Отговори
# 555
  • на земята
Лчбими са ми лчтоте чушки,аз си хапвам доста ,ние дискутирахте за чушките в предните теми,много отт момичетата си хапват,аз яма само лчто ,кисело и солено,сладко не хапвам..))) Кажете сега ядете ли риба и яйца  Joyили някои и това не ядът..)))

# 556
Аз също ям люто, но разбрах, че предизвиквало контракции Shocked Вие знаете ли дали е вярно?

Ям си яйца, както и рибка - много обичам. Също и други морски деликатеси. Ходихме с колежките на Мидената ферма в Панчарево - да не ви казвам какво удоволствие беше за мен. Няма да казвам какво си хапвах, знаете защо Simple Smile

# 557
  • на земята
ха сега, на мен доки ми каза,че е полезно,витамин ,,С,, каза ..))))И аз си хапвам смело лютичко..))) bubence  Hug добре дошла ,как си?

# 558
Благодаря ти, добре съм! Вкъщи съм си, но не съм в прекрасно настроение, тъй като нямам все още резултати и ми е напрегнато. Това е нещото, с което се боря в момента. Мъничкото човече пък мърда все повече, като че ли да ме успокоява Simple Smile

# 559
  • на земята
bubence ,успокой се ,всичко ще е наред,бъди спокойна да е спокойно и мъничето,май ставаше резултата краткия за 5 дни  newsm78,дългия за месец май беше..)))   И аз си хапвам риба един,два пъти в седмицата,и яйца си хапвам поне три пъти в седмицата..)))

# 560
И аз си хапвам люти чушки и колкото повече ги ям, толкова повече ми се иска.  Embarassed  В началото с голям страх, де, ама прецених, че не би трябвало с нещо да вреди.  newsm78  Но пък успях да се откажа от колбасите, което за мен е голяма гордост.  Joy

Яйца ям рядко, риба пък въобще. То тая не ставала, оная не ставала.. Пък и никога не съм се изкушавала от риба, с изключение на цацата на морето  Mr. Green

bubence, аз ям доста люто, не само като количество, но и като вкус, пък не съм имала една контракция.  Thinking  Може би на по-късен етап..

# 561
Ето ме и мен след прегледа - бебчо си беше застанал в друга, изпъната поза, а не свитата, която ме притесняваше след ФМ. Отделно говорихме и за шийката - измери я пак и беше 3.03 см, като каза, че не я е обхванал на 100% заради някакви си там сенки и сигурно ще я докара до 3.5 ако не бяха те. По принцип каза, че за нормално се смята 4см, но моето е приемливо също. Отделно някакъв важен канал отвътре навън бил затворен, което било много добре и не вижда нищо притеснително. Питах и за контракциите - каза, че си е болка и няма как да не разбера ако имам, та да не го мисля, защото доколкото ме гледа - нямам. Бебето вече е цели 500 гр и си вървим все така седмица напред.  Simple Smile Назначи ми стандартните месечни изследвания на кръв и урина, а заради това, че пих антибиотик ми предписа Гинодактарин за 3 дни, за да предотвратим появата на гъбички. Макар че то минаха две седмици откакто пих последното хапче и не знам...Никога не съм имала гъбички (пу-пу) и дано нямам.  Praynig
Доволна и спокойна съм след днешния преглед общо взето!  bowuu

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 21:57 от Zlatence

# 562
Zlatence, хубави новини.  Hug  Много бързо ти наддава бебчето, на едно и също място ли ти бяха този преглед и ФМ?

За шийката, важното е да нямаш драстично скъсяване от началото на бременността до сега, моята си стои все същата.  Praynig

# 563
Zlatence, хубави новини.  Hug  Много бързо ти наддава бебчето, на едно и също място ли ти бяха този преглед и ФМ?

За шийката, важното е да нямаш драстично скъсяване от началото на бременността до сега, моята си стои все същата.  Praynig
Ами на мен не са ми я мерили в началото и не знам колко е била, та затова се бях изпопритеснила.  Rolling Eyes Днес бях на ЖК, на различни места са прегледите.  Peace
Иначе забравих да добавя, че бебето е седалищно разположено, но докторът каза, че важно е по-нататък, към 32ра седмица как ще застане, за да се решава секцио или не.

# 564

Ами на мен не са ми я мерили в началото и не знам колко е била, та затова се бях изпопритеснила.  Rolling Eyes Днес бях на ЖК, на различни места са прегледите.  Peace
Иначе забравих да добавя, че бебето е седалищно разположено, но докторът каза, че важно е по-нататък, към 32ра седмица как ще застане, за да се решава секцио или не.

