Отговори
# 600
Привет и от мен в тази ужасна жега. Бяхме на един детски кът с приятели и направо се стопих. Ужасно ме боли сега главата.
emzi мисля, че отсега е рано да се каже дали ще ревнуват по-големите ни деца. Моята щерка ще е на 8 и мисля, че по-скоро ще помага и няма да прояви ревност. Но то си зависи и от самото дете все пак. За градината да кажат другите мами, но ако моята дъщеря беше все още на градина мисля, че не бих я спряла.
За обичта съм абсолютно сигурна, че ще е еднаква и към двете деца.
Brayda, супер количка. Вече доста от вас си имат по нещо за бебо, аз за сега само гледам.
Хубав ден на всички!

# 601
Drebolinka, и аз само гледам, не искам да се поддавам още от сега. Набелязали сме няколко неща, но не купуваме.  Naughty  Имаме само 1 подаръче от Америка - комплект за баня от две хавлийки и две кърпички.  Simple Smile  baby_neutral

Момичета, понеже тия дни изпитвам неутолима жажда за боза.. знаете ли нещо по въпроса - вредна ли е в периода на бременност?

# 602
И аз за сега само разглеждам, но си харесвам :
http://www.bebeshkidreshki.com/product/7254/komplekt-smarfietka-v-rozovo.html - това много ми допадна

# 603
klqsh Не знам дали си пазарила от този сайт,но аз съм изключително доволна от тях,било материя,доставка,срок абе всичко.Малката е на 7мес.и половина и повечето и дрешки са от там.Правихме и кръщене никъде не можах да намеря официални дрешки и ги поръчах от там.Очарована съм от този сайт.

# 604
  • на земята
 _Cinderella ,пий си бозичка на воля,аз пък в началото много ми се пиеше и си пих де с баничка  Joy И ние не сме купували нищо още,има време..))))БРАЙДА харесва ми избора ти за количка,браво...))))Аз три вида харесах и този модел е една от тях..)))    Когато му дойде времето да купувам ще гледам на първо място комфорт и колко тежи количката и как се сгъва...за колата да ми е лесно..)))     sofyia как си ти  Hug От утре го дават не толкова горещо ,дано е така,че вече изпукахме,не ми действа добре жегата,не можеш да излезеш като хората да се разходиш,все по нощите,нощни разходки правим....))))  Прохладна вечер!

# 605
*лаленце*, и аз с баничка в повечето случаи, обаче напоследък и без 'гарнитура' си изпивам по 1л.  Embarassed

Дано наистина разхлади, че ми писна през 10 мин. да си взимам душ. Аз и по принцип не обичам жегите, предпочитам студа - поне мога да се облека, за да ми е добре. А сега и кожата да си сваля, едва ли ще има ефект.  #Cussing out

# 606
Здравейте и от мен Simple Smile  Най на края ме пуснаха от болницата. Оказа се, че имах тумор в пикочния мехур Sad но операцията мина успешно имах само родилни напъни но докторите бързо ги спряха. Бебка въпреки упойките и антибиотиците се чувства добре и расте и расте Simple Smile  Само да споделя опита си от спиналната упойка... УЖАС! след това ме боля глава 72 часа, но наистина страшно, станех ли от леглото повръщах Sad Тя ме отказа от секциото!

# 607
Brayda, виж, точно като за теб  Grinning

vzlateva голямо изпитание сте преминали с бебка, радвам се, че си по-добре!

# 608
  • на земята
 vzlateva  Hug,радвам се че всичко мина,и вие с бебека сте добре това е най важното  Praynig А за спиналната упойка зависи от анестезеолога и организма ти,и двете ми приятелки раждаха така и си бяха супер след това...)))Почивай си сега и от тук нататък само хубави моменти..))

# 609
vzlateva страхотно е, че всичко вече е отминало! Знам какво е да то е зле от упойка и искрено ти съчувствам. Спинална не съм преживявала, но епидурална да. От нея нямаше последствия поне при мен, но от пълна  - уф...
Радвам се, че бебчето се чувства добре, ти се възстановявай бързичко и се гледайте Simple Smile

# 610
vzlateva добре че всичко се видя навреме и вече сте добре с бебчето  bouquet

# 611
vzlateva радвам се че вече сте добре с бебка, дано вече всичко да тече по мед и масло  Hug

# 612
vzlateva, важното е, че всичко с вас е наред, бъдете живи и здрави от тук нататък и без проблеми повече.  Hug   bouquet

# 613
Здравейте , аз вече не пиша в темата , но имам един въпрос и ще се радвам който желае да ми отговори, който не желае да не го прави. Така въпроса е: до момента правили ли са ви гинекологичен преглед по време на бременността и ако да в коя седмица беше той и защо се прави ?

# 614
Vzlateva, важното е, че всичко е минало добре.
Niq_23,  в 6-та седмица една лекарка доста обстойно ме прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт