За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 615
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Пупета, аз днес отскочих до док. но не можахме да свършим работа и утре съм пак, лошото е че съм от 10ч., ще си пусна тел. на някоя от вас ако може да ми клипне по което и да е време днес утре за да се информирам дали сте още там и дали изобщо ще успея newsm03

# 151
Срещата беше много хубава, а и май най- добре беше така , тоя път май беше най- добре от към маса, а и заведението много ми допадна. А да си кажа и с колички , според мен ще е чуидесно.

# 152
И на мен много ми хареса Simple Smile, нищо, че пропуснах сладоледа  Joy ... обаче след срещи все ми идва мерак за бебешко пазаруване  Embarassed ... да се похваля днес освен разнообразните ми покупки се сдобих и онази така издирвана преди време торбичка с костилки от ДМ... на Славейков я има - ако някой още пазарува  Whistling

# 153
И на мен много ми хареса Simple Smile, нищо, че пропуснах сладоледа  Joy ... обаче след срещи все ми идва мерак за бебешко пазаруване  Embarassed ... да се похваля днес освен разнообразните ми покупки се сдобих и онази така издирвана преди време торбичка с костилки от ДМ... на Славейков я има - ако някой още пазарува  Whistling
Колко струва?

# 154
9 и нещо... ама нямаха цена, та това го разбрах на касата... очаквах да е по-малко между другото... Whistling , но пък ако помага....
аз малко оспамвам темата, ама някакви впечатления от продуктите за бебета на алверде (дм-ската био марка), че им се чудя нещо  newsm78

# 155
9 и нещо... ама нямаха цена, та това го разбрах на касата... очаквах да е по-малко между другото... Whistling , но пък ако помага....
аз малко оспамвам темата, ама някакви впечатления от продуктите за бебета на алверде (дм-ската био марка), че им се чудя нещо  newsm78
Ами в темата за Био бебета ме навиват да съм ги ползвала- уж са много изчистени- аз не съм убедена в това?? newsm78

# 156
Аз също не съм убедена, но пък предвид, че бях се навила на медицинска козметика... със сигурност по-малко химия ще имат, пък и на тази цена...

# 157
Аз също не съм убедена, но пък предвид, че бях се навила на медицинска козметика... със сигурност по-малко химия ще имат, пък и на тази цена...
Аз мисля от някой био магазин май да взема? В размисъл съм още....

# 158
Аз на alverde съм ползвала само крема и олиото против стрий .То аз през тази бременност с какво ли не се наплесках - понеже ми омръзваха миризмите и си накупих 4-5 различни кремчета и масла накуп и всеки път с различно се мазах - после да не ме е яд , че един продукт е виновен за стийте. В този ред да споделя - че си купих от ДМ и лосиона на babylove - и си мислех, че е пълен боклук - но нали пробвам всичко - и за моя изненада се оказа много добър - даже като съм се намазала сутринта, след цял ден търкаляне в чаршафите - като вляза под душа и там където съм се мазала продължава са си седи като мазано с олио - много добре омазнява кожата - а и няма почти никакъв мирис. И последно (нищо общо с въпроса ти irony , но аз да си кажа за лосионите за стий) - сега ползвам този на bubchen  и мирише уникално .... просто е пристрастяващ - той и олиото на хип са ми фаворити относно мирис (но така и не можах да си намеря маслото на хип...ако някой знае къде се продава... Sad )
Та ... за алверде - не са лоши...но според мен тези на хип са по-добри - техните бебешки кремчета съм си ги мазотила по лицето (а то е доста чувствително) и много хубаво ми се отразяват Simple Smile Но то преди да купиш нещо и да го тестваш - няма как да си сигурен...

# 159
  • София
Здравейте момичета,радвам са че срещата е минала супер и съжалявам че не присъствах...Не бях в София,но вече съм на лице и няма да мърдам вече  Laughing  Та другата седмица живот и здраве ако има среща бих дошла,ако малкия ми принц не реши да излиза преди това  Simple Smile
Хайде хубав ден сладуранки  Hug

# 160
Мацки, само да помоля като планирате следващата среща да не е понеделник, че утре заминаваме на вилата в Говедарци и ще се върнем в Понеделник. Така, че молба - среща от вторник нататък:) Hug Hug

# 161
Хайде да е във вторник, обед, следобед, че преди обяд ще съм а МД, а от сряда може и да съм вече в другата група  Mr. Green

# 162
аз понеделник - жк, вторник - тонове... ама към 12-12.30 може да съм на разположение... в другата група май няма да минавам скоро, ама за разведряване със срещичка съм винаги насреща... /Dbs, да вметна тук, че се оказа, че същите педиатърки е имала предвид мамата, на която писах, та явно тях ще търся, но по-разговорливата била отпуска, та може да поизчакам мъничко - та благодаря за препоръката исках да кажа  Hug /

# 163
irony - ти във вторник от колко часа ще ходиш на запис на тонове - и аз за тогава да си запиша час - та направо заедно да тръгнем ?

# 164
irony - ти във вторник от колко часа ще ходиш на запис на тонове - и аз за тогава да си запиша час - та направо заедно да тръгнем ?

Може ли някоя от вас да ми даде телефона си на лични. Аз също ще съм там до обяд  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт