Новите ни козметични похождения 28

• 58 990
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Ходих да търся и новата база за сенки на АртДеко в Дъглас, но естествено я нямаше  Tired

Най- вероятно да се появи първо в Мориа. Peace

Вече я има по някои козметични магазини, но не и в моловете  ooooh! Трябва да ходя специално да я търся.

# 406
Вече я има по някои козметични магазини, но не и в моловете  ooooh! Трябва да ходя специално да я търся.
И накрая ако се окаже , че не ти харесва  Laughing Confused
Не е ли по-добре да я поръчаш от Интернет......все някъде я предлагат.

Аз днес нищо не съм си купувала  Crazy.....ще се опитам да се въздържам  Mr. Green
Но все още си чакам четките от iHerb  Rolling Eyes Вече не помня какво точно поръчах  ooooh!

# 407

Лакчето е разкошно  Crazy - от лятната им колекция.

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 18:59 от elhi4ka

# 408
За момичетата от Варна искам да кажа ако не знаят, че в новия Лили до ФК има Катрис. Добре заредено е също и с Ревлон, някой се оплакваше, че са на изчезване.  Simple Smile

# 409
  • някъде под слънцето...
о6те една жертжа на намаленията  Hug

http://www.esteelauder.es/products/images/311x311/WHA001_311x311.jpg

# 410
И накрая ако се окаже , че не ти харесва  Laughing Confused
Не е ли по-добре да я поръчаш от Интернет......все някъде я предлагат.

След, като стоически удържах да не изхвърля старата и използвах цялото бурканче до край /!/, тази със сигурност ще ми хареса  Mr. Green  Whistling А от нета стъпва много скъпа доставката  Rolling Eyes Базата беше към15лв и трябва да дам 5-6лв за доставка  Tired Ще трябва да се ходи до центъра, то се е видяло  Rolling Eyes И без това съм в издирване да пробвам ФДТ на Лумене някъде и ще съчетая нещата.

# 411
Скрит текст:
  Heart Eyes

# 412
Ходих да търся и новата база за сенки на АртДеко в Дъглас, но естествено я нямаше  Tired
Аз пък се занесох до Пиротска, където също беше свършила Tired Но пък ми взеха телефона и ще се чуем при следваща доставка с обещание да ми запазят бройка за няколко дни (цената там е 16.50) Flutter Затова харесвам малки магазинчета - може да влизаш за първи път, но пак имат лично отношение и грижа за клиента Peace

Нещата, с които компенсирах липсата на базата, ще покажа малко по-късно Crazy

# 413
  • София
Скрит текст:

# 414
# 415
  • Перник
От beautyshop.bg ги поръчах   Simple Smile

# 416
  • при моите деца .....
От днес два лака Flormar nail element 127 и 320 - снимки от нета

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 07:53 от * Боби *

# 417
От beautyshop.bg ги поръчах   Simple Smile

bouquet
 За мое съжаление не предлагат сенките, които търся.   

# 418
Днес се сдобих с почти всички четки за грим на Essence:
Скрит текст:
Реших да изпробвам няколко нови разкрасяващи "консумативи":
Скрит текст:

И се сдобих с две лакчета (CA 129 и Flormar 379), които ще покажа по-натам, както и с хваления лакочистител на Римел Crazy

# 419
Grinning

Frig, честито! Simple Smile

*Bubble* , как е Fair Trade Foot Lotion? На теб харесва ли ти?
Аз не съм голям фен на продуктите на Lush, но този лосион определено ми харесва. Сутрин си мажа краката и не е нужно да чакам един час за да попие, а мога веднага да си обуя обувките  Grinning

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 03:34 от B & C

Общи условия

Активация на акаунт