За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 597
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Много пък сте важни вие, още малко ще искате да си правим срещата в Майчин дом!  Mr. Green hahaha hahaha lalalala

# 166
Като се има предвид какви са отзивите за храната - не мерси  Mr. Green .
Обаче се сетих къде съм виждала кръгли маси...  Embarassed - на терасата на Хепито, което е на мястото на бившия Капитан Кук... не, че има голямо значение де  : Whistling , както прогресивно намалява групата на коремчетата...

# 167
Днес водих кумовете ни и моите момчета в Конфети- мнооого им хареса, а оня ден никой не ми каза,че имало 48 вида сладолед, дори има и солен. И си говорехме,че има много място и с колички ще ни е добре. Peace

# 168
  • София
Добро утро мамчета,
Ще има ли среща утре,за да знам как да си наглася програмата?Започват адските жеги отново,така че ще е добре по-рано да се организираме да се видим...

Хайде хубав ден на всички   Hug

# 169
Ами хайде де, да се преброим...кой може утре? Сутрешно в Конфети или друго ще предлагате?

# 170
Ами... dbs, нали каза че докъм обяд ще е в МД, а irony - към 11.00 сигурно ще е на запис на тонове - и аз си записах час към 11.30 - така че мога да се присъединя към вас от 10.00 до 11.00 или към 12.15 да дойда . На мен в Конфети ми е удобно - защото много бързо ще стигна с 5-цата до там където ще ходя на запис на тонове. Но както и където решите - пък ще се постарая да дойда Simple Smile

# 171
Аз пак ще имам гости тая седмица и съм заета изцяло, да не помислите ,че съм отишла да рждам, ако отида ще се чуе. Wink

# 172
Ами аз бях забравила вече... тогава айде обедно, ама дали да не е на климатик някъде, че в градината май си напича по това време?  newsm78 Може в онова на А.Кънчев, дето е на мястото на Джимис, вътре беше готино, а и едва ли толкова много ще се съберем, Гунди, Айръни как се казваше?

# 173
  • София
Ами аз съм ок за утре сутрин,не го знам къде е тва Конфети,но ако сме там ще го намеря няма страшно  newsm78
Гундии измъкна се ти нещо  Grinning

# 174
http://www.facebook.com/spisanie.9meseca
Ходи ли му се на някой днес на срещата дискусия „Кърменето в България – традиция и тенденции“ и на прожекцията на филма "Гърдата е най-доброто" от 18.00 часа - на мен ми изглежда интересно, но още не мога да се навия сама да отида Simple Smile ? Ще се проведе в : "Очакваме ви на 6 август 2012 г. от 18 ч. в Центъра за книги и здраве „Кибеа“, София, ул. „Д-р Г. Вълкович“ №2 А (пряка на ул. „Ангел Кънчев“)."

# 175
Човек да не отиде на консултация  Whistling и темата се раздвижила... Аз утре съм в 11.00, та към 11.30-12 мога да се появя в района на Христо Белчев или Ангел Кънчев (Конфети или Рафи-Бар§Джелато - както се казваше онова на мястото на Джимис  Flutter) Другия вариант е или към 9.30-10 (което аз лично трудно ще постигна признавам...  Blush или към 16.30-17ч. примерно и после пак на лекция за кърменето https://www.facebook.com/events/142340315903886/.
Аз за довечера по принцип съм за... само малко да се посъвзема, че код оранжево ме позамая... с това ходене до Токуда в най-голямата жега... Confused
А тази лекция днес е на около 5 мин. от въпросните заведения хаха... някой за днес?

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 14:35 от irony

# 176
Гунди, Айръни как се казваше?[/color]
Вероника  Wink Hug

Гундии измъкна се ти нещо  Grinning

Да, за огромно мое съжаление след събота сестра ми вече няма да е в Бг и така или иначе не можем да сме постоянно заедно , поне повечето време. Hug Ако не родя др. седмица съм с вас. Wink

# 177
Мхм, Елс май питаше за заведението  Mr. Green ... иначе да, така се казвам... а за другата седмица... Моите предчувствия, че ще присъствам на още срещи с корем твърде много се потвърждават, та май ще почна да се самонавивам за обратното  Mr. Green

# 178
  • София
Май повечето сме на доктор утре,ако искате за сряда да го оставим,за да не е напрегнато и всеки да си свърши работата спокойно,за да можем повечко да се съберем  Grinning
Гунди извинена си в такъв случай,а за другата седмица аз мисля да не присъствам с надежда че ще излиза вече  ylinfant малкият ми господин  Praynig

Е казвайте какво правим,само да не е в най-горещите часове,че краката ще ми гръмнат  Joy

# 179
В София съм:) Ако искате пък среща в сряда сутринта, за да може ДБС да дойде. И май най-добре е сутрин, защото след това не може да се диша...Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт