За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 623
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Ами хайде и тази и другата де  Laughing Гунди ти ангажирана ли си тази седмица бе душа?
Ами то тази е само утре, аз заминавам на вилата,че в събота ще събираме роднини да черпим за Нийката вкусотийката. Hug Hug

# 256
  • София
Днес /петък/ ще е голям студ, май не е подходящо, но др. седмица ги дават доволно топли температури.

# 257
  • София
И аз съм за другата седмица че доброволно носа си не показвам сега навън  Whistling Mr. Green

# 258
  • София
Определено днес не става за разходки,ейй голям студ бре,кво стана с тези температури?!Еми хубаво дано има топли дни другата седмица за да се видим  Simple Smile
Хубав уикенд на всички  Hug

# 259
Вие от 15 градуса като се плащите, кво ще правите зимата бе девойки?
Такаа, планирайте другата задължително, че мен няма даме има! Направо да ви дам датите си за консултации и пътувания, че да си знаете кога да се срещате   smile3515 smile3534 smile3534 newsm62

# 260
  • София
Елс, вятърът е много силен и студен, мен друго не ме плаши Wink Давай датите, ти ще пътуваш ли?

# 261
Bibi, мен и вятъра не ме плаши, мятам дъждобрана върху количката и вътре става оранжерийка  Mr. Green
Ще пътувам аз, ама засега ми се отложи с няколко дни, та ако се организирате за понеделник-сряда, току-виж съм се включила...  Wink

# 262
Ами айде деее. Wink CrazyСряда  мога след 11, 30, а вие? оже в 11, 30- ама къде ви е удобно? Нека има метро или да се стига пеша от центъра. PraynigУтре също мога. PeaceИ то целия ден.

# 263
  • София
Аз тая седмица мога всеки ден,ама по-скоро от обяд-12-13 ч. че ставаме късно и не ми се иска да разбутвам малката че ще ми киселее цял ден  Crazy

# 264
  • София
Среща в четвъртък - Южен парк или зоопарк, къде ви харесва повече? Simple Smile

# 265
Среща в четвъртък - Южен парк или зоопарк, къде ви харесва повече? Simple Smile
а борисовата много ли ви е далеч? Embarassedмоят син спи на обяд, а не мога да изляза без него, аз ще се включа преди или след спането му, но докато и той е с нас ми е много дълго ходенето с него до тия дестинации, но ако кажете ще го мисля??? newsm78

# 266
Аз мисля да се присъединя този път, а за мястото и двете са ми удобни, но мисля, че за паркиране е по-удобно на зоологическата  Simple Smile

# 267
  • София
Където кажете, в Борисовата има ли тоалетни?  Simple Smile

# 268
А аз повече не искам да си играя с вас!  smile3514 Weary

# 269
А аз повече не искам да си играя с вас!  smile3514 Weary
Joy hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  Joy
В Борисовата ако решите някой ще каже ли къде може да се паркира, че нещо ми се струва невъзможно там.

Общи условия

Активация на акаунт