Да преправим старите мебели - 15

• 101 824
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Ох, влизам да ви се оплача. Днес мама дойде, за втори път от както сме в този апартамент. И влезна в спалнята, гледа гардероба и  Rolling Eyes
На тръгване гледа гардероба в коридора/ПДЧ/ и казва:"Виж, какъв е хубав, що не си взе такъв и за спалнята, ами си сложила от баба ми времето"  #Cussing out
Казах й, че от баба й времето гардеробите са още живи, а нейтине ПДЧ-та няма да издържат до на внуците й децата. ooooh! Много ме ядоса.

# 586
VK , оплачи се, ама не си го слагай на сърце!

Възрастните хора не можеш да ги прочениш.
Прави като мъжете, въобще не слушай какво ти говорят и си мисли за други неща. (Извинявам се, ама гледам повторенията на "Двама мъже и половина" и точно това гледах вчера, тя си му говори, той си мисли за съвсем други работи...  Joy)

Някой разправяше едно време, че половината и колежки си изхвърлили чипровските килими, че били стари и си сложили ново ламинатче! #Cussing out

# 587
............На тръгване гледа гардероба в коридора/ПДЧ/ и казва:"Виж, какъв е хубав, що не си взе такъв и за спалнята, ами си сложила от баба ми времето"  #Cussing out
Казах й, че от баба й времето гардеробите са още живи, а нейтине ПДЧ-та няма да издържат до на внуците й децата. ooooh! Много ме ядоса.

VK, не се впрягай, и майка е същата и точно така реагира. По тая причина на баба хубавите мебели отидоха.......кой знае къде, не ми даде да ги взема със същия аргумент - от на баба времето. С татко си накупиха ПДЧ секции, подобни легла, маси и досега си ги харесва и смята, че са нещо много добро. За красивото ми шкафче от Антик, на което дори не обърна внимание, само ми каза, че съм луда да давам толкова пари за вехториите на хората, дали не съм могла ново да си купя с тях. Ама аз хич не се впрягам, всеки си има право на мнение, пък аз на действие. Peace Grinning

Сега отивам да чета назад!

# 588
  • София-в сърцата на моите деца
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=460488320651199&set=a … ype=1&theater
Някой ако иска да се пробва?? Laughing

# 589
http://prodavalnik.com/podaryavam-mebeli-i8957997

Лелееее, това как не сме го видели ??!!
Подаряват !!! хубави старинни неща- за София.
Я ударната софийска група да проучи въпроса  Mr. Green

# 590
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А, на едната от снимките с трикрилния гардероб се вижда и невероятно красива облегалка на стол Crazy!

# 591
А, на едната от снимките с трикрилния гардероб се вижда и невероятно красива облегалка на стол Crazy!

И аз се загледах, май това са столчетата, на последната снимка.

# 592
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да labrex , те са. Леле колко са красиви  Heart Eyes! И здрави изглеждат! В този момент направо завиждам на софиянки  Embarassed.

# 593
Да labrex , те са. Леле колко са красиви  Heart Eyes! И здрави изглеждат! В този момент направо завиждам на софиянки  Embarassed.

Позволих си да осветля малко снимката, наистина са много красиви. Що е решил да подарява тоя човек? Аз не бих дала някои неща. И шкафчето на стената над столчетата ми хареса. Ако имаше начин да си го взема.......

И мен ме обхвана завист към софиянки, и май хич не е благородна.  Embarassed Ама, надмогвам я, стискам им палци да си вземат каквото им харесва на момичетата от темата, всички да изпреварят. Желаещи няма да липсват! Peace   bouquet

# 594
Що е решил да подарява?!...Щото...дручко си е новото ПДЧ Rolling Eyes Продава жилището. Столовете са много красиви и аз ги забелязах. Хареса ми също и шкафчето в кухнята и 2-крилния гардероб /по-малкия/

# 595
Това ще да са старите софийски кооперации...Ако се реставрира този апартамент......не ми се мисли каква красота може да стане с тези мебели...Ама а де ..

# 596
Ох, знаете ли какво му е на човека. Щом ги е обявил, явно не са му безразлични. И аз се чудих какво да правя с едни стари мебели, дори писах на лични на байбиби, че им търся стопани. Накрая алчността ми надделя и срещу огромна сума скоро ще си ги получа на другия край на света  Grinning. Въпросът е после какво ще ги правя, но за това вие ще помагате  Wink.

# 597
Ох, знаете ли какво му е на човека. Щом ги е обявил, явно не са му безразлични. .........

Down Under , аз не стига, че завидях, ами и се подразних от обявата - Подарявам мебели. Намират се в София на ул. Любен Каравелов. Мебелите са много и ако имате нужда от тях или просто искате да ги ползвате за огрев трябва само да си ги вземете. Как за огрев тези неща?
Всъщност да, човекът си знае най-добре защо го прави, дано ги вземе човек, който ще ги възстанови и използва, има доста красиви неща. Peace

# 598
Ех, много са красиви тези столове. И кухненското шкафче. Дано ги вземе някоя от вас, за да видим после още колко по-красиви ще станат Simple Smile .
Аз напоследък много рядко влизам и докато намеря време да отговоря на коментарите за моето бюро се изписаха 20 страници  Laughing. Но си рекох по-добре късно, отколкото никога.
Niandre, mioki, labrex, Шунка, samuraika, baibibi, Margherita09, maminko, златен дъб, VK, LaValetta, Niki1 - благодаря ви за добрите думи! Не съм очаквала, че бюрото ще се хареса толкова.  Embarassed  Hug

Niki1, надявам се да склониш сестра си да разкрасите и вашето бюро. А после задължително снимки  Grinning.

redshoe - шкафчетата са станали страхотни!
maria4r - още един глас за орнаментите в бяло. Друго предложение -  стикери на някои от вратичките.
Представям си нещо от този сорт, но в бяло:

# 599
  • Карлово
Момичета, моля за съвет! Имам в наследство холна масичка от пдч, но за съжаление не е с фурнир, а с пластмасово фолио. Мога ли да  я лакирам с лак за дърво отгоре?

Общи условия

Активация на акаунт