Новите ни козметични похождения 28

• 58 929
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:

Малко грижа за морето.  Simple Smile
Естествено, взех и на Хималая неща - шампоан, скраб с нийм и енергизиращ дневен крем, много съм доволна и от трите продукта.  Blush

# 511
Скрит текст:

150ml е. Очаквах я много по-малка.

# 512
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Lumene :
- почистващо олио,не дразни очите,почиства само с едно минаване на тампона.Пише,че е за жени 40+ със суха кожа - не отговарям и на двете,но въпреки това върши чудесна работа (23лв)

- Скраб,масло и лосион за тяло от СПА серията (27лв маслото,33лв лосион,25лв скраб).Имат ужасна миризма,на сладкарска есенция за бисквити,сладникаво натрапчива.Скраба въобще не прави пяна,има големи частици и наистина добре ексфолира тялото.Лосиона и бодинмаслото попиват бързо,не оставят мазен филм,правят мека кожа.Като за Бг пазар ги намирам за скъпи,в Америка струват на половина.Не бих си купила повторно единствено заради миризмата,дори не съм сигурна,че ще издържа да ги ползвам до привършването им.

- Почистваща маска(около 20лв) от серията за мазна кожа - добър продукт,бих купила отново.Добре ми понася на кожата.Съхне бързо,лесно се отмива.

- Дневен(35лв) и нощен крем(34лв) от серията Витамин С +
Чувствам кожата нахранена и хидратирана.И по-добри кремове съм ползвала,(и доста по-скъпи),затова за класа си,съм впечатлена от  витаминената серия.Попиват сравнително бързо,дискретна миризма,не оставят мазен или т.н кир ефект.Бих ги наредила на едно стъпало с продуктите на Виши/Авен.Бих повторила покупката с кремове от друга Лумене серия.

# 513
# 514
  • Варна
Досега на Хималая съм ползвала само добавки и имуностимуланти за децата, козметичните им продукти не съм ги и поглеждала. Ще взема и аз да пробвам, много сте зарибяващи. Party

От "Дъглас" в Бургас Плаза си купих от някаква готина промоция, за общо 13 лв., тези неща:
Скрит текст:
- цвят Rossetto;
- цвят 001, сребристо бежово;
- тъмно сиво, не мога да кажа кой номер е, защото му скъсах етикетчето отзад, докато отлепях разните лепенки, уж в защита на потребителя (много ме изнервят винаги! Close);
- цвят 01, формата на моето шишенце е по-различна обаче, много странно... Rolling Eyes

# 515
# 516
# 517
  • USA, Steak State

# 518
Скрит текст:
Heart Eyes
Скрит текст:
- за първи път я взимам и много ми хареса
Скрит текст:
- имам Naked 2, така че тази палитра си беше задължителна като покупка.
И още няколко четки на Ecotools Crazy

# 519
# 520
# 521
Тъкмо преди няколко дни разпитвах в аптеката до нас дали не могат да ми доставят трите ексфолианта на Хималая - реших, че ще се действа глобално Simple Smile Но за съжаление ми казаха, че вече не работят с тях и ще трябва да търся другаде... Много любопитни ми изглеждат Simple Smile

Rangua, ще чакаме отзиви за разтапящия се крем на Нюкс, като гледам не си си губила времето да му се чудиш Grinning

# 522
Скрит текст:
Скрит текст:
Tова си го взех да си впръсквам на косата  на плажа (дано не ми омазни много косата) , има доста масла..пък ще видим. Надявам се поне малко да предпази  Wink
Скрит текст:
Maxi hair благодарение на една мноооого мила и прекрасна съфорумка  Hug
Скрит текст:

# 523
Покрай прочутото ми боядисване на косата се сдобих с протеиновата терапия в 2 стъпки, мостра на крема без отмиване на Макадамия НО и термозащитния спрей на Чи. За последния съм приятно изненадана. Мириса му няма нищо общо с миризмата на алкохол, която усещах при други термични спрейове, които съм ползвала.  Simple Smile

# 524
  • София
Последно се сдобих с два молива за очи на Импала - 319 (прекрасно сиво-черно) и 304 (маслиново-зелено), но не намирам хубави снимки в нет-а. Както и лак на СА 693 (малиново някакво)

Общи условия

Активация на акаунт