Да преправим старите мебели - 15

• 102 050
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Възглавницата с бутилчицата си я представих нещо като това, но в по-джентълменски вариант. Joy

# 136
Хаха, по-елегантен вариант, дискретно Joy Joy

# 137
Еми не мога  Crossing Armsда замълча  Joy И аз ще се изкажа- не обичам ник`ви възглавки. Само да ги събирам и подреждами и да им пера калъфите. Ц  Naughty
Днес съм в затишие. Уж съседа щеше да идва да си санира една стена, която е и наша на терасата и никъв не дойде. Та заради него не изнудих мъжо да сглоби разглобение и изчистени от лак столове. Ама утре...Няма мърдане. Днес ще довлачим и съндъка от дядо му. Ще си цвиля с виброшлайфа на воля  Crazy

# 138
Аз пък обожавам и все не са ми достатъчни
http://pinterest.com/pin/6685099417543596/

# 139
  • София
Тъй като най-вероятно Седефка е отпрашила на вилата да ви светна за Божурище като видна съпруга на бивш тапицер Laughing Преди няколко теми писах за там.
Та като минете околовръстното в посока Метро, влизате в локалното преди него и веднага покрай оградата на Метро завивате на дясно. Карате покрай оградата и завивате пак в дясно. Вижда се един голям портал като на бивше ТКЗС, то май е било това. Това са прословутите складове за какво ли не. Освен тапицерски материали има всякакви домашни потреби, печки и бойлери, саксии и пр. Абе ценни складове са.
Работното време е до към 16.30, а в събота до към 13.00ч. Не знам сутрин кога отварят, ама помня, че работят до рано.

# 140
здравейте, искам да попитам има ли начин с нещо да променя цвета на стара секция така че да стане за детска стая. Предварително се извинявам ако сте го коментирали вече. Ще се радвам да ми дадете добри идеи, че не ми се разделя с нея защото побира много неща, а ще я правя стаята детска . Благодаря

# 141
Момичета смях се с глас като ви четях ,направо ще ме помислят за луда в офиса.Аз също обичам възглавнички,но тези плетените нещо не ги долюбвам.
Благодаря и за информацията за склада,защото и на мен ми трябва дунапрен.
Сега да ви споделя една моя идея.Имам да боядисвам едни малки кошнички,та си мисля да сипя боята в някое от тези шишернца с пръскалка от горе и да пробвам да пръскам,не знам обаче дали ще стане.Ако някой е пробвал вече да каже получава ли се ,или да действам с четката пак.
pepit аз правих подобно нещо,в началото на първа страница има снимки /оранжавата секция +синьо+жълто/ .Мазах първо с контакт грунд,а след това с оцветен латекс и лак от горе.
Прочети и от предишната тема,има доста инфо.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 15:12 от златен дъб

# 142
  • Варна
И аз мра за възглавнички! За под, за легло, за стол, на диван няма значение - колкото повече толкова повече  Joy

# 143
  • Перник
И аз харесвам възглавнички. Баба ми едно време беше шивачка и редовно правеше възглавнички от остатъчни платове.

# 144
Момичетаа, чудесни неща сте сътворили!
Поздравления за всички!

За плетените възглавничики - много са нещо на мода, поне по магазините е пълно последните две години, много и плетени одеала. На мен ми напомня соц. времената, когато нямаше много неща по магазините и търгувахме сръбски мохер по евините плажове, тааа не си падам много. Laughing
Да не говорим, че обикновено са с едни цени...

Аз си сложих едно каренце, от онези с кръстат бод в червено, абе всички сте имали някъде по къщи такива на една червена въглавничка и тук, който местен ми дойде на гости ахка и ихка, че това е ръчна работа и нещо подобно в магазина струва сума пари.
Едно друго от брюкселка дантела съм сложила в рамка с черна основа- също много добре стана.

златен дъб , за боядисване на кошнички и други такива джиджавки (шишарки, от текстилните топки и т. н.) слагат се в някакъв съд с добре затварящ се какап, слага се боята и се разтръсква добре, като шейкър.
Да се слага боя в шише спрей, ако не е специално пригодена за това - не става. Запушват се дюзите.

Може да се боядисат с готов спрей, ама много се харчи.

# 145
  • София
Момичета,някой търсеше бюро с тънки крачета.
Днес видях много интересно бюро в магазина на Наркоманите на Женския пазар.
Представляваше бюро с тънки високи крака, с две чекмеждета под плота и цялата дясна страна до долу с чекмеджета.Боядисано в бяло ,а чекмеджетата в кафяво.
Не бих казала,че беше добре боядисано,но ако някой си го хареса може да го направи прекрасно.
Дано на някой му свърши работа тази информация.Трудно видях цената,защото беше затворено,и гледах през витрината,но ако не бъркам беше 160лв.

# 146
  • гр.Варна
http://prodavalnik.com/kanapeta-i8038695
Откога си търсех и вече се сдобих с тези красавци. LaughingДругата седмица се залавям за работа,но се чудя дървената част бяла или кафява да бъде. newsm78Дамаската ми е тъмно кафява.Помагайте. PraynigВ стаята имам бяла холна масичка и бял скрин ,да не стане много бялото?

# 147
  • София
Откога си търсех и вече се сдобих с тези красавци. LaughingДругата седмица се залавям за работа,но се чудя дървената част бяла или кафява да бъде. newsm78Дамаската ми е тъмно кафява.Помагайте. PraynigВ стаята имам бяла холна масичка и бял скрин ,да не стане много бялото?

Ако дамаската ти е тъмно кафява, бих оставила дървенията в естествен цвят т.е. изшкурена и мацната само с безцветен лак, за да контрастира с текстилната част. Категорично не мисля, че ще отива бяло Peace

# 148
  • София-в сърцата на моите деца
Радвам се,че някоя от тукашните момичета ги е взела и ще им даде нов живот!На мене ми харесва повече ,ако дървенията е бяла с райе дамаска или рози PeaceНякъде някой беше показвал нещо подобно и много ми хареса!! PeaceНо всичко е според зависи!! Grinning

# 149
  • гр.Варна
Благодаря ви ,момичета.  bouquetПросто разполагам с тази дамаска и не мисля да купувам нова. Peace

Общи условия

Активация на акаунт