pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 856
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • sofia
Получих мейл, за промоция на доставка - 1,9 евро - за поръчка над 39евро, но не мога да разбера за всички дестинации ли важи и всички продукти ли включва. Не се разбирам с френския.

Нещо не мога да кача съобщението, но го има и на сайта.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 11:33 от allba_a

# 571
  • Пловдив
това е редовно, но е само за Франция разбира се! С ИСИ РЕЛЕ  Crossing Arms

# 572
Мога ли да помоля за покана.
Благодаря, получих.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 07:52 от Фран Джонсън

# 573
Не мога да отворя сайта. Някой има ли същия проблем?

# 574
  • София
Не мога да отворя сайта. Някой има ли същия проблем?

Да и при мен е така от може би 2 часа

# 575
  • Плевен
Здравейте!
Моля за покана:)
plamsi@yahoo.com
Мисля да поръчам този сет:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/21454-filorga-pack- … mask-iso-age.html

Благодаря! Получих!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 10:43 от plamsi

# 576
  • Пловдив
denis_d,аз продължавам да си добавям продукти на Филорга и моля за помощта ти.

Пигмент перфект само за пигментни петна ли е? Става ли за използване в случай на бавно минаващи петна от стискане на пъпка?

Мезо+ кога и за какво се използва?

Като цяло кожата ми е в добър вид,(благодарение на Филорга) освен в случаите когато отида на почистване на лицето.След това по големите пъпки се превръщат в бавно избледняващи петна.Дори и слий енд пийй не ми помага тогава Crossing Arms

Насочи ме какво още да си взема -имам- пяната,спрей водата,мат крема,слийп едн пийл,мезо маската, хиал дефенс и ББ-то.

Замислила съм покупката на трите ампули следващият месец..

Благодаря ти предварително Hug

# 577
  • София
armira

За PIGMENT PERFECT  това е ултра концентриран серум, който:
- намалява съществуващата пигментация
- активно предпазва от поява на нови пигментни петна
- изравнява тена на кожата
Основната му цел са Хиперпигментациите -  резултат от стареене на кожата, излагане на слънце, хормонален дисбаланс, премено- и менопауза, бременност, кожни заболявания вкл. екзема и акне, различни процедури, като химически, лазерна терапия и т.н.

За да се запази младежкия вид на кожата е добре да се ползва редовно след 35 год.
Една кожа изглежда по-възрастна не толкова заради бръчките, колкото заради тена / по-сивкав/ и пигментните петна Simple Smile  / според съвременните критерии за определяне възрастта на кожата/

За FILORGA MESO + ®
 Серумът съчетава най-добрите против стареене активни съставки за максимално действие върху кожата:
-  ХК -  за  дълбока хидратация и заглаждане на бръчките
- NCTF  / комплекс от активни съставки / - подхранва и  насърчава  регенерацията на  кожата.
-  ДНК фрагменти  - за предпазване и антиоксидантно действия.
- Капсулован Ретинол - стимулира клетъчното обновяване и изглаждане на бръчките.

Може да се ползва сутрин и вечер, самостоятелно или под крема
Попива добре, прави кожата гладка и мека. Има лек, приятен аромат
Може да се ползва 2-3 пъти в годината
Това е много добра мезотерапия за подхранване, дълбоко хидратиране и витализация на кожата
Прави кожата гладка, стегната, свежа и видимо обновена.

За петната - може да ползваш вече MESO - C  + Sleep/Peel + MESO  WHITE / koйто  чакаме да се появи отново много скоро/ - петната трудно се повлияват, трябва много търпение.
Пий по-високи дози коластра и Омега 3 DHA

# 578
  • Пловдив
denis_d ,благодаря ти ,че ми обърна такова внимание и ми обясни продуктите Hug
Разбирам ли правилно :
-серума Мезо+ допълва маската и е подходящт за зимният период
-Мезо Ц ампулите пък ще допълнят горните два продукта
-Мезо Лайт е различен от пигмет перфект и мога да го използвам само върху петната от пъпките

# 579
  • София
denis_d ,благодаря ти ,че ми обърна такова внимание и ми обясни продуктите Hug
Разбирам ли правилно :
-серума Мезо+ допълва маската и е подходящт за зимният период
-Мезо Ц ампулите пък ще допълнят горните два продукта
-Мезо Лайт е различен от пигмет перфект и мога да го използвам само върху петната от пъпките

Да, и така може да се каже Simple Smile
Мезо Уайт е много хубав крем - изсветлява и изравнява тена, нанася се на цялото лице, придава здравословен, свеж, мледежки вид на кожата. МНого хубав продукт е и е идеален за по-студените месеци / пролет - есен - зима /

# 580
  • Пловдив
Опитвам се да си ги обясня и разбера Blush
Маската прави кожата ми страхотна,от тук си правя извод ,че Мезо+ трябва да е сходен продукт,но без изплакване Blush Единственото което ми притеснява е да не е тежък като продукт тъй като кожата ми е мазна.

# 581
  • София
Маската прави кожата ми страхотна,от тук си правя извод ,че Мезо+ трябва да е сходен продукт,но без изплакване Blush Единственото което ми притеснява е да не е тежък като продукт тъй като кожата ми е мазна.

Не е тежък - консистенцията е между крем и гел.
И все пак, ако ти е тежък ще го нанасяш само вечер / това е и най-подходящото време за серумите, кожата ги оползотворява максимално и най-ефективно/
Това е вид терапия за кожата Simple Smile - серумите съдържат в концентруран вид само полезни за кожата съставки

# 582

Армира, серумът изобщо не е тежък. Напротив, има много фина и лека консистенция, попива моментално в кожата. Аз го използвам от около седмица и ме впечатлява много приятно.

# 583
  • Пловдив
Денис,Тони,благодаря ви момичета Hug Ще взема първо него,после ампулите Peace До сега нищо на Филорга не ме е разочаровало,напротив все по доволна ставам Peace

# 584
  • sofia
Отдавна съм си хресала този комплект, чаках да дойде есента за да е по ефективен sleep&peel. Малко се съмнявам че Time filler ще ми дойде слаб, защото  ми е под възрастта, но пък мисля че кожата ми е в добро състояние.

Четох описанието, пише че всички продукти в комплекта са по 50мл и все пак ако някой е поръчвал, моля да потвърди грамажа, че да съм сигурна като плащам.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт