Да преправим старите мебели - 15

• 101 765
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Е! Просто не е истина! дизайнерска холна маса 299 лв Heart Eyes

http://bg-mamma.prodavalnik.com/dizaynerska-holna-masa-i9063415

# 676
  • София
Е! Просто не е истина! дизайнерска холна маса 299 лв Heart Eyes

http://bg-mamma.prodavalnik.com/dizaynerska-holna-masa-i9063415

То направо без пари Shocked А колкото до "дизайнерската" част - излиза, че 99% от пишещите в тази тема са дизайнери Laughing

# 677
  • Пловдив
300лв за три палета, 4ри колелца и стъкло абсурд да дам Shocked Money Money Money Money

# 678
 Simple Smile Защо излязоха толкова скъпи??????????????????  Simple Smile и ние накрая се зачудихме. Много пробвахме в началото с така наречените мостри докато докараме вида който искаме, почти отиде 1 кутия кафява и една лак. А като цяло Боите са на Сократес - хубави но скъпи, и като се прибави това че са по 700гр - официално в кутия от 1 кг. А някой от лаковете са дори 600гр - Мувипура например. А от горе на всичкото аз дозирах със спринцовка и дори в някой кутии имаше и по-малко от официалното количество и на тегло ги мерих (ел.везна) и на милилитри - със спринцовката.
Обаче имат тези бои едно важно предимство - имат сертификат EN 71, част 3 за безопастност при боядисване на детски играчки (не всички модели) и това натежа при избора предвид това че имаме малко дете.
Прави сте леглото е много нежно и със сигурност може и без обиколниците, а и не се знае как ще успеем да ги направим с мъжа ми. Но леглото се намира между вратата на стаята и вратата на терасата - ужасно място, но единственото възможно, и се притеснявам да не й духа защото прозореца е отворен денонощно от пролетта до есента.  А на стената има тапети, .........................ако знаете как обича да ги чопли като я сложим да спи по обяд, като мишле е (още няма 3год).  .......................Та така.....................
Сега отивам да гледам линковете дано не объркам нещо важно...................защото ще правя първи стъпки в декупажа .................

# 679
Ха, че как да не сме дизайнери  Crazy Дизайнери и още как. Я Stami Sht. какви врати са направили-страхотни, а на Спунк стола на Дорис шкафчето с чукмеджета, на Байбиби творенията, на Златен дъб масички, тоалетки и прочие детски стаи. Миоки не я виждам, Тайна,Самурайка и т.н....и на всички останали сръчнички  Hug Че и аз в това числооо Crazy Crazy Crazy
Мелани аз съм за гранит или дървен плот.
Stami Sht. от тези обясения и отчет по-точно..здраве му кажи. Всичко под ред, че и в цифри обяснено Joy
Ето стойките за вино и кашпите за приборите
https://picasaweb.google.com/103756488488347349953/292012
И да не забравите да ме похвалите  Joy Joy Joy
Вино нямам така, че който идва към Пловдив да носи, да не се срамува  hahaha

# 680
Заслужаваш не една,две бутилки заслужаваш за тези поставки...Ще си открадна идейката Simple Smile

# 681
  • София
  Миоки сигурно прави столчетата, а аз нищо не правя ,та нямам работа в темата ,освен да се радвам на красотите, които вие правите. PeaceДайте ми моля ви, линк към темата във фейсбук.

# 682
Stami Sht. не се набутвай чак толкУз, вземи и спретни на малката мишка нещо такова,
хем няма да духа, хем ще си крие съкровищата, пък и ще има какво да чопли вместо тапетите  Crazy
http://img3.imgbb.ru/a/9/d/a9d24de3631fa9f445b5c8ca6a5640de.jpg
http://skazkilenki.blogspot.com/2012/04/blog-post_11.html

InnaBella правилно е за двете бутилки- и за майстора и за дизайнера!   bouquet
скоро в Пловдив има разни събития и може и да получиш пълнеж за винажерката/етажерка за вино-не го търси в гугъла  Embarassed/

# 683
Тайна  за тебhttps://www.facebook.com/groups/245497108902829/
Lisi_Disi_M   Материята е памучен плюш,всъщност това са пердета които купих от втората употреба в петък след работа/видях ги случайно и ги взех,и не само тях намерих и разкошен двоен чаршаф на рози и още друг куп красоти които купих/
Melany99 шила съм дамаската по-широка за да може да я свалям и ако не да я пера поне на химическо да ходи.
Stami Sht. браво за вратите ,станали са супер.Леглото също много ми хареса но и аз не бих сложила обиколници.Записах си начина по които сте преправили вратите.
medunka благодаря и на теб за идеята,това чудо предполагам трябва да го потърся в някой от магазините за килими и мокет,ще питам в Домко.
VK   Бравооо за стоиките за вино станали са супер.Но на мен първият вариант които беше намислила за саксийките ми харесваше повече,но и със тези  е добре.
А за цената на дизайнерската маса нямам думи просто.

# 684
NeDa, аз съм боядисвала керамика с боя за дърво и метал. Хвана идеално. Вътрешната част май по-добре да не я боядисваш щом ще държиш прибори за хранене. Идеята на Мумита за гледжосването също е добра.

Златен дъб, много си сръчна със шиенето. Браво! Аз искам да шия едни калъфи за щайги  Embarassed които се използват за съхранение на детски играчки, но няма да справя сама. Ще ги дам някъде да ми ги ушият, но още не знам къде.

# 685
  • София
  Златен дъб, много ти благодаря! Hug

# 686
Дъбче първия вариант със саксийките определено е по-хубав. Това стои някакси ...лъскаво. Не е отпаднал съвсем, само се отложи до намиране на подходящи по р-р саксии.
Пльоснах сн във фейса Crazy

# 687
  • София
Благодаря, Margherita. А как става глеждосването, ако се стигне до него? Изпратих request за групата във FB, ако приемате начинаещи, дето "after"снимките ни се очакват по Коледа : )
VK, имаш една бутилка вино и от мен, засега ще отлежава в София, докато изникне пътешествие в твоята посока ...

# 688
  • София
Чудесна е стойката за вино. Аз също ще открадна идеята, но ще направя рафтче за книги, че виното у нас няма да успее до постои на стойката.  Wink

# 689
Рени като си вземеш пратката от Еконт ми кажи за да дишам спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт