спешно мнение за 98 у-ще кв.Илиянци

• 1 928
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, мили мами  спешно се нуждая от някаква информация за 98-мо училище в кв. Илиянци- личен опит, наблюдения, още по-добре мами с деца, които учат или са учили там.
Благодаря!

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 15:21 от taneca

# 1
Нямам лични впечатления,но една приятелка го премести от това училище.Не беше доволна-каза от общата ситуация?Не знам какво значи това. newsm78

# 2
Благодаря за бързият отговор, можеш ли да я попиташ за повече инфо.

# 3
Още като ми каза я попитах защо,но не получих ясен отговор.Искала по добри учители,нещо средата на детето не пасвала...На мен не ми стана ясно. Embarassed

# 4
Мики благодаря ти отново. Дъщеря ми ще е 2-ри клас и аз поради същите причини мисля да я местя от кварталното в 98-мо, но не искам от "трън , та на глог, че е по-висок", ако мога така да се изразя. И къде го записа твоята приятелка детето си, ако не е тайна, че аз вече съвсем се обърках на къде да поемем????? newsm78

# 5
# 6
Ако имам време - ще ти пиша. Моите учат в 98-мо и съм много доволна: и като ниво, и като отношения, и като това, че е начално и мн. други. сега бързам, но ако имам време - ще се върна

# 7
Благодаря ти за отговора! Моля, намери малко време и ми пиши, тръбва да взема решение да ли да местя дъщеря си до средата на другата седмица. Твоите кои класове са? Имаш ли впечатления от г-жа Еми мисля беше, на 1 клас миналата година? Тормозиме и въпросът после след 4- ти клас накъде, пак трябва да се местим, след 7 ми пак?????? Твоите деца пътуват ли? Всичко , което ми подадеш като инфо ще ми е от голяма полза, защото тъкмо бях решила и детето подготвях психически и започнах да чувам лоши отзиви - този си преместил детето, онзи си го преместил, имали лоша подготовка и неможели да наваксат, когато излязат от там.....  Tired newsm78 Thinking сега обмислям и 48 у-ще. Много, много ще съм ти благодарна за отговор.

P.S.Извиниме за дългият пост, Изпращам и на лични, тъй като не зная кое ще прочетеш първо.

Общи условия

Активация на акаунт