Отговори
# 630
  • София
Със сигурност трябва да се види! И като я видиш не ахвай по външния й вид!
Ако видиш хора да бутат такава забележи дали се клатушка, ако трябва ги разпитай, макар че знам какво ще ти кажат  Sunglasses

# 631
Една приятелка скоро сподели,че когато кръсницата на голямата и дъщеря си дойде от англия и тя е с бебече и беше с количка Stokke. Искам само да ви кажа че три дни по-късно вече беше с количка за 150 лв. Просто не са удобни изобщо. Както каза Браида клати се, не е удобна за бутане по нашите улици (за Лондон била чудесна), а и кошчетата са едни такива странни, също и няма място за багаж, което мисля че е едно от основните неща за които гледам аз. Та така не мисля че цената е оправдана.... По-скоро за красота ... (въпреки че на мен ми прилича малко на извънземен кораб, Но всеки си има вкус и му харесват различни неща)

Ами това е за опита на познати със Stokke. Аз съм заложила на Hauk Malibu 2011. Лека, сгъва се лесно и не ти трябва друг човек за помощ, бута се много лесно и е удобна за тротоарите ни... където има такива де.

# 632
  • Разград
Ето, реших да покажа и своя избор!
http://prodavalnik.com/559lv---nov-komplekt-loola-up-leten-varia … t-windoo-i7998773
Не е най-красивата, най-скъпата или най-модерната количка, но съм я бутала, виждала и ми е удобна и ми харесва. Това ще е и ще е от някой от тези продавачи, защото е на почти половин цена. Не знам защо така ги продават, но две познати от нашия град си взеха и са като в магазините по 1000 лева.

# 633
Здравейте, момичета!  Hug
Vzlateva, радвам се, че всичко е минало добре.
Niq_23,на мен на прегледа преди две седмици ме прегледа вагинално, за да огледа добре матката.
Бубенце, чакаме сега и хубави резултати!
В събота бяхме на гости на братовчедка ми. Тя има момиченце на годинка и половина и е точно декемврийско бебе. То май почти нищо няма да остане на купуваме за нашето  Sunglasses Даде ми малко дрешки за бременни, но за по-студените дни, когато ще сме вече и по-кръгли  Mr. Green Иначе колички, столчета, шезлонзи, помпа за кърма, шишета, дрешки....и какво ли още не каза, че ще ми даде. Някои неща даже мисля, че ще са абсолютно излишни, ама тя толкова се е нахъсала да ми дава всичко  Laughing Тя сега е взела лятна количка на Мони (или нещо подобно, някой я беше коментирал предишните страници). Много е недоволна. Огънала се е рамката само след 2-3 излизания  Thinking После си е взела на Чиполино и каза, че от нея е доволна. Така, че някой ако се е загледал в тази марка да огледа добре преди да купува. Между другото екстра ми е така. Пазарът е залят с какво ли не. Някой вече се е ровил и е харесал и купил разни неща. Сега аз само ще им се радвам  Mr. Green

# 634
Момичета постоянно ме пробожда някъде  #Cussing out - ту отляво, ту отдясно , понякога като съм седнала и се изправя ниско долу чувствам някаква тежест, понякога с болка /не силна/, понякога не и направо вече ще откача да се чудя това нормално ли е или не. smile3512 Пък ако взема да се обаждам на доктора той трябва друго да не прави освен с мен да се занимава, пък аз се притеснявам от всяко нещо и сигурно до края съвсем ще изтрещя  newsm78

# 635
  • София
maia_a - определено ако я имаше моята количка в продавалника и аз щеше да я взема от там, има жени които непрекъснато сменят количките, все едно са дрехи и моята бременна в 8-ми месец съседка си взе от продавалника и количката е ползвана 3 месеца и няма и следа от употреба, а от 1100лв, тя я купи на 550лв! Но моята се оказа някакъв нов модел на марката и все още няма и година, за това просто не се намери втора употреба!

bubu_123 - как искам и на мен някой да ми даде всички тези неща, не защото няма да трябва да купувам, а защото са тествани, изпробвани и ще получа най-добрите съвети! Аз иначе хубаво ще издиря всички тези уреди - от кои са доволни хората и от кои не, но накрая ще се изложа в ползването им!!! Много ме е страх, че няма да мога да кърмя... аз си мисля дори, че ще  ме е страх да си гушна бебенцето!!  ooooh!

vesta_78   - аз нямам подобни пробождания, или ако ми се появят то те не са толкова чести а примерно по 1 път на седмица. Забелязала съм, че като изкачвам стълби се случва да ми се стегне малко корема за миг, но никакви болки чак не усещам! Все пак според мен за твоя сигурност - обади се на лекаря ти, той няма право да ти се скара, че си му се обадил!

# 636
  • Разград
maia_a - определено ако я имаше моята количка в продавалника и аз щеше да я взема от там, има жени които непрекъснато сменят количките, все едно са дрехи и моята бременна в 8-ми месец съседка си взе от продавалника и количката е ползвана 3 месеца и няма и следа от употреба, а от 1100лв, тя я купи на 550лв! Но моята се оказа някакъв нов модел на марката и все още няма и година, за това просто не се намери втора употреба!

bubu_123 - как искам и на мен някой да ми даде всички тези неща, не защото няма да трябва да купувам, а защото са тествани, изпробвани и ще получа най-добрите съвети! Аз иначе хубаво ще издиря всички тези уреди - от кои са доволни хората и от кои не, но накрая ще се изложа в ползването им!!! Много ме е страх, че няма да мога да кърмя... аз си мисля дори, че ще  ме е страх да си гушна бебенцето!!  ooooh!

vesta_78   - аз нямам подобни пробождания, или ако ми се появят то те не са толкова чести а примерно по 1 път на седмица. Забелязала съм, че като изкачвам стълби се случва да ми се стегне малко корема за миг, но никакви болки чак не усещам! Все пак според мен за твоя сигурност - обади се на лекаря ти, той няма право да ти се скара, че си му се обадил!

Мила, моята ще е нова. Това, което съм показала е чисто нова количка на половин цена!

# 637
Brayda , и аз имах притеснения относно кърменето, но да ти кажа след като прочетох книгата "Азбука на кърменето" направо съм си сигурна, че ще се справя  Wink Ако все пак има някакви затруднения ще се помоля на някоя от консултантките от ЛЛЛ да помага  Flutter
vesta_78 , аз имам някои дни, в които имам болки в корема, но те са по-скоро единични случаи. А за тежест...ми вече май почва да ми дотежава  Laughing
Между другото в продавалника има много фирми, които си пускат нещата на промоция и се рекламират, така че не всичко е старо там  Peace

# 638
  • Пловдив
Момичета постоянно ме пробожда някъде  #Cussing out - ту отляво, ту отдясно , понякога като съм седнала и се изправя ниско долу чувствам някаква тежест, понякога с болка /не силна/, понякога не и направо вече ще откача да се чудя това нормално ли е или не. smile3512 Пък ако взема да се обаждам на доктора той трябва друго да не прави освен с мен да се занимава, пък аз се притеснявам от всяко нещо и сигурно до края съвсем ще изтрещя  newsm78
И на мен ми се случва да ме пробожда и опъва чат пат, но предполагам, че е от резките движения. Трябва да сме по-внимателни.
Brayda честита количка - супер е

# 639
Здравейте,

vesta_78 - най-вероятно имаш контракции. Аз така се чувствам по време на контракция, а също така ми се случват и тези по режещи болки. Вчера например ме боля силно долу ниско в дясно - доста неприятно. Днес обаче не ме боли. Гледай като имаш болки да лягаш на една страна, която ти е по-удобна. Може и да пиеш но-шпа, за да те отпусне. Матката нараства и създава неприятности отвреме навреме.

Brayda, не се притеснявай - ще си гушнеш бебчето все едно си го правила цял живот. И ще кърмиш - подготви се информация от Кърмаческия форум предварително и ще видиш Hug Ако нямах и аз тази информация, щях да спра да кърмя на първата криза на растежа, да не говорим за кърмаческата стачка, която преживях. Но благодарение на това, че вече доста майка бяха преминали през това и беше ясна "рецептата", ние се справихме и то как Simple Smile Ще си говорим повече на срещата ни другата седмица.

# 640
Пробожданията отляво и отдясно са като че ли в яйчниците. Особено отдясно.Там като почне може цял ден да ме пробожда през 5-10мин. пила съм но-шпа за това -  не се повлиява. А болката и тежестта ниско долу казвате, че може да са контракции  #Crazy  Понякога като спя и се обръщам пак чувствам такава тежест като, че ли страшноо мнооого ми се пишка. Оххх  ooooh!

# 641
  • София
Аз съм си дала - октомври и ноември целия ще се информирам подробно за кърменето... от сега не съм почнала, че да не забравя  Embarassed  Blush

Среща на декемврийските мами в София на 04.08.2012г от 10:00 до езерото "Ариана" (спирката на автобусите). Ще се съберем за около 30мин всички и отиваме в някое кафе! Желаещите са:

1. sofyia
2. bubu_123
3. adito87
4. brayda
5. dream78m
6. krokodilkata
7. bubence
8. DDeli
9. malvi
10. say_me

По коремите ще се познаем!!!

Който желае да дойде, но е сигурен че ще закъснее, може да ми пише на лични да му дам телефон, за да се чуем ако сме тръгнали към някое кафе, да кажа къде сме!

# 642
  • на земята
Здравейте и аз да споделя мнение, vesta_78 според мен пък това не са контракций или поне не през цялото време като те боли,според мен може да е много неща,едно от които е разтягане на матката,консултирай се с доки,не се шашкай допълнително,ни не сме лекари само можем да предвидим по нашите болежки,но това незначи че и при теб ще е така,за контракцийте-стягане на корема +болка или стягане на корема без болка..)))Но това постоянно боцкане не мисля че е контракция..)))   За количките и съм се спряла на КУИНИ и на СТОКИ и на още една марка и ще видим като ги вида на живо,има наистина много майки недоволни от СТОКИ,но има и доволни та ще видим..))))

# 643
Пробожданията отляво и отдясно са като че ли в яйчниците. Особено отдясно.Там като почне може цял ден да ме пробожда през 5-10мин. пила съм но-шпа за това -  не се повлиява. А болката и тежестта ниско долу казвате, че може да са контракции  #Crazy  Понякога като спя и се обръщам пак чувствам такава тежест като, че ли страшноо мнооого ми се пишка. Оххх  ooooh!

Същото беше при мен вчера и през нощта. И аз мисля, че може да са яйчници, но не знам.

# 644
И аз имам такива пробождания в областта на яйчниците понякога, но са едно или две и спират. Споделих с лекарката на ЖК и тя ми изписа но-шпа. Купих си го, но не съм пила за сега, защото болката отшумява бързо. При теб щом е през 5-10 мин. по-добре питай лекаря си - нали това има е работа, ще ги безпокоим, когато се налага. 

Общи условия

Активация на акаунт