Отговори
# 645
Vesta_78, според мен щом болките са постоянни е по-добре да обезпокоиш лекаря си, в крайна сметка това им е работата Simple Smile
Мацки, а как са ви коремчетата-растат ли? Аз до седмица-две някак си не го усещах да е кой знае колко пораснал, ама сега всеки ден имам чувството че е по-голям, по-скоро преди се надуваше, после поспадаше, а сега вече изобщо не спада Simple Smile

# 646
  • София
Ooo моя е голям Simple Smile
Ама аз си имах и стар корем и всички ме питат дали съм в 7-ми месец или дали не чакам близнаци!

На колегата тук сестра му и тя е бременна и декември ще ражда, но към края на декември, та тя е много много слаба по принцип, но според колегата ми, моя корем е по-малък от нейния! Следователно явно не зависи и толкова от предишните килограми, макар и стар+нов корем = голям корем  hahaha

На мен вече ми тежи и по-трудно се навеждам... а да не говорим за качването на стълби - това е най-омразното ми нещо! Мога да вървя с километри, но дойдат ли стълби едвам дишам!

# 647
ааа и аз си имам корем (и не само) от преди това-затова и не ми личеше толко предните седмици предполагам, ама сега вече тези дето ме познават казват, че почва да се забелязва Simple Smile
А иначе мен ме наболва леко като се навеждам - в областта на пъпа - не знам дали малкото човече вече не се намира там?
и се чудя дали да не запиша някво спортче, че иначе все по-трудно мисля ще става Simple Smile Дали някой от вас ходи на нещо?

# 648
Здравейте момичета!Не мога да се сдържа да не си похваля и аз количката Wink

http://www.youtube.com/watch?v=TQnqCk9R4vM&feature=player_embedded#!

аз я имам в оранжево Party Сина ми още я използва!Невероятно проходима е,изпробвала съм я на какви ли не "off road" терени,без грешка е!Има амортесиори и големи гуми и детето се вози комфортно в нея!Има два съществени минуса,които при мен обаче са без значение-в сгънато състояние е обемна и изисква огромен багажник(като този на моята кола Laughing) ;тежка е - невъзможна за носене по стълби,но пък големите гуми позволяват направо да си я "возиш" по стълбите без да ти тежи изобщо!Същото важи и за слизането от високи тротоари! Позициите на гръбчето се местят много лесно,коша може да гледа и в двете посоки ,спирачката е ръчна(голямо удобство е това)!Коша за новородено не съм го тествала още ,защото когато купихме количката Иво беше вече на годинка,но през зимата ще натрупам впечатления Crazy Така на пръв поглед ми харесва това,че и при него има опции за гръбчето и когато бебо стане на 5-6 м.и вече настоятелно иска да наблюдава пейзажа,ще мога да го поизправям!Като му се доспи си го връщам отново в пълно легнало положение!
Имам горчив опит с Esprit Vegas trio set( модел на Hauck)!Не маневрена с малки гуми!като трябва да слизаш от малко по-висок тротоар предните гуми се подвиват от тежестта на детето и е кошмар направо:sick:Спирачката е крачна и супер стегната,трябва направо да скочиш върху нея,за да я задействаш Crazy!!!Позициите на гръбчето са неудобни за смяна!Единствен плюс-с летния кош е лекичка!!!

# 649
  • на земята
Marley,хубава е да тази количка,комшийката ми я има,но наистина е тежка и обемна..)))Иначе ми харесва,но съм решила за себе си да взимам количка лека...)))Иначе е много добро изпълнение,и маневремнна..))) Момичета тук се заоблачи,дано завали да се разхладим малко ,че направо пукнахме ..)))

# 650
  • София
Аз ще имам една тежка и една лека, защото средните варианти пак са ми тежки Simple Smile
Средните варианти са около 9-10-11кг, а където са 10кг, там са и 13кг, а летните (леките варианти) са по 5-6кг, което е мнооого под 10кг!

Колкото и да се опитвах да намеря удобен среден вариант - не можах! Аз ежедневно ще катеря стълби, за това предпочетох с много големи гуми с които да я влача по-лесно по стълбите, отколкото да тежи с 2-3 кг по-малко и пак да не мога да я нося, но и трудно да я влача по стълби Simple Smile

# 651
Здравейте, мами Simple Smile аз съм нова във форума и искам да попитам как се справяте в тези големи жеги ...  Simple Smile

# 652
Току що се връщам от Майчин дом - бързия ДНК тест е готов и резултата е добър - мъжки генетичен пол без бройни хромозомни отклонения Simple Smile Веднага пиша, че знам всички се вълнуват, както и аз. Само напрежението за мен е в повече. Благодаря на всички за подкрепата! Наистина я усетих Hug
Аз съм пуснала и цитогенетичния анализ, но той се очаква до две седмици.

# 653
Bubence, радвам се за добрите резултати.  Party
Аз съм далече от покупките, затова засега само ви чета и ви се радвам.

# 654
bubence браво страхотни новини и честито ти мъжле!!!
*лаленце* аз току-що се прибирам от работа и наистина се заоблачи, но за сега изглед за разхлаждане май няма. Едва се дотътрих в къщи на климатика, а пътувах и с тролей  ooooh!
За коремчето - моето вече не може да се сбърка с дебело шкембе, а си е яко бременско и имам чувството че расте много бързо. С Тони ми пролича доста късно, но пък тогава и стартирах без грам корем.

# 655
Имали мами от Варна, понеже искам да попитам към коя болница е най-добре да се ориентирам.Единственото, което ми казват е за лекари, а ми е малко притеснено Sad

# 656
  • Варна
bubence Браво за страхотните резултати и честито ти момченцее  Hug
lina_geneva аз съм се ориентирала за АГ - Варна  тъй като лекаря при когото ходя изражда там , а пък и предния път раждах там и съм много доволна .

# 657
  • София
Bubence - бравооо! Едно хубаво здраво и голямо момченце да ти се роди! Вече се успокой и контракциите ще ти минат Simple Smile

# 658
bubence Много се радвам миличка, че резултати са добри и честит ти 100% мъж!  Hug Hug
lina_geneva Добре дошла! Всички ни мъчат жегите няма как  Crazy стойм си вкъщи на климатика и това е! Кога ти е термина на теб  Rolling Eyes Аз съм от Варна ако искаш пиши ми на лични какво те интересува  Peace и аз като STARS_S ще раждам живот и здраве в АГ-то, защото и моя доктор е от там.
Брайда и мен всички ме питат дали съм в 7мия месец..  Laughing
Marley Много е хубава! 3та количка, която съм харесала аз забравих да кажа, че е Jane RIDER Strata BUGANVILIA подобна на твоята  Simple Smile

# 659
  • на земята
 bubence ,браво за хубавите резултати,много се радвам  Hugкакво изтърпя и ти,успокой се вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт