Отговори
# 585
попаднах на две статии, които ми дадоха съвсем различна информация от това което знам и много, много ми допаднаха  Mr. Green
Хранене на кърмачката
Хранене по време на кърмене

# 586
попаднах на две статии, които ми дадоха съвсем различна информация от това което знам и много, много ми допаднаха  Mr. Green
Хранене на кърмачката
Хранене по време на кърмене
Мерси, и на мен много ми допадат.  Mr. Green

# 587
# 588
Привет коремчета  Hug
Ние ще се меестим от 1.08 в нов апартамент и стягам багажи,та не ми остава много време за темата.Но после ще наваксвам.
Аз ям много плодове.предимно се изхранвам с домати,сирене,маслини,люти чушки и плодове.Хапвам грозде,праскови,сливи,дини и изобщо какъвто плод ми се прияде.Не се ограничавам и не смятам да го правя,защото за сметка на плодчетата друго сладко, нито ми се яде, нито хапвам.
А има ли храни които не можета да ядете?Аз от средата на юни хляб и хлебни не мога да хапна.Освен от тях ми се гади от пипер,пъпеш и сладолед.С други храни проблеми нямам.Но и нищо не ми се е прияждало досега.Аз по принцип съм си лакома и многго се притеснявах като забременея да не ми се яде от всичко и да ударя стотака,но слава богу наблягам на плодове и зеленчуци засега.

Аз започнах с покупките на бебешки дрешки-понеже ми е за първи път и съм доста неориентирана  Joy

# 589
С покупки не сме започнали, но пък за сметка на това подаръците заваляха вече. Една приятелка роди миналия ноември и днес даже бяхме до тях и ни даде зимните чувалчета, които ползва тя. Страхотни са и са почти чтисто нови та така този вид покупки го отметнахме, тъй като са 5 и смятам че са достатъчни за сега.

# 590
Здравейте. Много ми беше хубаво като купихме първите дрешки. С голям кеф си ги глиадих след пране. А те едни мънички.
За антибиотика да ви кажа какво ми каза една аптекарка - всеки ден по една купичка домашно кисело мляко.

# 591
Днес сме много пасивни. Явно хубавото време и разходките за с предимство Simple Smile

Има ли някой в района на Стамболийски, Зоната? Можем да правим заедно разходка в парка:)

# 592
  • София
Добро утро Grinning Днес съм станала в 7.30,понеже Криско се беше напишкал в леглото и ме събуди да го преоблека.Направо се учудих,защото това не се беше случвало отдавна.Той после си заспа сладко-сладко на нашето легло,а и още спи,а аз кукувам Laughing

Вчера беше много приятен ден.С едно приятелско семейство ходихме на Щъркелово гнездо(близо до Самоков).Там има нещо като плаж на язовира и децата се размазаха от кеф.Синчето ми за огромна изненада стоеше почти непрекъснато във водата,даже искаше да плува Grinning Изкарахме си страхотен ден и със сигурност ще го повторим пак някоя събота или неделя.Аз малко се поизпекох,но с влажна кърпа на корема,защото иначе бебето не ме оставяше на мира.Сега съм черна само отпред Joy и малко на раменете.

По въпроса за храните-аз си ям от всичко по малко.Не съм си наложила някакви ограничения,освен суровите и маринованите риби и морски дарове.Иначе си ям колбаси,плодове,риба-въобще всичко,като не прекалявам с нито едно нещо.Май само с плодовете прекалявам,но по-добре 2кг плод,от колкото нещо сладко.Както не веднъж съм казвала-от както забременях налитам на плодовете като плодна мушица Laughing Само това ми се яде и не знам какво ще правя зимата.

# 593
  • София
Добро утрооо!
Абе пасивни, пасивни, ама опраскахме темата за нула време  Wink
adito87 ами ти миличка дали си плодна или не, пак си си мушица  Hug
И аз си хапвам всичко, без тези абсолютно забранените - меки сирена и морски. А как ми се ядат онези сиренцаааа  Embarassed
Да ви се оплача предишните две седмици въпреки жегите голям апетит ми се беше отворил  ooooh! Сега се нормализира, та си наблягам пак на плодове, зеленчуци и леки манджички, когато успея да сготвя в тези жеги!
МоРсКа СиРеНа дано по-бързо приключите местенето, че си е голям ангажимент и тежка работа!
*лаленце* то навсякъде е жега, но при теб -повече! Пази се!
За покупките - и аз смятам да ги правя накрая. Може би не всичко, но примерно кошарката ще я поръчаме в желаните цветове, количка съм си избрала, но ще си я вземем сигурно каго се роди бебчо /те едва ли ще свършат/. Дрешки за изписване, малко бельо и др по-основни неща смятам да си избера аз и след това да допълвам, все пак ще има и дадени от други бебчета и подаръци де  Sunglasses
И да се похваля, че вчера съвсем осезаемо си усетих бебчо, та вече съм спокойна  Crazy

