pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 902
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
FILORGA EAU ANTI-AGE за тази вода отзиви?
denis_d,ти ме уби! За сега мога да си взема два продукта- на кой да заложа?
(имам фото защита)

Водата е много хубава, ухае чудесно и усещането е невероятно - идеална е за лятото.

Незная мила, прецени сама, според нуждите на твоята кожа.
Пяната - задължително, много е хубава, прави кожата мека, гладка и добре хидратирана. Икономична е,  идеално сваля грим и почисъва кожата.

# 481
  • Пловдив
Спрях се на Мезо-С терапията и   HYAL-DEFENCE,как да ги използвам и съчетая с моите три продукта? Blush

# 482
Много ме ентусиазирахте с добрите си отзиви    Hug

Може ли и за мен покана - мейла ще го дам на лични   bouquet

Денис, искам да се допитам - на 36 съм, кожата ми е гладка, нямам пори и пъпки. Доста лъщи през лятото - за това мисля Тайм филър мат?  

Имам изразени назолабиални бръчки - реших да им сложа филър, но не се получи добре - дерматоложката предпочете да сложи филъра в скулите - щял да опъне и изглади. Да, ама не. Дори повече увисна. От Дийп фил никак не съм доволна, не го усещам изобщо.  Rolling Eyes. Можеш ли да ми препоръчаш други продукти със запълващо и повдигащо действие?

И третото, което искам да повлияя е умореният вид - тъмните кръгове под очите   Embarassed
Всяко ограничаване на храната ми скапва лицето, а не мога постоянно да се тъпча с храна и да спя, за да изглеждам свежа  Rolling Eyes

В момента пия Липоацид на Синхролайн, но може би трябва да си взема хиалуронова киселина injuv. и колаген...

Благодаря!    bouquet

# 483
  • София
Спрях се на Мезо-С терапията и   HYAL-DEFENCE,как да ги използвам и съчетая с моите три продукта? Blush

За да постигнеш оптимален ефект от Мезо С  терапията е препоръчително да се използва през по-студените месеци, защото тя е насочена към обновяване на кожата, синтез на колаген, но така също и изравняване на тена и дори изсветляване. Лятото не е най-подходящият сезон, защото синтеза на меланин е увеличен и тази терапия би провокирала дори неравномерен синтез на меланин

HYAL-DEFENCE - е ок.
Нанася се под крема - дневен и нощен - в малки кол-ва

# 484
  • София
 DanMary

За назолабиалните бръчки трябва филър с ХК, поставен от дерматолог Simple Smile няма козметика, която да успее да ги повлияе
Ако са по-слабо изразени  DEEP-FILL-а може да ги повлияе, но не и ако са по-дълбоки

Трябва отново да потърсиш помоща на дерматолог - естетична медицина за да обсъдите, кои терапии биха помогнали в твоя случай / аз си мисля напр. за терапии за синтез на колаген или  Витал-а, ХК която се инжектира по цялото лице Simple Smile/

За тъмните кръгове - в повечето случаи са симптом на заболяване, напр. Хипофункция на ЩЖ, ЖДАнемия  и т.н.
За уморена, отпусната и вяла кожа -  Sleep recovery 
MESOTHERAPIST с ролера - Стяга контура, подпомага клетъчната стимулация, повишава еластичността, намалява бръчките, придава блясък.

Добре е да приемаш табл. ХК, Протеини, Коластра с Пролин, ЕМК, Мултивитаминии  и минерали

# 485
  • Пловдив
denis_d,благодаря ти за информацията.В късна есен ще направя Мезо Ц терапията ,а през зимата ще направя и пилинга.До тук добре- студеният период е планиран Peace

Летният обаче малко ми се губи.
В такъв случай ще взема водата за почистване,HYAL-DEFENCE  и може би EAU ANTI-AGE.
Колко често да използвам HYAL-DEFENCE?

# 486
  • София
denis_d,благодаря ти за информацията.В късна есен ще направя Мезо Ц терапията ,а през зимата ще направя и пилинга.До тук добре- студеният период е планиран Peace

Летният обаче малко ми се губи.
В такъв случай ще взема водата за почистване,HYAL-DEFENCE  и може би EAU ANTI-AGE.
Колко често да използвам HYAL-DEFENCE?

Да, добър избор Simple Smile

HYAL-DEFENCE е добре да се ползва поне 1 път на ден.  - аз го ползвам в много малко кол-во, но 2 пъти на ден - сутрин и вечер.

# 487
  • Пловдив
HYAL-DEFENCE под слийп едн пийл ли да го сложа или самостоятелно?

# 488
  • София
HYAL-DEFENCE под слийп едн пийл ли да го сложа или самостоятелно?

По-добре - не
Sleep/Peel  е предимно ексфолиращ, нанеси HYAL-DEFENCE сутринта под дневния крем

ПП. Не забравяй да пиеш повече вода Simple Smile - задължително е за Филорга

# 489
denis-d - Time filler MAT подходящ ли е за околоочен, както Time filler? Четох напред в темата, но не ми стана ясно  Embarassed

# 490
  • София
denis-d - Time filler MAT подходящ ли е за околоочен, както Time filler? Четох напред в темата, но не ми стана ясно  Embarassed

Да, може да се ползва и в зоната околоочите

# 491
DanMary

За назолабиалните бръчки трябва филър с ХК, поставен от дерматолог Simple Smile няма козметика, която да успее да ги повлияе
Ако са по-слабо изразени  DEEP-FILL-а може да ги повлияе, но не и ако са по-дълбоки

Трябва отново да потърсиш помоща на дерматолог - естетична медицина за да обсъдите, кои терапии биха помогнали в твоя случай / аз си мисля напр. за терапии за синтез на колаген или  Витал-а, ХК която се инжектира по цялото лице Simple Smile/

За тъмните кръгове - в повечето случаи са симптом на заболяване, напр. Хипофункция на ЩЖ, ЖДАнемия  и т.н.
За уморена, отпусната и вяла кожа -  Sleep recovery 
MESOTHERAPIST с ролера - Стяга контура, подпомага клетъчната стимулация, повишава еластичността, намалява бръчките, придава блясък.

Добре е да приемаш табл. ХК, Протеини, Коластра с Пролин, ЕМК, Мултивитаминии  и минерали

Denis,   bouquet

Mдааа... . Имам си я хипофункцията на щитовидната жлеза.   Sad
Благодаря ти за насоките! Започвам да си набелязвам вече неща.

Simple Smile 

# 492

Да, може да се ползва и в зоната околоочите
  bouquet  bouquet  bouquet

# 493
Здравейте,
Нова съм и още не съм ви изчела.Искам съвет от вас.На 31 години съм и имам две бръчки между веждите.Като бразди са ми  т.е. вдлъбнати от постоянното присвиване на очите, а едната бръчка доста си личи в спокойно състояние.замислям се за филър,не за ботокс, защото доста гримаснича и ме е страх от появата на нова.Пък и при вече образувана май се слага филър.
Какъв крем ще ми препоръчате за подържаща терапия, а мога ли само с него да мина.Кожата ми е смесена, но напоследък доста ми се изсуши.Имам видими пори и чат пат ми излиза пъпка, която според мен е от запушени пори.

# 494
  • Wolwedans
Здравейте,
Нова съм и още не съм ви изчела.Искам съвет от вас.На 31 години съм и имам две бръчки между веждите.Като бразди са ми  т.е. вдлъбнати от постоянното присвиване на очите, а едната бръчка доста си личи в спокойно състояние.замислям се за филър,не за ботокс, защото доста гримаснича и ме е страх от появата на нова.Пък и при вече образувана май се слага филър.
Какъв крем ще ми препоръчате за подържаща терапия, а мога ли само с него да мина.Кожата ми е смесена, но напоследък доста ми се изсуши.Имам видими пори и чат пат ми излиза пъпка, която според мен е от запушени пори.
И аз имам такава бръчка между веждите, много я мразя, защото ми придава сърдит вид, а аз не съм такъв човек. При мен ботокса имаше феноменален ефект. Бръчката изчезна, остана като една фина линия. Слагам ботокс 2 пъти годишно. Може да пробваш да си сложиш ботокс, изчакваш една седмица да разгърне максималния си ефект и след това ако имаш нужда попълваш с малко хиалуронова киселина. От кремовете на филорга бих ти препоръчала дийп филър, но не очаквай"уау" ефект. За съжаление козметиката е насочена към превенцията и почти не повлиява дълбоки бръчки, само при много фини линии може да се забележи ефект Peace

Общи условия

Активация на акаунт