За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 841
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Ние също няма да дойдем, много съжалявам, но още има мъгла и е студено.

# 466
  • София
При нас почти няма вече мъгла, но ми се вижда по-студено от вчера, нали трябваше днес да е по-топло?! Sad

# 467
  • София
Аз се приготвям да тръгвам. Ще има ли някой на срещата?

# 468
  • София
Ние ще пропуснем днес срещата,надявам се на следващата да дойдем  Hug

# 469
Мили дами, заради инфото, което получих вчера от вас, че на въпросната Ковачева дъщеря й била вносител на млякото, днес отидох извиних се, че ми липсва листа от направлението и директно си намекнах, че трябва да ми даде талон и вече имам талон за мляко. Благодаря много на следващата среща ще ви направя нещо сладичко с любов ! Hug  bouquet
Бг, най- новия симптом на Ния- вади бибата и яко дъвче ръцете? newsm78  При Маго подобни има ли ? Искаш ли една статия за лактозната непоносимост ? Hug

# 470
  • София
Много се радвам за вас. Поне разходите ще намалеят.
Ади също си завира ръцете в устата и ги дъвче. Отдавам го на зъби, ама знам ли. Педиатърката казва, че е много рано, но аз виждам как се белее по венеца.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 17:10 от anita7

# 471
Много се радвам за вас. Поне разходите ще намалеят.
Ади също си завира ръцете в устата и ги дъвче. Отдавам го на зъби, ама знам ли. Педиатърката казва, че е много рано, но аз виждам как се белее по венежа.
[/quote Hug и аз виждам белеене, тя педиатърката ти сякаш не е чувала за такива случаи

# 472
Мили дами, заради инфото, което получих вчера от вас, че на въпросната Ковачева дъщеря й била вносител на млякото, днес отидох извиних се, че ми липсва листа от направлението и директно си намекнах, че трябва да ми даде талон и вече имам талон за мляко. Благодаря много на следващата среща ще ви направя нещо сладичко с любов ! Hug  bouquet
Бг, най- новия симптом на Ния- вади бибата и яко дъвче ръцете? newsm78  При Маго подобни има ли ? Искаш ли една статия за лактозната непоносимост ? Hug
ми не, Маги смуче бибата като озверяла... #Crazy дай статия, че аз сега така ги изследвам тия акира, че само дето на вкус не съм ги пробвала hahaha

# 473
ми не, Маги смуче бибата като озверяла... #Crazy дай статия, че аз сега така ги изследвам тия акира, че само дето на вкус не съм ги пробвала hahaha

това е за лактозата . виж симптомите :
http://www.bb-team.org/articles/3949_laktozna-neponosimost

# 474
Еееее пак съм изпуснала срещата   Sad другата седмица ще следя  Rolling Eyes

# 475
Еееее пак съм изпуснала срещата   Sad другата седмица ще следя  Rolling Eyes
Сонче, дай телефон направо да ти звънкаме като се разберем  Wink

# 476
Ох, ще съм много тенкюююю  Hug Давам на лични Simple Smile

# 477
Момичета, айде днес срещичка... сигурно сте наизлезли вече ама ако някой иска примерно към 13 ч. на фонтана на Южния... така стандартно, че няма време за много авангардни предложения  Mr. Green ...  Hug  Flutter

# 478
Аз съм с теб, пиша да се знае... в случай, че някой реши да ни звънне по-късно  Peace

# 479
eeeeeeeeeeeee вчера ви изпуснах...а днес искате ли? 11:00 на фонтана? ако има някой навит да пише.

Общи условия

Активация на акаунт