pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 888
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Нов продукт на FILORGA:

Серум  SKIN-STRUCTURE®

Меката, девитализирана и отпусната кожа се счита за основен естетически проблем при жените, след уморатa и бръчкитe.
FILORGA осигурява козметичен разтвор за борба с отслабването и отпускането на кожата, като предлага нов продукт - серума  SKIN-STRUCTURE®
Серумът, който повлиява структурата на кожата, обема и контура на лицето, създавайки младежки вид, действа в 3 посоки:
Твърдост : NCTF свързания с колаген пептид, стимулира синтеза на поддържащите дермални влакна. 
Обем : активно преструктуриране на отпуснатите и хлътнали области по лицето - чрез въздействие върху клетките, гарантиращо обем и стягащ ефект.
Лифтинг: незабавно опъване и стягане, повдигане и отваряне на окото  - моментално стягане на кожата и премоделиране на контурите.
Една ултра - проникваща текстура, която видимо преструктурира, повдига, подхранва и стяга кожата, създавайки  нов дизайн с овална форма.
Продуктът работи чрез 3 иновационни агента:
Voluform -създава колаген инжекция-подобен ефект-чрез  попълване на линиите  и увеличаване обема на вдлъбнатите области по лицето. 
Този агент, който позволява адипоцитите да функционират по-ефективно и ограничава тяхната смърт - като предотвратява загубата на мазнини и осигурява съхранение на триглицеридите. Това допълнително подобрява здравината на фибробластитe, подпомага производството на колаген и еластин и укрепва кожната тъкан. 
Dynalift - за образуване на стреч ефект и издърпване  в зоната околоочите 
Collaxyl осигирява ремонт на клетките и преструктуриране на кожната тъкан.

Серумът  SKIN-STRUCTURE  ще бъде наличен в сайта след 15 юли 2013 год.

# 466
  • Wolwedans
Звучи страхотно!

# 467
Аз не разбрах новият продукт за каква кожа е и за каква възраст? Така като гледам, 50+

# 468
  • Wolwedans
Аз съм на 38/39 и бих се възползвала.

# 469
  • София
Аз не разбрах новият продукт за каква кожа е и за каква възраст? Така като гледам, 50+

Едва ли някой ще стане на 50+ и тогава ще помисли как да подпомогне синтеза на колаген Simple Smile
Най-общо, последните изводи на научните изследвания за активните в-ва в използването на бяла козметика са:
- Хиалуронова киселина след 20
- Колаген след 30 год.

ПП. Колагенът в човешкото тяло никога не се възстановява на 100% и ако от дадена част на тялото е унищожен / по някаква прична/ един вид колаген - винаги се замества с новосинтезиран от тялото но с  по-слаби характеристики / простичко казано/
- напр. разкъсано сухожилие, разкъсна рана и т.н. - никога не могат да се възстановят 100% Simple Smile

# 470
Дали може да се ползва вместо околоочен крем?

# 471
  • София
Дали може да се ползва вместо околоочен крем?

Ще може да се ползва в зоната околоочите - пишат, че отваря окото и ремоделира контура, а това няма как да стане, ако не се нанасе и в тази зона.
Но, дали ще е достатъчен изцяло да замести околоочния - зависи от консистенцията и типа кожа.
След като е с гутатор - ще е с рядка консистенция, описват го като козметичен разтвор  и най-вероятно няма да може да се ползва самостоятелно.
След като го пробваме, ще споделим Simple Smile

# 472
  • София
 Да ви похваля тази маска за коса -  до следващото измиване косата остава добре хидратирана, мека и лъскава.
Ползвах я 4 пъти, така че този ефект не е от първо впечатление Simple Smile

Кремът за ръце: LAINO CREME MAINS PRO INTENSE KARITE 75ML  -  е наличен

# 473
  • Пловдив
Дами,в сайта къде е описанието на милилитрите на промо пакетите на филорга? Blush

# 474
Здравейте.Страхотна тема  Heart Eyes Може ли да помоля за покана за регистрация Hug И имам въпрос относно доставката - мога ли да дам англ. адрес на фирма превозвач? newsm78

# 475
  • До сърцето...
... имам въпрос относно доставката - мога ли да дам англ. адрес на фирма превозвач? newsm78

Аз ползвах за една поръчка англ. адрес, но не е много изгодно. Начислява доставка - 16,90 € ( до Бг е 17,90 €)

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 11:00 от Radika

# 476
  • София
Дами,в сайта къде е описанието на милилитрите на промо пакетите на филорга? Blush

Околоочният - OPTIM-EYES  е 15мл, всички други са по 50мл, вкл и маската за лице

# 477
  • Пловдив
denis_d,благодаря за отговора Hug
Имам въпрос към теб Blush
Имам слийп енд пил,мезо маската и мат крема- смяташ ли че ми трябва още нещо? Кожата ми е смесена ,на 33 години съм.Толкова ми хареса тази козметика ! Със всеки следващ продукт който очевидно допълва предходния,кожата ми става все по хубава Hug

# 478
  • София
denis_d,благодаря за отговора Hug
Имам въпрос към теб Blush
Имам слийп енд пил,мезо маската и мат крема- смяташ ли че ми трябва още нещо? Кожата ми е смесена ,на 33 години съм.Толкова ми хареса тази козметика ! Със всеки следващ продукт който очевидно допълва предходния,кожата ми става все по хубава Hug

Каквото и да си вземеш, ще останеш доволна Simple Smile
Пяната за почистване на лице, Мезо-С терапията, Серума Мезо+, Околоочния крем, Слънцезащитния,
Добре е да се ползва от време на време  HYAL-DEFENCE, който предпазва ХК в кожата от унищожаване /подтиска хиалуронидазата - ензима, който я разгражда/
За след слънце подходящ крем е ISO-STRUCTURE

# 479
  • Пловдив
FILORGA EAU ANTI-AGE за тази вода отзиви?
denis_d,ти ме уби! За сега мога да си взема два продукта- на кой да заложа?
(имам фото защита)

Общи условия

Активация на акаунт