Отговори
# 660
Bubence, браво за добрите резултати.
Аз имам количка чиполино оптима - с три големи гими и 12 кг, много съм доволна.
При нас вали дъжд.

# 661
  • на земята
Къде е това при вас  skorpion4eto3 ,прати малко насам де  Joy Тук е само нагрочено и се мъчи,дано завали ,даноооо че да се разхладим малко..))))

# 662
Bubence, браво за добрите резултати.
Аз имам количка чиполино оптима - с три големи гими и 12 кг, много съм доволна.
При нас вали дъжд.

А забелязала ли си дали количката ти скърца? Загледахме се доста по този модел, но собствениците, които питахме дали са доволни се оплакаха, че мн. им скърцала. А нашият татко е с голяма нетърпимост към такива шумове.

# 663
Идвам от преглед, може би при мен гащите са сини, но не на 100%. Важното е, че всичко е
наред с бебчо.

# 664
kristiane честито! Щом с бебето всичко е ок гащите не са толкова важни, а сигурно другия път ще са на 100% ясни   bouquet

# 665
Благодаря ти,Drebolinka.

# 666
  • София
Момичета, приключва днешния ден!

Утре вечер съм на ФЕКГ след работа и сега ме затресе вълнение!
Ако някой вече е ходил, може ли да сподели само сърцето ли гледа лекаря директно или оглежда и целото бебе по един път дали всичко си има  Wink Нямам търпение да си я видя!

А и нещо интересно - когато съм на работа на стола това бебе си рита да не кажа цял ден ама на всеки 2 часа си ръчка нещо и усещам дори когато се обръща! Събота и неделя - може би защото ходя напред назад и не се засявам много... но не го усещам това бебе само спи ли? При вас как е? Докато ходите или вършите нещо усещате ли го?
Аз го усещам само когато седна.. когато съм легнала - не!

Аааа и да не забравя - аз празнувам утре влизането ми в 6-тия месец! Някои от нас вече са влезли, а за други предстои... аз съм си направила в календара на зачатие напомнянка кога влизам във всеки нов месец Simple Smile 6-ти месец... кога мина това време... а колко много има ощееее и ставам все по-нетърпелива!

# 667
На ФЕКГ се оглежда подробно и само сърчицето  Wink Успех утре!
Аз също само като стоя на стола или си легна я усещам моята бебка, усещам я най-често ниско долу под пъпа  Blush
kristiane Радвам се, че с малкия мъж всичко е наред! Браво  Hug

# 668
Здравейте , аз вече не пиша в темата , но имам един въпрос и ще се радвам който желае да ми отговори, който не желае да не го прави. Така въпроса е: до момента правили ли са ви гинекологичен преглед по време на бременността и ако да в коя седмица беше той и защо се прави ?

Niq, на мен в 12г.с. при първата жк ми направиха гинекологичен преглед по мое желание. Лекарят ми каза, че такъв преглед не бил задължителен, но аз предпочетох да го направя. Тогава ми взе проба за цитонамаска и микробиология. Оттогава само на ехограф ме преглежда, гинекологичен преглед не ми е правен, може би към края се прави пак, за да се види дали всичко е наред с микробиологията newsm78
 Hug

# 669
Брайда, и аз само като седя и лежа го усещам. Като вървя или съм права - не. Успех утре на прегледа!  Peace

# 670
Брайда, къде ще ходиш на ФЕКГ? И на мен ми се иска да отида, та питам къде е добре да се отиде, та да си запиша час.

# 671
  • Sofia
vzlateva, важното, че всичко вече е минало и сега само хубави неща ти предстоят Hug Hug Hug

бубенце, радвам се мноооого за хубавите резултати на твоя малък мъж Hug Hug Hug

Хайде пишете още за колички, че идея си нямам Laughing Laughing

И аз утре съм на ФЕКГ - ще отида при Велковски в 3градска. Ще бъде за мое спокойствие.

Моята бебка през последните дни не спира да шава и да се върти. Жалко, че само аз си я усещам, а тати и кака нямат никакво желание да си държат ръката на корема ми в очакване на побутванията й. Единият щял да й се радва като се роди, а каката не ще, "Защото не я ща!" #Cussing out #Cussing out #Cussing out Много ми е мъчно, но.... искрено се надявам нещата да се променят като дойде малката кукла.

# 672
vzlateva, какво си преживяла, мила Hugрадвам се, че сега с теб и и бебо всичко е наред Hug

bubence
, браво за хубавите резултати и честито момченце!!!!  Hug Повече никакви притеснения да нямаш и едно здраво бебче през декември.

Valleriana, и моето коремче от скоро порасна, но мисля, че още не може човек да определи по него, че съм бременна. Все ми се струва малко, особено като гледам на другите мами Confused

Vesta, аз такива болки особено отдясно имах по-рано към 3 месец. Лекарят ми обясни, че може да се дължат на запек и да са от дебелото черво или яйчниците. И той не знаеше какво може да е, даже и апандисит предположи, но при мен бяха тъпи болките. Ако са отляво и отдязно само от време на време знам, че не е опасно. Но ако се случва често - обади се на доки си-не го жали, това му е работата. То и аз съм така-няма, няма и съм в кабинета му, ама по-добре така отколкото да се протесняваме Hug

Брайде
, и аз моя бебчо го усещам като съм пред компютъра по цял ден в работата, както и като съм легнала вкъщи, особено вечер. Много е шавливо моето бебе, а като се сетя че се притеснявах в началото, че не го усещам.

Момичета, вие как сте с киселините.Аз от няколко дни се чувствам ужасно - а много внимавам какво ям. Ако така ме държи до края-не знам как ще я карам! Освен това не смея да легна го гръб и само на едната страна си лежа и много ме мъчи това ooooh!
А и зъбите ви как са - аз толкова здрави зъби съм имала цял живот....с сега само да докосна леко венеца и не мога да ви опиша за какво кървене става въпрос, чак много се плаша  Tired

# 673
Здравейте момичета,
vzlateva  Hug радвам се, че всичко е минало. Преминала си през много тревоги, сигурна съм че вече предстоят само приятни емоции с бебо.
Честито на всички за хубавите резултати  Peace
bubence мисля че ти беше писала за района на Зона Б5. Ето ме на  Grinning Според мен квартала ни е възможно най-беден от към паркове. Страшно много страдах с пъровото си дете, обикалях цяла София с количката. Най-близките паркове на мен са ми Боримчекта и Народния театър. В Боримечката пък има доста цигани..
Малкото ми го е тръшнало ужасен вирус с висока температура. Цяла нощ сваляме температури. Следобеда вдигна 40.5 градуса. Въпреки че не знам за кой път ми се случва си се ошашквам на тези стойности. Tired
Аз ще си използвам старата количка. Тя е Jane Slalom, не мога да се оплача от качеството. Минусите са и че е тежка, като всяка триколка и като сгъне заема доста място. Моят съвет е да пробвате количките дали се побират в багажника на колата. На моя приятелка със средно голяма кола тази количка не се побира. Просто багажника беше направен така, не че беше толкова малък. Аз много държах на триколка или количка с големи гуми, защото тротоарите в София са отвртат и количките с малки колела запират на всяка плочка. Според мен е доста по-трудно с тях.
Изобщо с второто дете я няма тази еуфория с покупките защото всичко си имам. Освен дрешки друго много не се налага да купувам.

Иначе коремът ми е огромен според мен особено за началото на 5ти месец. Винаги съм имала малко коремче+втора бременност+нова= много голям корем  Laughing

Лека вечер, дано утре вече да има дъжд  Wink

# 674
Аз харесвам тази количка:Maxi Cosi Mura 4
http://strollersandprams.com/strollers/1263/Maxi-Cosi-Mura-4/reviews.html
Взехме столче за кола на Maxi Cosi, може да се ползва с тази рамка.

Общи условия

Активация на акаунт