Ясно, значи на различни ехографи те гледат.

Да, и аз знам, че сега няма значение дали е седалищно, важно е към края.  Simple Smile

# 565
Zlatence,  страхотни новини! Браво!
Ние пък си вървим седмица назад, но ако всичко друго е наред, затова няма да се притеснявам.

# 566
  • Разград
bubence, добре си ни дошла и спокойно, резултатите ще са добре.
Аз, снощи хапнах рибка. И яйца си похапвам, а за плодовете и зеленчуците нямам спиране, а в нас какъв астмалък имаме, отрупан с грозде. Само още 10-20 дни и няма да имам спирачка. И тази бременност, както и предходните не се ограничавам от нищо, което ми се яде, но при кърменето става страшно, защото там е великото внимаване с храната, заради бебето и коликите и алергените. Сега си хапвайте, но не прекалявайте, а алергичните те си знаят какво не могат да хапват и това е единственото ограничение. Всъщност преяждането ще ни донесе много излишни килограми, които вредят основно на нас и на раждането. Аз, този път вървя просто прекрасно с килограмите, но от моите, с които стартирам даже може и да не кача до финала, но това е в мечтите ми.
Не ми се чудете за ранния пост, но след час потегляме за уикенда до Ловеч и Крушунските водопади и аз не можах да спя. Това бебе ми причинява доста дискомфорт през нощта и не знам как ще изкарам, честно. Май ще си купувам възглавница за бременни и това е. Някой беше писал за болки в корема, аз понякога имам от едната страна, но са мигновени и затова не съм го коментирала с лекарката. Не знам на какво се дължат, но определено са прорязващи. Бебето го усещам и то много смешно, защото ме потупва като че ли е футболистче и просто когато му скимне ми бие един шут.  Laughing
Аз, май ще отида на едно 4Д, защото този път не ме интересува полът като необходимост, но искам да си подготвя дрешки и това онова, защото предишният път моичкият и двете баби купуваха и ако ви споделя, че комплектът, най-скъпият в нашия роден град, беше ужасен. Тя беше 2400 и 48см., а дрешките за поне 4-5кг. бебе и 56см. Второ гащеризончето беше ужасно, а пелената поне на изписването приличаше на нещо, но после как сте степа. Та повече готов комплект и Вис Виталис - НЕ! Ще си направя сама тоалета, като си взема испанско портбебе и хубав плюшен комплект за новородено - 50см. Ще ми излезе на същите пари, че и по-евтино, но ще е хубаво и точно каквото искам.
Ставам, че ще приготвям багажа. Приятни почивни дни, мили, тумбачета!   bouquet

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 06:04 от maia_a

# 567
  • София
bubence добре дошла, много да те глезят в къщи и преди раждането повече да не ходиш по болници  Peace
Гледам няколко страници храните обсъждате. Тези ограничения на плодове ми се виждат прекалени, а за гроздето, извинете, ама направо  Shocked Да се посочва като супер калорична храна и причина за качване на кг в последния триместър ми се вижда направо смешно! Да, по-калоричен плод е, но дали пък е по-добре накрая да си хапваме по тава баклава вместо грозде?  Laughing

maia_a приятна почивка! Ти поне имаш повод за ранното ставане, аз съм будна от 4,30  Whistling
Мисля че тази сутрин и мен бебо ме ритна по-осезаемо, че нали се оплаквах  Crazy То може и затова да съм се изкукуригала толкова рано! От началото до сега си ставам минимум три пъти през нощта, а от сега нататък не очаквам да стане по-добре... Мисля, че вече имам тренинг за в бъдеще  Laughing
Приятни почивни дни на всички коремчета  newsm41  grinning039  car003

# 568
Добро утро! Софи, другия път се обади да си бъбрим по тъмно  Joy И аз от рано съм будна, пуснах пералня и ако не беше толкова рано щях да бръмна и с прахосмукачката. Сега обмислям какво да сготвя. А за гроздето мисля че ако е опасно е заради високата захар, но то пък ние да няма да изядем тонове я. Днес ще си купувам, че и щерката много го обича.
Хубав уикенд на всички коремчета!

# 569
  • Пловдив
Здравейте момичета. Как се справяте н жегите ? Аз съм като парцал Simple Smile Хубав уикенд на всички

Общи условия

Активация на акаунт