Новите ни козметични похождения 28

• 58 878
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
*Bubble*  Честити красотииии  Heart Eyes
Мерси Wink
*Bubble*,от червената серия са много интензивни продуктите,някой беше споделил че доста омазняват.Ще чакам мнението ти по въпроса  Hug

Шампоана го ползвах по-миналото лято и много ми хареса,изобщо не съм усетила да ми тежи или омазнява.Балсама не съм ползвала,възможно е той да омазни,ще дам отзиви довечера,преди малко си измих косата.

# 91
От вчера по препоръка на съфорумка спиралата на Artdeco - Spheric Brush Mascara

http://makeupfornoobs.blogspot.com/2011/08/best-mascara-ever.html

# 92
От вчера по препоръка на съфорумка спиралата на Artdeco - Spheric Brush Mascara

http://makeupfornoobs.blogspot.com/2011/08/best-mascara-ever.html

Честита, надявам се да останеш доволна.   bouquet

tanch, аз съм доста доволна от тази на Римел, наистина матира хубаво и придава добър завършек на кожата.  Peace Другата от този клас матираща е на Манхатън от серията за проблемна кожа, обичан продукт от много момичета е (включително и моя милост).  Simple Smile Трябва просто да пробваш и да откриеш своята пудра.

А за бронзантите на фломар, може би се намесвам неправилон, но те не са ли само три цвята...Ако говорим за този face & body, навсякъде в София досега съм виждала само три нюанса изложени...  Thinking

# 93
Измиваща пяна за лице с нийм за мазна кожа.

Използвам го и за след плаж, много съм доволна.

# 94

Радвам се, че пак я пуснаха, за лятото е страхотна

# 95
  • на последния етаж
Това от днес:

# 96
# 97
  • Бургас
Страхотен

# 98
# 99
tanch, аз съм доста доволна от тази на Римел, наистина матира хубаво и придава добър завършек на кожата.  Peace Другата от този клас матираща е на Манхатън от серията за проблемна кожа, обичан продукт от много момичета е (включително и моя милост).  Simple Smile Трябва просто да пробваш и да откриеш своята пудра.
Ще взема тогава Римелската, досега не са ме разочаровали май техни продукти, с изключение на последната им спирала, която излезе. А да попитам каква е разликата между матиращата пудра и финиш пудрата, наистина не ми е понятно? newsm78

# 100
  • USA, Steak State
  DS Magic

DS Mystery 

L 'Oreal Color riche "Rose Taffeta"  In Flurry; Purple Haste; Freeze!

# 101
Ще взема тогава Римелската, досега не са ме разочаровали май техни продукти, с изключение на последната им спирала, която излезе. А да попитам каква е разликата между матиращата пудра и финиш пудрата, наистина не ми е понятно? newsm78
Доколкото знам, няма особена разлика, защото много жени ползват матираща пудра за финиш, който да фиксира всичкия грим, нанесен под нея и да абсорбира и тушира лъщенето. Най-общо казано е завършекът на грима ти. Ако някой друг потребител знае повече, нека допълни или ме поправи.  Simple Smile Peace

# 102
  • София
Финиш пудрата е това, което слагаш накрая за да запечаташ грима. Тя може да е матираща, блестяща, озаряваща, бронзираща, компактна или прахообразна... те са просто разновидности на финиша Peace

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 03:03 от NovemberRain

# 103
  • София
Да не остана по-назад и аз Споделете по-лесен начин за нанасяне на миглите Praynig

Освен това
снощи го пробвах, супер е, кожата става разкош след него Heart Eyes

# 104
Etoile,взимаш четка от стра спирала измиваш я хубаво с топла вода и я подсушаваш.След което е пъхваш в бурканчето и взимаш колкото ти е нужно(предполагам на 2-3 път вече ще имаш по-ясна представа)и нанасяш като спирала,ако ще нанасяш на вежди с клечка за уши.Не съм го правила с вазелин,а с масло и за жалост като го сложех ми влизаше в очите и ми замрежваше погледа ужасно,а на сутринта около очите ми беше ужасно мазно.Дано с вазелина не се получи така,ще се радвам да споделиш.

Общи условия

Активация на акаунт