Новите ни козметични похождения 28

• 58 932
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Юле откъде взе триците на Хималая?
Скрабът го взех от аптеката до нас. Мисля, че е ФармаСтор. Peace  bouquet

# 496
Моооля за отзиви за този продукт на Хималая,  Ulenceto ! С каква кожа си?

# 497
Моооля за отзиви за този продукт на Хималая,  Ulenceto ! С каква кожа си?
Като цяло мазна.
Нека да го ползвам 2-3 пъти и ще споделя отзиви.  bouquet

# 498
Благодаря предварително!   bouquet

# 499
Мерсиии   bouquet

# 500
  • Canada

Моята е цвят Buff обаче, не Banana Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 501
Hug
Лошото е, че и новите са много готини Rolling Eyes
Скрит текст:
особено този

А този кой номер е и от къде можеда се купи?  bouquet

# 502
Къде освен в Ремедиум има Хималая ? В Пловдив няма Ремедиум.

# 503
  • София/Бургас
Момичета, какво е мнението Ви за този ф.д.т.-ен ? Много е хвален из youtube. Става ли за нормална към суха кожа и има ли светли цветове ? Видях, че го има в ДМ вече.

Предварително благодаря!

# 504
# 505
  • София
Къде има заредени повече неща на Хималая  Rolling Eyes На мен ми дадоха брошура с техни неща и си харесах доста. Но като ходих тези дни до Лили в The Mall, имаха 2-3 продукта само  Tired
Аз ги виждам в новата аптека Ревита до Фантастикото на Окръжна болница. От там си бях взела магнезивият гел-скраб за лице и там разгледах продуктите им. Но ми се видяха повече към за мазна кожа и се отказах да си взема за сега. Но за в бъдеще и аз ще ги пробвам. Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 13:12 от kopche

# 506
Къде има заредени повече неща на Хималая  Rolling Eyes На мен ми дадоха брошура с техни неща и си харесах доста. Но като ходих тези дни до Лили в The Mall, имаха 2-3 продукта само  Tired
Аз ги виждам в новата аптека Ревита до Фантастикото на Окръжна болница. От там си бях взела магнезивият гел-скраб за лице и там разгледах продуктите им. Но ми се видяха повече към за мазна кожа и се отказах да си взема за сега. Но за в бъдеще и аз ще ги пробвам. Simple Smile

Мерси  Hug Аз съм с комбинирана, така че ще ми пасне все нещо.

# 507
kopche, аз съм със суха, сега лятото ми е към комбинирана ( в областта на бузите ), обаче ми се отразяват страхотно. Да вземем да спретнем една тема за тях?

# 508
kopche, аз съм със суха, сега лятото ми е към комбинирана ( в областта на бузите ), обаче ми се отразяват страхотно. Да вземем да спретнем една тема за тях?
Мисля, че идеята е много добра. Peace

# 509

Глитърчета  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт