pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 870
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, страхотна тема! Може ли покана и за мен за сайта - lucky_gal@abv.bg?

Леле, като гледам тук колко сте запознати, направо съм притеснена да си обясня ситуацията - 35години, винаги съм имала страхотна кожа - без пъпки (рядко, около цикъл се появява 1 соло пъпка), изравнен тен, без петна и т.н. И сега е така - обаче виждам вече бръчици. Досега може да се каже, че за лице съм ползвала общо взето нищо - инцидетно съм ползвала хидратиращи на авен, на юсерин, на ла рош... Мисля, че ми е време за истинска грижа за кожата. Преди да открия сайта си бях избрала Uriage комплекта за първи бръчки - - в нашата аптека го има на промоция за 67лв за комплекта - крем + околоочен крем + термална вода (http://www.pharmashopdiscount.com/fr/anti-age/20483-uriage-pepti … 661434000850.html + http://www.pharmashopdiscount.com/fr/uriage/3001-uriage-peptilys … 661434000867.html + http://www.pharmashopdiscount.com/fr/uriage/23993-uriage-eau-the … 660398000012.html)

Сега към въпросите към Денис, на която ще съм много благодарна, ако намери време да ми отговори  bouquet:
1. Закъсняла ли съм за първи бръчки?!? Може би трябва да взема нещо по-сериозно заради възрастта - 35години? НО пък нямам някакви сериозни бръчки... очите малко, челото малко повече, около устата почти няма нищо...
2. Какво мислиш за избора ми? Цената в момента е много добра и включва всичко което исках и е някак-си комплект - затова го харесах...
3. Би ли ми препоръчала по-добра комбинация, ако смяташ че има подходяща... Но искам и крем и околочен крем... може маска някаква ... Моля те, имай предвид, че все едно го препоръчваш за кожа, която не е третирана до момента - дори на козметик не ходя - ползвам мляко за почистване на грим на лореал triple active и сега преди седмица си купих BBкрема на Yves Rocher, който слагам чат-пат като излизам. Това е.
4. И последно - покрай бременността ми се появи нещо, котео ме дразни-  кожата под брадичката ми е по-отпусната и се получава като двойна брадичка. Действам по въпроса с килограмите и стягане с упражнения, но има ли някаква козметика за стягане на тази зона?
5. Също така тук-таме ми се появяват по-плътни косъмчета около брадичката, които веднага отскубвам...  не е хормонално - гледах си хормоните. аз по принцип съм с тъмна коса и не съм от най-беличките... но все пак ми е интересно - има ли козметика за регулиране или окосмяването по лицето без да действа на косата, обаче, която си я харесвам тъмна и буйна.

И последно... Това се съмнявам да има значение, но... кърмя  breastfeeding

Стана много дълго, моля да ме извините, но исках да избегна последващи уточнения Simple Smile

Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 20:48 от Leda

# 436

Между другото и мен до вчера сайта не ми се отваряше - даваше грешка и явно проблемът беше в сайта, тъй като пробвах и през телефона и пак същото даваше... и изведнъж започна да се отваря...така че който не е могъл да го отвори да пробва, докато се отвори  Grinning

# 437
  • София
Leda     Hug
Uriage  е добра козметика и след като си си харесала комплекта, който наистина е на изгодна цена, може да си го вземеш Simple Smile

1. Козметиката не може да заличи/премахне появили се вече бръчки. Там където е започнала да се образува бръчка - в началото фина, плитка, едва видима с просто око, добрата, качествена козметика може леко да тушира  / чрез дълбока хидратация, подхранване, тонизиране на кожата/ и видимо да я заличи. Колкото по-дълго се ползва такъв вид козметика, толкова по-бавно става удълбочаването на бръчката.
И в тази връзка - козметика, трябва да започне да се ползва, преди бръчките да станат видими Simple Smile
На  35г., колкото и съвършена да е кожата - трябва да се полагат сериозни грижи за нея - бръчките се появяват много бързо, особено след 35-40 год.
2. Изборът ти е добър, при условие че досега не си ползвала нищо  Simple Smile
3. По-добра комбинация е Филорга Simple Smile / може да се ползва от бременни и кърмещи жени - питали сме производителя/ - Хидра Филър, Optim eyes, Sleep/Peel
4. Ако е това, което си мисля - редуциране на теглото и спорт може да помогнат в някаква степен. Няма козметика за този проблем
5. Фото или лазерна епилация

# 438
Денис, огромно благодаря!  Hug

Така си и мислех, че съм закъсняла с грижите, но няма да закъснявам повече. Сега ще прочета за Филорга и ще реша сега ли ги почвам или след като приключа Uriage комплекта...

Изкушавам се и за Филорга, май това е доста изгодно в момента и също е комплект, който отговаря на моето описание  - http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/23747-filorga-pack- … s-et-iso-age.html , нали?

А това е филъра, за който ми говориш, нали? - http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/24594-filorga-hydra … 401351102882.html

Мисля си да стартирам с Uriage и да комбинирам с някаква маска на Filorga, която се прави примерно два пъти седмично или нещо такова? Това опция ли е според теб? Можеш ли да ми препоръчаш някаква такава маска?

Още нещо ми хрумна - има ли отделна козметика за шията по принцип или се нанася тази, която се слага и на лицето?

Относно двойната гушка - така си и мислех, но нещата които обсъждахте в темата, ми звучаха толкова извънземно - професионални процедури в домашни условия и т.н., викам си "ще попитам, пък, какво толкова"  newsm78

Относно епилацията - не става, защото става въпрос за отделни косъмчета, а не за цялата зона... Фотоепилацията изобщо не ги хваща - явно не достатъчно тъмни, за да има ефект фотоепилацията...

Още веднъж много благодаря за поканата и за компетентните съвети!

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 21:25 от Leda

# 439
  • София
Leda

Комплектът в момента не е наличен,  по-точно Iso-Age  е изчерпан и ще се предлага отново в края на юни  / Филорга преформулират състава  - махат парабените /

Да, това е кремът Хидра-филър, много е хубав, идеален за лятото  - за кожа под 35 год.

Може да си вземеш маската на Филорга: FILORGA MESO-MASK 50 ML - стимулира клетъчната активност и производството на колаген, изравнява тена, подхранва в дълбочита кожата, премахва умората

За шия се ползва крема, който  се ползва за лице / дневен и нощен/
Някои марки предлагат специални кремове за деколте и шия,  други  - не

# 440
  • Пловдив
Денис,попрочетох малко ,но засега ще се въздържа от мезотерапията на Филорга.Може би и много добра като поддържаща терапия вкъщи.На мен ми се вижда слабичка.Иглите са доста по нежни.
Може би по-нататък ще я взема като поддържащ ефект ,но пък за лято не е много препоръчително.
Имам още 2 процедури до края на моята и викам да дам почивка на кожата.После ще дойде време за химичния пилинг.Боже.... какво ли не правим..

# 441
  • София
                          Промоции   м. Юни

Валидни до 30/06/2013

# 442
  • Пловдив

Да, това е кремът Хидра-филър, много е хубав, идеален за лятото  - за кожа под 35 год.

Може да си вземеш маската на Филорга: FILORGA MESO-MASK 50 ML - стимулира клетъчната активност и производството на колаген, изравнява тена, подхранва в дълбочита кожата, премахва умората

denis_d ,да те разбирам ли,че кремът и маската е подходящи за мазна кожа? Hug

# 443
  • София
armira

Козметиката на Филорга е за всеки тип кожа.
Единственият продукт, който е специално за проблемна кожа е новия Тайм-Филър МАТ
Да, стават - и крема и маската

# 444
  • Пловдив
denis_d ,сърдечно ти благодаря! Ще взема и маската Hug  bouquet

# 445
  • Тука, под липите стари...
Денис, а Тайм филър-а за каква възраст е?

# 446
  • София
Денис, а Тайм филър-а за каква възраст е?

След около 35г. зависи от състоянието на кожата - за ''втори'' бръчки  Simple Smile

# 447
  • Пловдив
И тук да си кажа  Heart Eyes
Голямо благодаря на denis_d която насочи вниманието ми към кремовете на Филорга  Hug  bouquet
Кожата ми е в блестящо състояние! Hug
Имам слийп и пил и маската,скоро се надявам да се сдобия и с новият мат крем! Hug