Хубав и прохладен ден на всички коремчета  Simple Smile

# 594
  • София
Добро утро Simple Smile

За покупките - ами аз имам вече 2 придобивки - един шезлонг подарък, за който ви бях казала преди извествно време и количката купихме (майка ми неиздържа от кеф, а и я взехме с поне 300лв намаление от една промоция, мисля че си заслужава). Количката е с 3 години гаранция, така че няма да свърши, но момичета да знаете, че повечето са с 1 или максимум 2, така че питайте и за това преди да купувате, защото ако решите да я купувате скоро, може половината гаранция да изтече докато бебето се появи Simple Smile

Иначе количката ми с всичките й части, а тя освен летен и зимен кош има комарници, дъждобрани, чанта и столче за кола са в Созопол - подарък са ми от майка ми и стоят при нея в кашони Simple Smile

Ето я и нея: X-Lander X-Move в сив цвят (Много много й се радвам)

От време на време влизам в някой бебешки магазин, но не смея нищо повече да купя за сега, макар в най-скоро време съм решила да купя поне едни чорапки или гащеризонче, за да ми напомня като го гледам всеки ден, че скоро ще има някой тук, който ще е толкова мъничък Simple Smile
Но все още по магазините сякаш има само летни дрешки и дори завивките са летни Simple Smile

Та реално излиза, че за сега аз лично нищо не съм купила  Party

Среща на декемврийските мами в София на 04.08.2012г от 10:00 до езерото "Ариана" (спирката на автобусите). Ще се съберем за около 30мин всички и отиваме в някое кафе! Желаещите са:

1. sofyia
2. bubu_123
3. adito87
4. brayda
5. dream78m
6. krokodilkata
7. bubence
8. DDeli
9. malvi
10. say_me

По коремите ще се познаем!!!

Който желае да дойде, но е сигурен че ще закъснее, може да ми пише на лични да му дам телефон, за да се чуем ако сме тръгнали към някое кафе, да кажа къде сме!

# 595
Здравейте и от мен Hug

Този наш ремонт няма край... искам вече всичко да е подредено и чисто, а ние като някакви номади ровим по кашоните ooooh!

Жегата понасям много зле - постоянно ме боли глава, спи ми се и няма сили за нищо.

Покупките за Тея започнах да правя когато влезнах в 9 месец, до тогава само гледах и си набелязвах. Според мен е най-важно да се вземе предварително легълцето. Ние тогава купихме дървена кошара и от магазина ни посъветваха да я сглобим поне 2-3 седмици по-рано за да се отмирише - мирише на дърво, лепила... Аз си купих предварително и комплекта за изписване и малко дрешки, пеленки и спално бельо. С най- голямо удоволствие ги изпрах, изгладих и подредих. След като ни изписаха мъжът ми отиде и купи набелязаната количка, изпрахме я и след 1-2 дни беше готова за разходки. Постепенно си накупих всичко което ми е нужно. Чантата за болницата спретнах някаде около средата на 8-ми месец. Много ме беше страх, че ще тръгна да раждам, а няма да съм подготвена Crazy И сега мисля да пазарувам по същата схема.

Малко въпросчета към  майките, които вече имат дечица:

1. Ще ревнуват ли по-големите дечица и как да се справим с тази ревност?
2. Смятате ли да спирате децата от детска градина когато се роди бебето?
3. Blush малко ме е срам от този въпрос, но не ми дава покой мисълта дали ще обичам еднакво и двете си рожби?

Brayda страхотна количка Peace

# 596
sofyia Радвам се че си усетила бебчо чувството е страхотно особено ако си спокойна.Все повече ще го усещаш и ще се усмихваш самичка като......като те ритка.Brayda  количката ти е страхотна!!!Честито!След време да си я ползвате със здраве.Аз постъпих по същия начин първо взех количката защото исках червена и намерих една която беше от лимитирана серия и беше за мой късмет последната.Взех я 7 месец като бях и я оставихме при свекито.Поръчахме и кошара но по късно вече към края.emzi е права за дървените кошари многоооо миришат добре че ние си бяхме взели и от тези преносимите кошари че да може малката да спи в нея докато се отмирише дървената.

# 597
Ехооо, ето ни и нас! Чакаме нашата бебка, която вече дава признаци на живот в корема ми...  Hug привет всички декемврийски бъдещи мамчета!

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 12:12 от Софито от Пловдив

# 598
sofyia, честито ново усещане. Аз откато посвикнах на чувството, винаги като започне да шава, се обръщам по гръб и го гледам къде се движи, много е забавно.  Crazy Blush Даже вече знам как да го стимулирам, та се закачаме.  Mr. Green

Brayda, супер количка.

И аз миналата седмица имах невероятен апетит, не знам защо, обаче всеки път смятах, че мога да изям стадо крави.  #Cussing out Добре, че като хапнех малко, се засищах веднага, та не се освиних.  Party

# 599
Brayda количката е страхотна, а промоцията която сте уцелили още по -страхотна Simple Smile))
Софито от Пловдив  Мила ти при кой д-р ходиш(извинявам се ако вече си го споменала някъде) и къде ще раждаш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт