Да преправим старите мебели - 15

• 101 790
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
О, благодаря ти, не знаех, че за толкова малко пари може да се направи нова вратичка. Simple Smile

# 61
-  етажерката преди
- по време на работа
-готова.Етажерките са две и мисля да ги ползвам да разделя хола и трапезарията
-стола
- на еден слой латекс
-и опит за декупаж
- и от по-близо

# 62
златен дъб, чудесно са се получили, браво!

# 63
  • Пловдив

От друга тема , по повод лампите  Peace

Направи си сама: дантелена лампа

http://iwoman.bg/grijovna/dom/napravi-si-sama-dantelena-lampa-392659.htm

# 64
Браво бе  Hug сладурки! Два дни не писали, а творили и сега сн., сн ...супер  Crazy
Доволната-страхотен скирн, спокойно можеш да си засилиш осветлението в коридора, че дори и в/у скрина да сложиш, за да се вижда. Не очаквах да стане така. Като го показа в предишната тема реших, че ще е пластмасово бяло, като моята тоалетка и за това се възплотивих. Сега отивам в ъгъла  Blush
Златен зъб-стола ти е супер, давай да се учим да декупираме  Crazy. Аз още не се справям.
Аз подхванах галЬОба. Сега съм на етам контактен грунд.
Бай ви  Hug

# 65
А тези лампи от плетени покривчици  все повече ме изкушават.Ако не бях всеки ден на работа щях да си седя на село и да си преправям спалнята,и не само нея де.Та за там съм се замислила за този шаби шик да направя цялата спалня,но страдам от липса на време.
VK -нямам нищо против идеята ти,и ми даде страхотна идея за гардероба. Hug

# 66
Дааа, интересно се получава, браво !!

Кога ще разпарчетосваме апартамента на баба Тайна ? Mr. Green

# 67
Много са красиви дантелените!
Аз си реших казуса с лампата - взех си един абажур от 10 лв от Икеа, ще му нахлузя една шапка и готово:-)

# 68
Доволната, много ти е готин скринът.
Златен дъб, екстра са опитите ти. Аз още не смея да се гмурна в декупажа, въпреки че съм се снабдила с всякакви материали.
За дърворезбите - намазвам не много обилно с ремувал, изчаквам да изсъхне, а после стържа с телена четка.

# 69
Биби питането ми е за трапезният ти шкаф,станал е един тъмничък та него с какво го намаза след ремовила.Тайна няма ли гости в момента,нещо такова беше споменала когато правеше ремонта на стаята.Няма я нещо напоследък може и на море да е .

# 70
Драмаааа ooooh! Cry Confused
Кафявото избива отдолу. Втора ръка, обагря ми боята. Ох, как да гообясна. Има грунд. Започвам да мисля за цветен лак, на водна основа в/у бялото Thinking

# 71
  • В Голямото село
Аз започнах първите си нескопосани опити - жертвата е една стара холна масичка, та ако я окепазя, да не ме е яд. Започнах с шкурка, хамалогия голяма. Кофтито е, че отгоре не е чисто дърво, а гаден лъскав фурнир, който даже се е напукал и надул на места. Така че няма да стане да я минавам само с лак, ами реших и да я боядисам, белким приеме по-човешки вид. Само се чудя каква боя да намацам - латекс и лак, само блажна боя ли, автоемайллак ли... представа си нямам. Искам да има някаква лъскавина отгоре, да не е съвсем матова. А тоя Бороконтакт само под латекс ли се маже?

# 72
  Само Ви следя от известно време, да взема и да се запиша и аз с една лампа :

/няколко лъжички не ми достигнаха и  не е довършена/

Как смятате - да боядисам ли куфара, или да го оставя в този вид?

# 73
Немска верига за мебели щяла да отваря магазин в София. Повечето неща са ми доста кичозни, но в каталога има едни шкафове с цветни чекмеджета, които като нищо някой може да измайстори;-)
http://www.kare-design.com/upload/shop28067/kare_e_lis_vol8_comp … te_1328264810.pdf

# 74
gali2405 куфара го виждам или чисто бял или хубаво изтъркан до дърво и след това лакиран или там каквото решиш ти, а иначе лампата е интересна макар че аз май с това няма да се справя .

Общи условия

Активация на акаунт