Ще се възползвам от момента за да попитам колко дълго могат да се ползват продуктите на Филорга,трябва ли да се прави почивка или да се редува с друга марка за да не и омръзва на кожата Blush

# 448
Здравейте момичета  Hug
Влетявам в темата официално с едно бързо питане към вас. Чета ви отскоро и имам намерение да поръчам козметика от сайта, благодарение на ценната за мен информация, която споделяте тук. Поисках покана на лични, и ми бе изпратена веднага, но аз все още не бях готова с поръчката. Препратих поканата за сайта на моята приятелка, която живее в UK. Тя е направила поръчка за около 100 Euro, но от сайт са й изпратили следния мейл, който аз с моите скромни познания по френски разчетох, че ако не им изпрати копие от документ за самоличност и платена сметка на нейно име ще канселират поръчката й. Моята приятелка категорично е отказала в мейл до тях да им изпрати копие на документа си за самоличност и на банково извлечение ( тя така беше превела тяхното изискване от френски-незнам коя от нас двете тук е била по вярна с превода). Копвам тук оригиналният текст от мейла:
Merci d'envoyer par email à contact@pharmashopdiscount.com ou fax au 04 68 71 56 82 : une copie de votre relevé bancaire à votre nom (en cachant le numéro de compte) où apparaît le débit du montant de la commande, ainsi que la copie (recto-verso) de votre pièce d'identité.

Sans ces documents, votre commande sera annulée et vous devrez vous rapprocher de votre banque afin de faire annuler cette transaction.

Restant à votre disposition,
Cordialement,
L'équipe PHARMASHOPDISCOUNT
0892 43 01 01

Правя веднага уточнение, че приятелката ми живее отдавна в чужбина и има перфектно кредитно минало, както и повече от достатъчен налични средства в сметката си. Кажете, моля ви, случвало ли се е нещо подобно на някой от вас? Изпращали ли сте такива документи, доказващи самоличност? Наистина ми се струва твърде важна информация (копие на лична карта или паспорт) за предоставяне по сайтове за онлайн или каквато и да е търговия  newsm78

# 449
  • Пловдив
Здраавей сиарабела,
Значи това ми се случи на мен с cocooncenter.com, които са като фармашопа сайт за козметика и франзуци. Много беснях, но ми обясниха, че ако не изпратя документа, няма да обработят поръчката. При мен обаче потребителското име не съвпада с името на картодържателя и явно нещо се усъмниха. Изпратих сканирани документи, но пак се заяждат, че не се виждало всичко! Накараха ме още един път, а после и да дам обяснение защо поръчвам с картата на майка ми (почнах да се обяснявам, че ми е майка и прочие). В крайна сметка ми пуснаха поръчката, но много ме изтормозиха и им теглих една майна. Питах ги само при първа поръчка ли са толкова зли (защото аз досега все от фармашопа поръчвах), те казаха - ДА само за първа.
И нещо важно, накараха ме да покажа само първите 4 цифри и последните 2 на картата, останалите да скрия.

И понеже аз правих към фармашопа поръчка в същия ден - там пък са въвели 3 д система за картите, а аз нямах регистрирана карта в тази система, абе изобщо не ми провървя този път с тези поръчки, дано поне всичката стока е налична. Аз комбинирам, защото Iso age на Filorga е свършил в единия сайт, а в другия го има. И сега чакам толкова кремове на филорга и аз за мен си взех Хидра филър, че много ми допада, то май освен него за кожа под и около 30 няма на филорга?   Rolling Eyes
За момента след всичко това, кокуна вече пратиха поръчката, а фармашопа отново голямо мотане му удрят, толкова бавни...
Ще дам отзиви за другия сайт, който го интересува или направо може да си направим тема, защото в него доставката е 100 пъти по-изгодна и дори безплатна при определена сума.
  bouquet

п.п и това с кредитното минало не ги засяга, на майка ми картата е златна и също е с чисто кредитно минало, обаче ги тресе съмнение за кражба!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт