pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 789
  • 744
  •   2
Отговори
# 630
  • София
denis_d ,Мезо+ може да се използва като нощен самостоятелно или сутрин преди крема,нали така? Тъй като имам Хидиал дефенс  който слагам сутрин под крема да оставя ли Мезо+ само за вечер или да редувам двата продукта преди крема?

Да, така е най-добре Peace
Сутрин под крема Нyal defence, като е добре да го оставят поне 20-30мин да попие добре и след това нанасяш крема
Вечер - серума Мезо+ и ако ти е достатъчен, може да не нанасяш крем - това сама ще си прецениш, зависи от кожата и нейните нужди

Може да е по много малко, но Нyal defence е желателно да се нанася всеки ден

# 631
  • Пловдив
Благодаря ти!
Ще пробвам схемата за сутрин -мезо+,Нyal defence и мат крема.Ако дойде в повече ще го оставя за вечер Peace

# 632
Момичета моля ви за отзиви за мицеларната вода Уриаж.
http://www.pharmashopdiscount.com/en/demaquillant/23995-uriage-e … 661434000591.html
До сега съм ползвала Sensibio  на  Bioderma,  но в момента я няма в сайта

# 633
  • у дома
Момичета, поръчката ми е дошла в България - въпросът ми е от куриер в къщи ли да я чакам или пощенско известие? Т.е. Колисимо с БГ Пощи ли работят или друг куриер? Мерси Simple Smile

# 634
  • Wolwedans
Момичета, поръчката ми е дошла в България - въпросът ми е от куриер в къщи ли да я чакам или пощенско известие? Т.е. Колисимо с БГ Пощи ли работят или друг куриер? Мерси Simple Smile
Получаваш я в пощенския клон. Въпреки скъпата доставка даже не ти я носят до дома Crossing Arms

# 635
PIPI554,на мен Уриаж не ми харесва.Идеално сваля грим мицеларната вода на  NUXE.

# 636
  • София
Момичета, моля за малко помощ и мнение, че съм леко newsm78
Поръчах за първи път от сайта на 19.10, изпратиха поръчката и от 23.10 си седи номера за проследяване в някакъв Норд - предполагам това е изходната точка на Франция и ни вест, ни кост.
Проверих и в сайта на Бг ПОЩИ, но и там няма никаква информация.
Доколко е нормално това положение - имате ли опит и колко още да чакам, добре поне че платих с Пейпал, защото сумата не е малка.
Благодаря ви предварително за коментарите Hug

# 637
  • София
Момичета, моля за малко помощ и мнение, че съм леко newsm78
Поръчах за първи път от сайта на 19.10, изпратиха поръчката и от 23.10 си седи номера за проследяване в някакъв Норд - предполагам това е изходната точка на Франция и ни вест, ни кост.
Проверих и в сайта на Бг ПОЩИ, но и там няма никаква информация.
Доколко е нормално това положение - имате ли опит и колко още да чакам, добре поне че платих с Пейпал, защото сумата не е малка.
Благодаря ви предварително за коментарите Hug

Пиши на Фармашоп и ги попитай какво става с пратката ти
Може да са ти дали грешен тракинг номер

# 638
Моята поръчка е от 25, парите са ми дръпнати от картата ( не са блокирани, както беше в началото), но поръчката ми е още със статус Preparation in progress. Нормално ли е това ?

# 639
  • София
Моята поръчка е от 25, парите са ми дръпнати от картата ( не са блокирани, както беше в началото), но поръчката ми е още със статус Preparation in progress. Нормално ли е това ?

Теглят парите след като шипнат поръчката
Тракинг номер не получи ли?

# 640
Нямам Денис , в ордер хисторито на статус ми стои Preparation in progress
Май ще трябва да им пиша

# 641
  • София
Нямам Денис , в ордер хисторито на статус ми стои Preparation in progress
Май ще трябва да им пиша

Да, пиши им  Peace

# 642
  • София
Мерси, писах на английски - надявам се да ми отговорят, но определо ми се вижда странно.
А вие на кой мейл пишете при проблем - аз ползвах формата в самата поръчка, отдолу има поле за съобщения.

# 643
И при мен е така, пиши ако имаш някакво развитие по случая Peace

# 644
Денис Help !  Моят английски нещо неможе да разтълкува това
As stated in our Terms of Sale:

"The charge to your credit card or your credit card then intervene when validating and preparing your order."

Общи условия

Активация на акаунт