Отговори
# 570
  • София
Добро утро на всички!

Zlatence - браво за хубавите новини! Моята шийка ми казаха че е 3.9см, което щом било над 3см значи е добре Simple Smile

bubence - и ние вървяхме 5 дена назад, но на последния преглед бяха само 2 дена назад. Малко по малко се нормализира и расте Simple Smile

nitz - ами със жегите се справям с климатик и вентилатор! От месец ги ползвам по предназначение в работата и в къщи и нямам никакви проблеми. А днес тук в София, заради снощния дъжд си е хладничко, както и снощи си беше хладничко и си спах перфектно Wink
Среща на декемврийските мами в София на 04.08.2012г от 10:00 до езерото "Ариана" (спирката на автобусите). Ще се съберем за около 30мин всички и отиваме в някое кафе! Желаещите са:

1. sofyia
2. bubu_123
3. adito87
4. brayda
5. dream78m
6. krokodilkata
7. bubence
8. DDeli
9. malvi
10. say_me

По коремите ще се познаем!!!

Който желае да дойде, но е сигурен че ще закъснее, може да ми пише на лични да му дам телефон, за да се чуем ако сме тръгнали към някое кафе, да кажа къде сме!

# 571
maia_a приятно изкарване на водопадите.Благородно ти завиждам,от доста време искам да отида там да ги видя,но от Стара Загора са доста далеч.Весело изкарване и да покажеш снимки от там.
zlatence твоя доктор много се застрахова,ами ако нямаш гъби,и така се процедира,след като получиш може да не ти действат препаратите.Без микробиология да изписват лекарства на бременни направо  #2gunfire #2gunfire.
bubence добре си дошла,стискам палци за резултатите.
Бях чела за лютото,че предизвиква контракции,като наближи  термина.Но сигурно на всеки се отразява различно.Но все пак,който има контракции да го избягва.
Аз и с миналата и с тази бременност ям поне по 1-2кг сезонни плодове на ден

# 572
kat-bati , не знам да ти кажа, но и аптекарката ми каза още като си купувах антибиотиците, че трябва да взема нещо за всеки случай, за да не се появят гъбичките.... Rolling Eyes Каза, че на следващия преглед ще пуснем и МБ да видим как са нещата.

# 573
zlatence взема се пробиотик с антибиотика или витамини.Знам,защото много години се боря с тия гадове.Повече кисело мляко,по-малко сладки неща,но превантивно да се слагат глобули мисля,че е прекалено.Ако искаш се посъветвай с друг доктор.

# 574
Добро утро и от мен!

По навик от болничния режим, днес се събудих преди 6 часа, но си наложих да не ставам, та се въртях до 8:30h Simple Smile Сега готвя, докато е по-хладно.

Иначе със жегите ми е доста трудно. Потя се така, както никога досега през живота ми, но.. ще трябва да минем и през това.

Аз бях доста зле преди 2 месеца от гъби  и ми изписаха Гино-Дактарин. Лекарката ми даде рецепта и каза веднъж месечно да ги слагам. Миналия месец реших да изчакам, но изпитах познатия дискомфорт и прибегнах до рецептата. Не знам за вас, но аз съм пределно наясно, ако имам такъв проблем.

Вчера дребчо ме забавляваше доста, докато гледах откриването на Олимпиадата, постоянно се смеех Party

# 575
bubence , аз никога не съм имала (пу-пу, дано така и остане  Praynig), но патили хора са ми казвали че сърби, има промяна в течението и тн. При мен няма такива симптоми, но доколкото разбрах може да имаш гъби и безсимптомно... Rolling Eyes

# 576
Zlatence, аз за първи път разбрах какво е гъбички с първата си бременност и за съжаление от тогава се случва да ме навестяват.

# 577
  • Пловдив
Започнахте ли вече с покупките. Аз вече не се сдържам и всички около мен ми казват, че е рано още ... Сега даже оглеждам вани със стойка Simple Smile

# 578
Аз наскоро пих антибиотик и когато доктора ми го изписваше аз сама поисках нещо противогъбично. И той "а да бе верно" и ми изписа микомакс. Това е само едно хапче , пие се по някое време на курса на лечението и това е . За сега пу-пу няма гадини.
А за лютите чушки и аз в началото докато се престраша да сихапна.. ама сега си хапвам ама гледам много да не люти чушката - а така ги обичам. А колбасите - доста се ограничавам ама си хапвам от време на време  Blush

# 579
Добро утро!

nitz, аз си мисля, че е твърде рано за покупки, пък и в еуфорията човек взима много неща, които после никога не му влизат в употреба.  Thinking

vesta78, поне кренвирши не яж. На мен не са ми забранявали колбасите, обаче ми казаха да не ям меса, които не са минали добра термична обработка, заради бактериите. Аз обожавам салами и луканка, но откакто прочетох, че съдържат около 10 пъти повече сол, отколкото нормално би трябвало да има..  Naughty
А за лютите чушки - ям си домашно печени и мариновани с мазнина, чесън и копър.  Crazy

# 580
Добро утро и от мен,то вече добър ден стана!Аз също не исках нищо да си купувам до последно,а нямах и нищо,но така или иначе трябва поне към 8 месец багажа за болницата да е готов.Имаше и други дребни неща които си купих по-рано и се радвам за което защото накрая поне бях спокойна и така не се създаде напрежение в последния момент.Аз не исках никой да ми се бърка и исках сама да си приготвя всичко преди да вляза в болницата.Така и направих изпрах си дрешките,пелени,одеалца,спални комплектчета,изгладих си ги и това ми доставяше голяма радост и още по голямо нетърпение в очакването на малката.И за мен после всичко беше по-лесно като се върнах в къщи.

# 581
И аз така, си приготвих всичко за Андреа, когато излязох в майчинство. Сега имам много неща, така че ще направя пълен преглед, пране и гладене по същото време.

# 582
Това е най-добрия вариант хем ще имаш занимавка хем ще се подготвиш.Simple SmileА пък и ти вече имаш опит знаеш кое как защо.

# 583

vesta78, поне кренвирши не яж.
Кренвирши не ям без да са минали термична обработка.
А за покупките и аз смятам да си купя всичка като изляза майчинство и да си подготвя всичко.

# 584
  • на земята
Как сте в жегата мамчета..)))И аз си папкма всичко по малко,колбаси,луканки и пушени меса не обичам по пеинцип,но кренвирши си ям,пека ги или ги варя,щом са минали термична обработка няма нищо страшно,яйцата също ги преварявам да не са рохки и така..)))Яжте риба много е полезна,два пъти в седмицата,немазна,например ципура или пъстърва..))) Не съм много от суеверните(пак съм, но по малко) но не мисля да прибързвам с покупките според мен наистина е рано ,пък и ние ще сме със зимни бебета така,че има време..)))Само гледам и набелязвам,за количка вече съм решила и за кошарка съм харесала..))) Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт