За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 625
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Къде е този шадраван в Южния парк, там при  красивите цветя ли?

# 226
  • София
Аз до зоопарка не мога да се замъкна сама...А още е в процес на обработване да хвана да изкарам книжка  Mr. Green  Ние сме четвъртък на консултация на обяд.Мога да се замъкна единствено някъде където ходи метрото,защото по рейсовете сама с беба не мога.

# 227
Биби, там където е вашата снимка е езерото, а шадравана(фонтана) е на входа от към Витошка...пък цветя май има навсякъде... newsm78...ааа Не - повечето са при езерото!

Ние обаче в сряда сме на консултация пък  Crossing Arms, но ако се организирате ще минем пътьом да ви видим поне за 30минути.

# 228
момичета, казвайте къде, че не остана newsm78 newsm78

# 229
Лекарката ни иска утре сутринта на консултация, та с оглед на това мога четвъртък да дойда на среща. За мен не е проблем на Южния парк, защото шофирам, но за тези които се придвижват с метрото ще е по-удобно на езерото Ариана на Орлов мост. Слизате на метростанция Университета и после по бягащата пътечка сте право на Орлов мост.
Та с оглед на това предлагам четвъртък  10.30 ч. на езерото Ариана, а който е с кола преспокойно може да паркира на стадиона.

# 230
Аз пък заминавам за Северна Бг, ако някой има път на там- на среща съм- буквално и преносно! Hug

# 231
Привет, тъкмо щях да кажа, че утре в южния е ок и...
 да отбележа, че нешофираищи има и около Южния  Mr. Green и както сте тръгнали да не се изместите в петък, че тогава пък ние сме на консултация  Whistling ... Все пак си мисля, че южния в момента е по-приятен и пригоден за целта... а и до него може да се стигне с метро....+ малко ходене де... от НДК или Сити центъра  Whistling

# 232
  • София
Ако е четвъртък аз за съжаление няма да мога да дойда,че тогава ни е консултацията.

# 233
 Hug Няма да се присъединя, защото още не се чуствам сигурна, че ще се справя с кърменето навън, а моята малка Бела е като хала, когато е гладна, така че засега ще се въздържа! Целувки и весело изкарване!   bouquet

# 234
Ейй, ама така до никъде няма да я докараме... Аз също съм най-навита за четвъртък, Южен, щото нямам метро до Ариана.... Ама хайде ако някой може и иска да пусне една анкета, пък ще ги редуваме парковете, въпроса е към момента от потенциалните желаещи как са нагласите.  Peace

# 235
Някой да е чувал нещо за Reny M? Някъде ми се губи тотално. Rolling Eyes

# 236
Вижте....дайте да е утре (сряда) 10:30 Южен парк на входа от към Витошка

Освен това ние най-вероятно ще откараме до следобяда там, та и мамите с консултации ще могат да се включат Laughing

Ариана не ме кефи, че там на стадиона няма много места за паркиране, а аз нали ви казах, че все още ми трябват 2 съседни за да мога да се паркирам....а там най-много да си покарам, да се повъртя около стадиона и да си се прибера Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

От гледна точка на паркиране Зоо-то е най-добре, но надявам се и с Южния парк да се справя:) Embarassed Embarassed Embarassed

# 237
Някой да е чувал нещо за Reny M? Някъде ми се губи тотално. Rolling Eyes
Миналата седмица си писахме смс-и, но от отгава не съм. На мен Маги Г ми се губи- ей сега ще я изръчкам по телефона. Peace Wink Wink

# 238
Я пък тая Гунди, ти на всички ли телефоните имаш?  Mr. Green На мен пък ми се губи Пърпъл Орхидейката, да звъннеш и на нея!  Wink

Значии, идвам утре, пия едно кафе... оставям ви количката и бягаме с бебо на мерки и теглилки, после се връщаме и трябва да сте там вече на по бира, така ли?  Laughing Party

Ама айде и другите да се изказват...

# 239
Вярно ли е, че за държавна детска кухня трябва да се подадат документи още сега, че да имало шанс да се доредиш? И също така да ви питам момичета, къде и какви документи трябва да подам?

Общи условия

Активация на акаунт