Отговори
# 615
 Да- та мен ми правиха в 9-та седмица.Пълен преглед с цитонамазка и секрет.

# 616
Привет на всички бъдещи майки ,най -накрая се реших да се разпиша и аз тук ,в декемврийският отдел Joy Joy
Все още не знам дали е момче или момиче ,очевидно е решило да няма милост към моето любопитство и здраво си е стиснало краката.

# 617
Mari_bg аз ще раждам в "Селена" при д-р Ставрев и съм много доволна засега.

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 23:13 от Софито от Пловдив

# 618
Добро утро, момичета в първия ден от новата работна седмица. Днес пак ще е жега - за Стара Загора дават код оранжево ooooh! как ще изкарам не знам.
Niq_23 на мен лекарката ми каза, че гинекологичен преглед ще правим по-нататък (може би септември), което мен ме устройва, че тъкмо ще съм се върнала от почивката, а се притеснявам там да не хвана нещо.
Хубав и спокоен ден на всички!  bouquet

# 619
  • София
Добро утро в понеделник  Crazy Дано тази седмица мине също бързо, а в събота сме на сбирка!

Софито от Пловдив - Добре дошла при нас!
vzlateva - Браво, че си се прибрала и всичко е минало успешно и че бебката е наред и си шава и си расте! За съжаление секциото не е по избор и ако се налага се прави, така че да дойде това време, а главоболието ще го издържим Simple Smile
Clairette - ако го видя това някъде тук ще го поръчам на 100% - много е хубаво! Дано да го намеря, а обещавам ще се постарая да потърся много добре Simple Smile
Bad_Cat - Привет!
Niq_23 - на мен ми правиха в 13-та седмица - огледаха ми всичко вътре и ми взеха микробиология, без цитонамазка, защото си бях правила преди това, видяха ми и раничката, за която казах че имам и така! Надявам се повече да не ми правят, защото металното (все забравям как се казва) много ме боли като го слагат!

Мерси за пожеланията за количката. Признавам малко е тежка и 13кг, но всички с подобни гуми и тези екстри и тази големина са толкова килограми. Имаше една която е 11кг и струваше 3 пъти повече като пари. Сигурно с нея ще караме до лятото и тогава ще си взема някоя лятна и малка, а после от есента пак ще си карам с нея. Може и да не ми се налага да взимам лятна, но ще видим. Ако имате асансьор или двор и т.н.т. килограмите ще са ви само от ползва, за по-лесно бутане и по-голямо удобство на бебето и по-голяма стабилност Simple Smile

Среща на декемврийските мами в София на 04.08.2012г от 10:00 до езерото "Ариана" (спирката на автобусите). Ще се съберем за около 30мин всички и отиваме в някое кафе! Желаещите са:

1. sofyia
2. bubu_123
3. adito87
4. brayda
5. dream78m
6. krokodilkata
7. bubence
8. DDeli
9. malvi
10. say_me

По коремите ще се познаем!!!

Който желае да дойде, но е сигурен че ще закъснее, може да ми пише на лични да му дам телефон, за да се чуем ако сме тръгнали към някое кафе, да кажа къде сме!

# 620
  • София
Добро утро Grinning
Добре дошли на новите мамчета  bouquet

vzlateva,радвам се че всичко е минало добре за теб и бебката Hug

emzi,мен също ме вълнуват същите въпроси,все едно аз съм ги писала.За ревността все още не знам-синчето е много щастливо,че ще имаме бебе,но като се появи вече ще видим.
За градината също се колебая и то много,понеже миналата година твърде често се разболяваше.Дано да си е било за тогава,понеже имаше срив в имунитета поради скрито заболяване,а в яслата изобщо не е бил болен.

Ния,гинекологичен преглед ми правиха в 6-та и 7-ма седмица,поради кървене.След това в 12-та моята АГ ми взе цитонамазка,но без да слага онова желязното нещо.

# 621
Хеееееее добро утро и успешна седмица, вие сте финиширали темата, докато се включа Simple Smile

Пожелавам на всички успешни прегледи и положителни емоции тази седмица  bouquet

# 622
  • Разград
Добро утро! Hug
Niq_23, на мен всеки път ми правят гинекологичен преглед. След загубата на близнаците ме водят патологичен случай и с Пресито от първата до последната консултация си ме преглеждаше и сега така. Всеки път ми мери шийката на матката и други там неща. Не е приятно, но се преживява. Много познати ми казват, че това е лудост, но когато има предишен неприятен инцидент с бременност лекарят преценява какъв е рискът.
vzlateva, мила много се радвам че всичко е приключило и сте добре. За секциото, какво да ти пиша, аз съм с две досега и ми предстои трето, но съм с пълна упойка. Мен не ме привлича, изобщо, алтернативата да гледам. Честно казано, страх ме е да не преживея нещо ужасно в будно състояние, защото то който си е патил или се пази или го е страх от разни неща. Аз не искам да гледам, чувам и разбирам какво правят на мен и какво става с бебето.
Brayda, количката ти е страхотно. Скоро ще покажа и моя избор, макар и все още само проект, но със сигурност съм я избрала и това е.
Хайде, пожелавам на работещите лека и спокойна седмица, а на почиващите като мен да си стоят на по-прохладно.  Heart Eyes

# 623
  • София
Много много се изучих по темата за количките - 2 месеца четене и ходене по магазини и тестване на всичко което съм видяла  Hug
Като дойде на ред количката и манията по количките и в нашите теми, ще помагам до колкото си спомням Simple Smile

# 624
Благодаря на всички за отговорите   bouquet
Брайда честита количка , много е красива !

# 625
ох аз още нищо не съм купувала за госпожицата, ама мисля да оставя покупките по за накрая, че със сигурност ще има нещица които ще ползваме от други майки и бебета Simple Smile Дори не съм сигурна че ще ни трябва и количка съвсем в началото, е зимата ако е като миналата, освен да я правим ексимоска не знам кво друго ни остава Grinning
Пфуу и днес е първи работен ден, след две седмици почивчица ... и някак си хич не ми се бачка Simple Smile
и нещо май Бубка ме посритва, може би и на нея и и харесва да е на бачкане Grinning
Колкото до храните-аз доста наблягам на плодове и зеленчуци - при плодовете основно консумирам-праскови, в това число и мъхести, дини и пъпеши, а от зеленчука фаворит са ми доматките - и към момента се чувствам ОК Simple Smile
А в края на седмицата мисля да ида на лекар по ЗК, ще ми пуснат и изследвания тоя месец, ии нямам търпение вече Simple Smile тамън и да видим след морето има ли нещо обезпокоително Simple Smile

# 626
Valleriana   и на мен не ми се бачка особено, но аз вече броя дните - от 6.08. излизам в отпуска newsm44. Утре съм на ФМ при друг доктор и ако той ми каже 100% момиче ще взема и аз да си купя нещо за бебето. Миналата седмица харесах страхотна боди-рокличка, но не посмях да я купя.

# 627
Количка аз съм се спряла на 2 модела за сега, който съм си харесала вече повече от година! Едната е ABC Design 3-Tec, а другата Stokke! Към септември-октомври смятам да излезем с мъжо и да си купим една от двете, естествено ако не си променя мнението до тогава, а й трябва да ги видя дали са удобни първо! Имаме си иначе едно гащеризонче и едни розови буйки за бебка вече, чакам да ми минат сега прегледите на 3-ти ФЕКГ и на 8-ми ФМ дано всичко е наред  Praynig и мисля да започвам с покупките!  Heart Eyes
Niq_23 Ще се радваме отново да се включиш при нас! На мен веднъж само ми правиха този преглед в 8-9г.с. някъде беше мисля, че и преди да родя пак ще има още един!  Flutter
Brayda Честита покупка със здраве да си я носите!! Изглежда много удобна, браво за добрия избор!   Hands Thumbsup
vzlateva Радвам се, че всичко е минало успешно!  Hug
Bad_Cat Добре дошла  55
Drebolinka Успех утре! ще чакаме хубави новини!  Wink

# 628
  • София
*iN eterNo neL Cuore* - една комшийка има Stokke - наистина много е красива, нооо тази моя комшийка направо я мрази! Купи си я с такъв кеф, пълен комплект, дадоха мноого пари и се оказа, че й е страшно неудобна! Дори сега обмисля да я продаде. Наистина разгледай я на живо, кошчето за новородено има много странен разделител на краченсата и бебето трябва да е малко разкрачено, за да се побира вътре  Shocked , доста е тежко, а да не говорим за столчето за кола - 8кг... а с бебе вътре не ми се мисли. А и по неравни терени как тресеее  Shocked А ако ти се налага да я качваш по стълби, както на комшийката й се налага - ами доста е тежка (тя и моята е тежка), но гумите й не са достатъчно големи за да я качва по-лесно и за това се измъчва постоянно, а и не смее да я оставя в колата, че тук има мода да се трошат коли, за да се вземе количка, особено пък толкова скъпа.
Постоянно е в притеснение за тази количка.. не смее да я оставя без надзор в парка като извади бебето от нея, дори пред магазинчето кварталното не смее да я остави и ходи да пазари с бебето в кенгуро, за да не се налага да оставя количката Simple Smile
Дано съм ти от помощ, ние с нея доста си говорим - аз разхождам кучетата, тя бебето й и ми споделя Simple Smile

# 629
Да, точно за това искам да отида и да я разгледам подробно, защото найстина си е доста парички и не искам да ги дам на вятъра както първия път направих, защото аз имам лош навик избирам ги по външност и накрая не ми е удобна  #2gunfire #Cussing out не случайно си купих и 3 колички първият път така ме зарибяват в магазина и накрая не са ми удобни сега поне си изпатих як0 и ще внимавам!  ooooh! Иначе е много красива найстина особено лилавата..  Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт