Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 526
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
joy_r наистина страхотно си го направила!
аз тъкмо гледах едно в черно и златно
http://www.youtube.com/watch?v=yO481eYFm2k&feature=related

# 196
Много хубаво се е получило, joy_r, и като цяло много ти отива на формата и цвета на очите Simple Smile

# 197
  • София
joy_r страхотно се е получило

# 198
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря ви Hug. С толкоз тиксо се бях облепила, ако не беше станало, щеше да е страдание нахалос Laughing

# 199
  • В центъра на Вселената...
Бутински, много си сладка  Heart Eyes
Алена, на мен вторият грим мнооого ми хареса  Peace
Доби, добре дошла. Личи си, че имаш усет в гримирането. Ще чакаме още снимки  Hug

Пробвах Джъмбо молива на NYX. Сега разбирам защо го хвалят толкова. Наистина сенките станаха около 10 пъти по-наситени отколкото бяха без него  Crazy Сега ще видя колко време ще издържи без да се събере в сгъвките. Ако е траен колкото другите бази, ще се заредя с още 2-3 молива и база няма да погледна в живота си повече  Mr. Green

Адри, не изключвай базата. Джъмбото има тенденция да се събира в сгъвките, особено, ако имаш и по-мазни клепачи и ако се сложи повечко от молива. Слагай си основата, за да се бетонира  Crazy

# 200
  • Перник
joy_r ,страхотно е и многоооо ти отива  Heart Eyes

# 201
malvinka88 очите ти са дъхоспиращи Heart EyesНяколко минути поглед не можах да откъсна.Мигли-мечта  bouquetГримът ти ми харесва страшно много,и аз тези дни покрай вас съм на златно и лъскавко :lol:joy_r много,много красиво изпълнение,на живо е било още по-красиво сигурна съм.  bouquet

# 202
  • в 1001-та нощ
malvinka88   bouquet много, много, много хубаво  Heart Eyes

joy_r удивително точно копие, но бих казала - твоето изпълнение ми допадна повече,  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

аз влизам с 3 ТЕМА - "има ли мъх зад дърветата, където се крие зелената фея (отново малко зла  Mr. Green ) "

т.е. опитах да направя подобие на ВАМП темата (номер 2 от вчера), но със зелено и сиво - по-меки и студени цветове

в снимките са 3 групи:

1. меко очертано със сиво
2. по-дебело очертано с черно
3. очертано с черно, но по-тънко

на мен като че ли третото най-ми хареса  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 203
Алена,този грим ще ти го коментирам-в първия момент не разбрах,че си ти.Страхотен е и много повече ми харесва от розовкото  bouquetОт ден на ден ставаш по-добра в техниките-продължавай  bouquet

# 204
  • София
За малко да изгоря с предизвикателството  ooooh! Снощи дребният изсипа чаша айрян на лаптопа и той предаде Богу дух. До преди малко го реанимира мъжът ми и успя да го съживи и да ми възстанови всичката информация  Crazy

Силве, мерси за съвета за Джъмбото. Аз спретнах доста тежък грим отгоре му и не ми се събра в сгъвките около 4 часа, после го изтрих. Аз съм с много сух клепач обаче и дори на голо сенките ми карат без проблем, но ще имам предвид когато гримирам някой друг да слагам и база отдолу  Peace

Малвинка, с тази спирала миглите ти ми харесват много повече отколкото с предишната. По-подредени са и оформени  Peace

Джой, супер е станало  Heart Eyes

Алена, страхотно е! Задобряваш сериозно  Crazy

# 205
malvinka88, твоите мигли са по-хубави дори от повечето изкуствени! Страшна красота Heart Eyes
joy_r, много добре е станало! Flutter

Aз до сега мих четки за грим....окапаха ми ръцете, сигурно почти 2 часа се занимавах с това.
Снощи направих един грим за предизвикателството...сигурна съм, че няма да има друга луда като мене с подобно нещо Crazy Даже не стана много добре, защото беше ужасно дълга работа. Повече от час го правих. Днес ще правя амазонският, дано стане по-добре.

И някой да ми каже тези спирали на ГР дали всичките са с гумени четки Praynig

# 206
  • София
гледам всичко коментират грима на malvinka88 та сега се върнах назад и го видях - много ми харесва

# 207
dobito, Благодаря за комплимента!
malvinka, Направо са страхотни твоите мигли, мечта.
joy_r, Прекрасно изпълнение! Комплименти.
alena, Ужасно ми харесва този грим, и цветовете ти отиват страшно много!
Жаки, Аз съм ползвала оранжевата и лилавата - те бяха с гумени. Подозирам, че и жълтата е.

# 208
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета   bouquet

tamar, а между този зеления и вампирския - кой то харесва повече  Rolling Eyes - за удобство го поствам отново по-долу в скрития текст  Peace

ТЕМА 2 =>  

Скрит текст:

# 209
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Алена, тези цветове ти отиват много повече от розовото, днес много ми харесваш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт