pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 890
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Ето моите отзиви  за Тайм-Филъра на Филорга: кожата ми е много по-гладка, по-мека от преди, както и достатъчно овлажнена.
За съжаление бръчките на челото си стоят без промяна, но трябва да отчета факта, че от известно време съм по-често навън и слънцето допринася за увеличаването на моите бръчки.
Явно трябва по-сериозна и агресивна намеса. Не ми се иска и отлагам даже да си мисля за това.

# 421
  • Пловдив
Денис,преведох доколкото можах с гугъл преводача описанието на мезотерапията на Филорга.
Те препоръчват 3 седмици.Но не разбрах през колко дни.
Аз правя идентична мезотерапия но на друга фирма.Но тази кожа трябва да почива не знам как е възможно да се прави толкова често.В смисъл 3 поредни седмици...само за 3 пъти ли е?Ефект от такава мезотерапия обикновено има след 3я път-трабват поне 6-7.Всички фирми дават 10-14 дни между процедуритеА и нищо не пише за предварително основно почистване.Тази работа само с тампони.... не е баш почистване.
Та на въпроса -аз ли не съм доразбрала поради превода или има нещо което пропускам?

# 422
  • София
 Hug  renydent

За коя терапия става въпрос?:
1. Мезотерапията с вит.С  - тя е за 3 седмици  и се прилага всеки ден /серум с  8% чист Вит.С /
или
2. MESOTHERAPIST - прилага се през 2-3 дни, докато свърши серума

1.          2   

# 423
  • Пловдив
 Hug и от мен.Не остава време за форума.
Питам за тази с ролера.Аз правя подобна с хиалуронова киселина но на друга фирма
Правя я на 14 дни веднъж -досега 3 процедури.След последната има добър видим ефект.За ефект върху бръчки трудно мога да кажа.Само назолабиалните са ми по дълбоки,на очите нямам дори и малки за да дам резултат.Но кажата е по свежа и изглежда супер

# 424
  • София
Hug и от мен.Не остава време за форума.
Питам за тази с ролера.Аз правя подобна с хиалуронова киселина но на друга фирма
Правя я на 14 дни веднъж -досега 3 процедури.След последната има добър видим ефект.За ефект върху бръчки трудно мога да кажа.Само назолабиалните са ми по дълбоки,на очите нямам дори и малки за да дам резултат.Но кажата е по свежа и изглежда супер

Мезотерапията на Филорга  с ролера също е много добра

Комбинирай терапията с прием на Колаген и Коластра с Пролин  - вече няколко човека експериментираме и резултатите са невероятни - наисти заглажда бръчките, кожата е по-стегната и тонизирана, повлиява и контура
За първи път виждам такъв резултат, при терапия в домашни услория.
Повлиява дори торбичките под очите - едното момиче беше доста смело с ролера Simple Smile

Ако нямаш време да поръчваш и най-обикновена коластра да пиеш - пак ще е от полза, но я включи - ще видиш, че има ефект

Аз също го ползвам в момента, макар че бях малко несериозна и непостоянна в началото, но след като видях какви резултати са постигнати се амбицирах Simple Smile
Поне разбрах, за следващата терапия,  както точно трябва да се направи за да се оптимизира резултата Simple Smile

# 425
  • софия
здравейте, бихте ли ми изпратили покана за сайта. благодаря ви   bouquet

# 426
  • Пловдив
denis_d,би ли ми препоръчала добър продукт против целулит? Blush

# 427
  • София
armira
   Не ми е известен продукт, който да повлиява целулита Simple Smile
Ако някой е доволен от нещо, дано да се включи и да сподели

Чакам отзиви за продукта на Филорга  MESO-SCULPT®  Simple Smile
ако някой е доволен, ще споделя

# 428
  • Петрич
само при мен ли не се отваря сайта?

# 429
  • Пловдив
denis_d , в теб ми беше надеждата Hug
Толкова ми хареса ''слийп и пийл'',че реших да подаря на мама крем за нейната кожа-на 53 години,комбинирана кожа която няма блясък,няма видими и големи бръчки,но пък продължават да  и излизат пъпки Crazy Би ли препоръчала крем и за нея Hug Искам да я зарадвам Hug

# 430
Моля, препоръчайте ми слънцезащитен крем без парабени и т.н. по голяма опаковка ~ 300, 400 мл. Благодаря предварително! Може ли и покана също така и мнение, дали този е подходящ? http://www.pharmashopdiscount.com/fr/solaires/24791-vichy-spray- … 337871323639.html , например

Здравейте,и аз се интересувам от слънцезащитен продукт(фактор 50 + )без парабени и хипоалергенен. Не отварям нито един от линковете на сайта  Sad

# 431
Моля, препоръчайте ми слънцезащитен крем без парабени и т.н. по голяма опаковка ~ 300, 400 мл. Благодаря предварително! Може ли и покана също така и мнение, дали този е подходящ? http://www.pharmashopdiscount.com/fr/solaires/24791-vichy-spray- … 337871323639.html , например

Здравейте,и аз се интересувам от слънцезащитен продукт(фактор 50 + )без парабени и хипоалергенен. Не отварям нито един от линковете на сайта  Sad
Аз лично ползвам минерални филтри-Авен имат такива ,химичните са много агресивни към кожата.

# 432
минерални филтри-Би ли обяснила с няколко думи какво е това животно  Laughing.Благодаря Simple Smile

# 433
Минералните филтри,наричани още "физични",са обикновено смес от титаниев и цинков оксид,които за разлика от химичните фирти са 100% хипоалергенни.Имаше преди време една тема-"От какво са съставени козметичните продукти"-тук е синтезирано много добре инфото за видовете филтриhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520550.495 Трудно се разнасят,и малко "белееш"от тях,но напоследък някои фирми предлагат вариант"крем-пудра"за лицето например или "стик",което е добре.Между другото,няма смисъл от голям фактор-разликата между 30 и 50 е 1%в защитата- http://www.badgerbalm.com/s-30-what-is-spf-sunscreen-sun-protection-factor.aspx-ето тук е много хубаво обяснено.

# 434
Ще го разуча,благодаря.Аз главно за децата,но пък последните години ми се появи и слънчева алергия.Благодаря за линковете ,ще ги прочета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт