Да преправим старите мебели - 15

• 101 907
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Скринът вече е обещан. Останалото отива на боклука. Успех, момичета.

# 451
На Околовръстното пред кино Арена Младост. Вече е отворен. Страхотни идеи!!!
  Поправете ме,ако греша не съм от София,на околовръстното имаше до преди 2 месеца голям обект в процес на строеж от страната на ИКЕА,това ли е магазин КАRЕ   http://www.kare-design.com/bg/shop28069/home/

# 452
  • София
Не, това ще е мол. Каре е точно пред кино Арена.
Момичета, аз засега почивам, но ви наблюдавам. Мога да споделя как си реших проблема с луфт между две плоскости отстрани на шкафа. Като на гардероба на Lisi_Disi_M. Просто залепихме тънка летвичка върху цепнатината и отгоре боядисвахме. От другата страна също, нищо, че нямаше цепнатина. Нали преправяме, не само реставрираме Laughing

# 453
 Страхотни сте мами-майсторки! Имам един въпрос към вас. Знаете ли дали мога да боядисам диван, който беше облепен с фолио?

# 454
antonella фолиото още ли е там или го махнахте? Мисля, че върху фолиото ще е рисковано. Ако може да се свали, отстрани лепилото, ако има останало и след това по познатата технология - контактен грунд, ако ще се ползва латекс или акрилна боя и отгоре лак.
Това е мое мнение обаче  Peace

Много моля: преди време беше показван печат, който имитира дървесен фладер. Ако някой пази, нека ми пусне линка на ЛС. Искам да покажа на приятелка.  Hug

# 455
Хайде да се разпиша и аз вече,отпуската свърши и да покажа какви ги правих.
-това е шкафа от Тайна по време на работа
-тук вече е поставен на импровизирана кухня
-това е част от една секцийка пак от Тайна по време на работа
тук вече е поставена на място в спалнята,да я ползваме за библиотечка и същевременно да има къде да се постави и една нощна лампа.Разделих я на две части,защото иначе нямаше как да я монтираме.

-това е конзолната масичка поставена вече на мястото си,заедно с огледалото

-Това е вече детската готова
и пак
-това са стари кухненски шкафчета ,преправени и поставени и те в детската.
И сега да попитам някой знае ли какви са цените в този новия магазин КАРЕ да даде повечко инфо по въпроса.

# 456
ЕЕе Зъбчеее...точно днес си мислех за теб. викам си- тя е отпуск и твори и скоро ще има изненади. Браво. Много добре се е получило. Само на мен наситеното розово ми идва в повече, но важното е стопанката на стаята да се чувства добре.  Hug Поздравления. И пак с теб мислех "да говоря" за тюркоазения цвят в другата стая. Трябва ми към 100-200мл точно такова тюркоазено, като на страниците на леглото да си мацна три саксийки, който ще са акцент в кухнята, на едно с 2 тюркоазени вазичики и подложките за кафе в същия цвят. В тези саксийки ще държа вилици, лъжици, ножове...Видях го в любимия ми сайт, който постнах няколко страници по-напред.
Та, понеже не намирам точния цвят реших сама да си боядисам керамични саксии. Имам бяла Аквис и слонова кост сократес. Кажи, моля те с какво ги тонира?
И да добавя, че забравих - конзолната масичка изобщо не изглежда пластасова, като ти се струва и си стои чудно на местото си  Peace

# 457
Взех си оцветител за латекс на една българска фирма,но не и знам името.Ако не ти е спешно като си ходя до апартамента ще ти купя една кутия и ще ти я донеса.
Да за масичката си права,може би защото е и с огледалото и вече изглеждат като едно цяло.

# 458
Привет, дайте идеи с какво да залепя плоскости от морска пяна , която използват за външна изолация за стена ? Направих едно дърво и мисля да го боядисам със латекс и да го залепя на стената във стаята на синът ми , но имам опасения , че ако използвам силикон може да се разяде самият материал newsm78

# 459
Взех си оцветител за латекс на една българска фирма,но не и знам името.Ако не ти е спешно като си ходя до апартамента ще ти купя една кутия и ще ти я донеса.
Да за масичката си права,може би защото е и с огледалото и вече изглеждат като едно цяло.

Оо, верно, че ти с латекс боядисва. При мен обаче май ще е по-добре Аквис-а да оцветя. Заради това, че въпросните саксийки ще се ползват за приборите. Ох, не мога да реша.  newsm78

# 460
Привет, дайте идеи с какво да залепя плоскости от морска пяна , която използват за външна изолация за стена ? Направих едно дърво и мисля да го боядисам със латекс и да го залепя на стената във стаята на синът ми , но имам опасения , че ако използвам силикон може да се разяде самият материал newsm78

Ц200

# 461
Вместо запис, един от любимите ми блогове за сръ4ковци:
http://betterafter.blogspot.co.at/

# 462
VK а аквиса не става ли да се оцвети с оцветител за латекс ,и отгоре лак за да може да го ползваш за приборите.Аз сега като боядисвах мазах с акрилатна боя ,добре стана и с нея.

# 463

Изхвърлено днес до нашите кофи. Ако някой си го хареса, да пише на лични да го упътя.

# 464
VK а аквиса не става ли да се оцвети с оцветител за латекс ,и отгоре лак за да може да го ползваш за приборите.Аз сега като боядисвах мазах с акрилатна боя ,добре стана и с нея.

Точно това умувам да свърша. Без туй боята е малко, та ако ще става зян, да не е голям  hahaha Сега на едно с търсене на оцветител търся и саксийки.
http://gardenviewcottage.tumblr.com/post/1170878015/color-setting-from-my-files

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 14:51 от VK

Общи условия

Активация на акаунт