pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 785
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Поръчка пусната на 7 април, пристигна днес Peace

# 361
  • Козлодуй
Бих искала да помоля за покана Praynig
gari211@abv.bg

# 362
Моля за покана - nikolinaharalambieva@gmail.com . Благодаря предварително   bouquet

# 363
Moля ви да ми препоръчате хубави, ефективни хапчета за кожата на лицето  Praynig Praynig С какво ли не се мажа, почиствам, обаче постоянно ми излизат пъпки... в пубертета не съм имала една пъпка, сега от 1-2 години няма отърване. Изследвах хормони, оказа се , че леееко ми е завишен андостендиона. Но пък и ендокриноложката и гинеколожката ми казаха да не пия нищо, било съвсем леко завишено. Не знам от това ли е, сигурно щото друго обяснение нямам .За това искам поне някакви добавки да взимам, та да се пооправи колкото е възможно.

# 364
  • София
True Blue-
Ако причината е хормонален дисбаланс, добавките няма да те излекуват.
Ако андрогените подтискат О. - проблема е сериозен и ти трябва следиалист /АГ и Ендокринолог/

Ето добавки, които повлияват добре проблемна кожа:
НА табл - идеална е за белези и акне
Мултивитамини - А, Е, Д, С, В, Биотин, ФК, цинк, селен и т.н.
Бирена мая
Пробиотици
Коластра с Пролин
АК - вкл. пролин, лизин

Омега 3 с повече DHA,
Omega 7
Масло от Пореч
CoQ10
Астаксантин
Антиоксиданти 
Биофлавоноиди
Силика
МСМ

Не е нужно да се пият всички - избираш си 3-4 напр.

# 365
Не, наред ми е всичко, имам си О. и гинеколожката и ендокриноложката казаха, че няма от какво да се притеснявам и не било проблемно, тъй като другите хормони са ми в нормални граници (тестостерон и ала бала).
Значи примерно си избирам цинк, биотин и селен , взимам ги по отделно от аптеката и ги пия заедно?
Може ли и отделно HA таблетки да пия заедно с останалите? Няккави конкретни можеш ли да ми препоръчаш?
Благодаря   bouquet

# 366
  • София
Не, наред ми е всичко, имам си О. и гинеколожката и ендокриноложката казаха, че няма от какво да се притеснявам и не било проблемно, тъй като другите хормони са ми в нормални граници (тестостерон и ала бала).
Значи примерно си избирам цинк, биотин и селен , взимам ги по отделно от аптеката и ги пия заедно?
Може ли и отделно HA таблетки да пия заедно с останалите? Няккави конкретни можеш ли да ми препоръчаш?
Благодаря   bouquet

Това е добре - ако няма сериозен проблем, добавките може да помогнат много, дори повече от бялата козметика

Да, избираш си напр.- по-групи:
Мултивитамини,
ЕМК - някако масло
Протеини и т.н. за да се обхванат повече добавки

# 367
Kaкво е ЕМК? Ох, нищо не разбирам от тези добавки, никога не съм пила. Би ли ми казала направо какво да си купя, кожата ми се омазнява, постоянно ми излизат по 1,2 пъпки, има доста несъвършенства. А каква кожа имах до преди няколко години....
Та ако може направо да ми назовеш с имена, каквото ми посочиш това ще взема. Ще съм ти много благодарна! Иначе ще има да се лутам седмици между може би стотици протеини, мултивитамици, ха , емк .... Simple Smile

# 368
  • София
ЕМК -  Есенциални Мастни Киселини
/ Oмега 3, 6,7,9/  есенциални - незаменими
Те са много важни за нормалното функциониране на тялото

Напр /най-общо/
- за състоянието  и функцията на клетъчните мембрани, мозъка, нервната система, очите
- подпомагат и  регулират функцията на ЩЖ, НбЖ,  Ендокринната с-ма – синтеза на хормони
- имат важна роля в разреждането на кръвта, което  предотвратява образуването на кръвни съсиреци, които водят до инфаркт, инсулт. регулират кръвното налягане, подпомагат чернодробната функция,  синтеза на Холестерол и т.н.
- повишават Им.С
- имат  естествени противовъзпалителни качества
- поддържат  в нормално състояните  лигавиците, кожата, косата, ноктите

/ за всичко друго Simple Smile  ... на ЛС/

# 369
Благодаря ти, денис, страшно много ми помогна!  Hug

# 370
  • До сърцето...
Моля за покана   Blush

Благодаря за бързата реакция!  bouquet

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 22:16 от Radika

# 371
  • Варна
И аз с молба за покана: miroivia@mnet.bg

И ако може да ми препоръчате слънцезащитен крем подходящ за малко дете.

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 21:52 от vanyaes

# 372
  • Козлодуй
Аз не съм поръчвала до България,поръчвам си ги до Франция и с СД нямам никакъв проблем.Само искам да предупредя всички да внимават къде го пращат да не е до пункт.Аз веднъж бях объркала и го бях пратила до пункт,точно се бях ошашкала и се оказа,че са ми объркали поръчката.В последвалата кореспонденция аз исках като жест на обезщетение от тяхна страна да ми пратят поръчката на адреса който съм посочила.Изключително коректен сайт,изпратиха ми пратката с колисимо за тяхна сметка.Много съм доволна от развитието на кашата в която се бяхме забъркали и двете страни.
Поста е малко старичък и знам,че в темата коментирате предимно продукти,но ме вълнува следният проблем.Зарибена от темата за Филорга,направих първата си поръчка.Къде чела,къде недочела Mr. Green Получавам писмо от фармашоп,в което ми пишат,че са изпратили пратката в някакъв пункт.Шаш и паника ooooh! Писах на СД,те много бързо ми отговориха,че няма проблем да ми вземат пратката срещу копие от личната карта и допълнителна такса от 5 евро.Опитах пробна поръчка след това и установих,че няма опция за изпращане до адрес,само избор измежду няколко пункта.Независимо дали избирам платена или безплатна доставка.Или не съм видяла добре и ако избера Colissimo,пунктовете нямат значение,макар да си стои активна опцията им за избор newsm78 Та въпросът ми е към хората с повече опит(нямам никакъв с френски сайтове и съответно доставчици)-има ли възможност за пращане на адрес,защото ако Филорга направи с кожата ми обещаните чудеса,със сигурност ще правя още поръчки Grinning

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 00:19 от Lunen_sun

# 373
  • София
Lunen_sun, точно Colissimo избираш и тогава ти доставят пратката до адреса на посредника. Пунктовете в случая нямат значение.
А ако искаш ми пиши на ЛС, за да ти дам един друг сайт с по-приятни цени  Wink

# 374
Здравейте поста и да е стар е все още актуален.Виждам ,че сайта добива все по-голяма популярност и затова на всички момичета искам да препоръчам когато избират метод за доставка винаги да избират colissimo.Този сайт има два метода за доставка до пункт и colissimo.Не се залъгвайте с БД и прочие няма как да стане.Дори да си го изпратите безплатно до пункт СД ще ви вземат 5евро ,но разправиите няма кой да ви спести.Colissimo е 6 евро чиста работа плащаш и се наслаждаваш на живота.Поръчах в понеделник получих си ги в петък.Желая на всички безпроблемнни поръчки и много положителни емоции.

Общи условия

Активация на акаунт