pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 875
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
А ти с кредитна или с дебитна карта се разплащаше? Сега разбрах, че моята приятелка е търгувала с дебитна карта, иначе картата си е нейна, и тя просто не желае да си разпраща повече лична информация, от тази, която така или иначе се вижда при транзакции-затова е канселирала поръчката. ОБАЧЕ сега от нейната банка са й казали, че парите й са извън акаунта й, и след 30 дни може да предизвика диспут и да се започне разследване за евентуалното им връщане, което обаче не е много сигурно. И тя е ужасно бясна разбира се и притеснена, че може да не си получи поне парите обратно....

# 451
  • Пловдив
от сайта са коректни. връщат всичко до стотинка. постоянно са ми връщали за всякакви неща - счупени продукти от доставка, забравени продукти, свършили продукти. само, че са французи и са бавни, неразбрани и лазят по нервите. сега са и почивките .... Crazy

# 452
Здраавей сиарабела,
Значи това ми се случи на мен с cocooncenter.comЩе дам отзиви за другия сайт, който го интересува или направо може да си направим тема, защото в него доставката е 100 пъти по-изгодна и дори безплатна при определена сума.
  bouquet

И аз пробвах cocooncenter.co.uk. Плюсове: безплатна доставка над определена сума (която много лесно се достига от две-три приятелки), много добре бяха опаковани нещата, с моята поръчка бяха много коректни и никакви проблеми не са ми създали.
Минуси: някои от цените са маааалко по-високи от pharmashopdiscount.com. Освен това нямат най-новите продукти на Филорга.
Може би наистина трябва да се отвори отделна тема за този сайт.

# 453
  • Пловдив
да, нямат някои неща, а други са с евро-две отгоре, което обаче се компенсира от бързото изпращане и безплатна доставка. В моя случай изо ейдж го имаха те, а не фармашопа, както и на лиерак една добра промоция...
така, че най-добре да се следят двата сайта, който си пазарува редовно те са за еднакви неща.

мисля си и фармашопа изпращат с колисимо и кокуна също, защо условията са толкова различни? при фармашопа е до 6кг и 17.9 евро, а при другите - до 20 кг и безплатна над 130 евро....Дали може фармашопа на базата на конкурентите си, да си преговорят условията с пощата като ги помолим и им намекнем за другия сайт? защото определено техните промоции на неща ме вълнуват повече, аз главно още купувам бебешките неща има ли смисъл да им пиша според вас?  Thinking

# 454
  • До сърцето...
Момичета, позволих си да направя тема за сайта cocooncenter.co.uk. И без това май имаше намерение да се отваря такава тема, а аз се рових да го разучавам, та....  Mr. Green

# 455
Някой купувал ли си е уреда за фотоподмладяване на Филорга? Отзиви?

# 456
  • Sofia
Някой пазарува ли с превозвач от Франция. Мисля да използвам Франсето, някой пробвал ли ги е от този сайт?

# 457
  • София
Аз пазарувам само с посредник. Ползвам Смарт Деливери.
Отзивите за Франсето не са много добри, аз не бих рискувала с тях, но ти си прецени  Hug

# 458
  • Sofia
Мерси! Ще ги пробвам   bouquet

# 459
  • гр.Добрич
Някой пазарува ли с превозвач от Франция. Мисля да използвам Франсето, някой пробвал ли ги е от този сайт?

Аз пазаря от Франция с Франсето и не съм имала проблеми. Последно точно от този сайт поръчах Филорга.

# 460
Моля за покана   Praynig

# 461
  • Пловдив

Отзивите за Франсето не са много добри, аз не бих рискувала с тях, но ти си прецени  Hug

нищо подобно, Франсето са си супер. ако съм от софия и аз бих пазарила със смарт деливъри, защото те са оттам, а фрасето от русе. Но тъй като нито съм от соф нито русе, франсето е по-добрия избор за мен.

# 462
  • София
Josefin, споделям това, което съм чела в темата за превозвачите от Франция основно април и май месец когато пуснах няколко поръчки с продукти на Филорга. В момента не следя темата.
Тогава имаше доста с неполучени, изгубени и забавени пратки.
Всеки преценява сам за себе си  Peace

# 463
Здравейте момичета!

Да споделя, че получих първите си покупки от фармашопа  newsm44 Благодаря на Денис и на всички други, които ми помогнаха с избора и поръчката   bouquet

Поръчах си:

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/uriage/3001-uriage-peptilys … 661434000867.html
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/anti-age/20483-uriage-pepti … 661434000850.html
Много приятни кремчета - лека текстура, лесно се разнася, няма чувство за прекалено опъване, както от антиейдж кремовете по принцип, кожата остава много мекичка и приятна.. Доволна съм. За ефект - те са за млада кожа (моята не е особено млада, но е нормална и безпроблемна кожа и това е първото третиране, което й правя и реших да започна с нещо по-леко), така че не очаквам чудеса ... просто искам да започна отнякъде. Очаквам ефект по-скоро на шията.

Също така като допълнителна грижа, си поръчах:

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/306-filorga-meso-ma … 401348573060.html

Първо нея намацах веднага след баня, докато са отворени порите - не знам дали си въобразявам, обаче веднага след това имах чувството, че лицето ми грее... едно изчистено такова стана и наистина все едно излъчването на кожата се промени... Тия Филорга май ще са новите ми приятели Simple Smile Имам мострички на нощния и дневния им крем, ще ги пробвам и май май... към нова поръчка отиват нещата

Останалите неща, които получих са ми познати, така че няма какво да ги описвам, просто бяха на чудесна цена:

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/mustela-bebe/21544-mustela- … 504108013520.html
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/soin-des-levres/23909-avene … 282779366779.html
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/bebe-les-indispensables-mit … 504105010706.html

А относно новия сайт - моите неща са с повече то 1-2 евро разлика... Иначе доставката определено е предимство, което много дърпа към него. Не виждам нищо лошо хора, които отдавна си комуникират с фармашопа и са изградили отношения, не да им намекват, ами направо да си им кажат, че много момичета от нашя форум се насочват към другия сайт заради доставката и дали не могат и фармашопа да се задействат и да направят нещо по въпроса ... newsm10 Добре е на чист френски да им го напишем - ако искате, мога да подготвя писмото, но е добре да го прати някой техен по-отдавнашен клиент  Hug

# 464
Момичета, denis, имам нужда отново от вещия ви съвет!

Нали сме на кърма, вече 4ти месец и реших да си взема някаква хубава козметика за гърдите, да избегна увисването, доколкото е възможно...

Можете ли да ми препоръчате нещо подходящо?

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт