За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 621
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Охх и на мен много ми се идва, но взех да се притеснявам за яденето заради Колийфа Sad Нали се държи в хладилник и се смесва с изцедена кърма, много сложно ми се струва, а без него са едни писъци... ще ни изгонят от парка... Има ли други мами като мен с капки, които са измислили хитър начин за това?

# 241
Вярно ли е, че за държавна детска кухня трябва да се подадат документи още сега, че да имало шанс да се доредиш? И също така да ви питам момичета, къде и какви документи трябва да подам?
вярно е Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil е може и след 2-3 месеца, но макс и за ясла ако ще ходи също е сега:peace: Peace Peace преди си беше в самата кухня

# 242
Охх и на мен много ми се идва, но взех да се притеснявам за яденето заради Колийфа Sad Нали се държи в хладилник и се смесва с изцедена кърма, много сложно ми се струва, а без него са едни писъци... ще ни изгонят от парка... Има ли други мами като мен с капки, които са измислили хитър начин за това?

с термо чанта на Авент. има си замръзители. навън смесваш и понеже количеството е малко стопляш на слънце или в ръка Peace

# 243
Я пък тая Гунди, ти на всички ли телефоните имаш?  Mr. Green На мен пък ми се губи Пърпъл Орхидейката, да звъннеш и на нея!  Wink

Връзкарка съм аз. LaughingАми на нея й имам само фейса, да й пиша ли?

# 244
  • София
Привет и от мен на всички,
аз мога и утре и в четвъртък за Южния съм Grinning само кажете къде да се чакаме и утре или в други ден?
Хайде за сега  Hug

# 245
  • София
Уффф много ми се идва,но чак до Южния с малката не знам...С метрото мога да мръдна,но по рейсовете където я помогне някой я не нещо не ми се рискува...Иначе 88 ми е удобно,но след секциото нали не трябва да вдигам тежко.Вчера само 30 мин съм чакала 306 за 4 спирки,защото е от ниските рейсове и става по-лесно...Явно ще дойда следващият път като е в Борисовата.

# 246
  • София
Тук съм  Hug и ви чета редовно, ама нали съм още в баира та си трая за срещите. Нещо не мога да стигна пиша, а и съм посветила всичкото си свободно време в опити да си вържа слинга, засега май единственото нещо което успявам да направя с тоя шал е да се изпотя, ама продължавам с опитите.
В другата тема никой не ме отрази, та да питам и тука плата за слинга абсолютно неразтеглив ли трябва да е? Така нещо като не се разтяга никак не ми се получава да си сложа вътре бебето  newsm78 дали нещо бъркам не мога да разбера  Rolling Eyes
 Ох как ми липсват срещите с вас, пък и как ми се яде сладолед в Конфети .....

# 247
Добре.....
утре (сряда) 10:30 Южен парк на входа от към Витошка

# 248
Добрее...  Peace

Маги, аз те отразих...ама те забравих!  Blush Не е задължително да е разтеглив плата, но определено е по-лесно според мен. А и самия начин на връзване май е малко по-различен, когато не се разтяга...  :thinking

# 249
  • София
Някой ще остави ли мобилен като дойдем да звънна,че ние ще хапваме в 10ч.и ще дойдем след това.?

# 250
Ехоо... айде среща де ! Rolling Eyes 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller

# 251
  • София
Ами хайде че то не остана много време,ще започват студовете.
Къде и кога?  Sunglasses

# 252
айде др седмица Praynig

# 253
  • София
Ами хайде и тази и другата де  Laughing Гунди ти ангажирана ли си тази седмица бе душа?

# 254
Ще се пробваме ли организация за утре?

Общи условия

Активация на акаунт