Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 524
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
обаче много ми хареса, въпреки дупките, духът е завладяващ  Peace

# 181
  • София
Пак страхотен грим сте показали. Аз като поставям молив във водната линия и много ми дразни на окото. Изглежда не съм попаднала на "правилния". А, от къде купувате хубави четки за грим, които да могат да се ползват от аматьори.  Embarassed
Алена, не зная, дали това е продукта на Мавала, който Мис Нели препоръча, обсъждахме такъв за растеж на вежди. HugСигурно е същия.   bouquet

# 182
  • в 1001-та нощ
сега потърсих мнението, ако е това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670269.msg22540569#msg22540569 мисля, че има предвид въпросния продукт  Peace

четки, които като начало да не са ти скъпи от английския сайт на e.l.f. studio серията  Peace

# 183
За да нямате празни дупки между молива и миглите, като сложите молива доразмажете го със скосена четка или някоя която ви е удобна.. Ако ви се иска да е по-опушенко - клечка за уши.  Mr. Green

Cesari/ Olia забелязала съм в последно време, че в родните ни аптеки е сравнително заредено със четки.. били те за сенки или контур/руж. Ако имаш път и към Джъмбо .. би трябвало все още да ги има.. четка за сенки и скосена четка.Купих си ги преди повече от 2 години (по 2лв всяка) и се оказаха доста качествени  Peace Ако искаш мога да ти ги снимам за да знаеш какво да търсиш  Mr. Green

# 184
  • в 1001-та нощ
хубаво е да ги снимаш  Blush май и Адри е споменавала за скосената или ако не тя - то някой друг от по-редовните  newsm78

аз бях взела преди време един комплект с ужасни четки, но тези двете, вероятно са единички и хубави

чакаме снимки  Blush

П.П, ще се радвам, ако блога ти влезе на 1 страница  Peace

# 185
Адри също ги е споменавала  Peace Преди 2 години сестра й ми ги препоръча, аз тогава започнах да обръщам повече внимание на гримирането  Peace и бяха много добри за начинаещ, а и сега като "по-напреднала" да кажем, също си ги ползвам почти всеки път като се гримирам. Essence of beauty също имат добри четки, моите ги взех от Аукро на безобразна цена от 40лв (4 четки с двойни краища), но в ebay са доста по-евтини. Mania, мисля, че беше фирмата.. те имат горе-долу попадения.. последно си купих тяхна четка за фдт, и на pretty time си взех за контур/руж Party

Повечето комплекти които се предлагат в аптеките и в магазините не струват, заглеждайте се по единичките. Като си вземете няколко пъти "отвратителни" четки (все пак, пожелавам ви да не се учите по този начин) ще имате представа кое да купите после. Аз лично на принципа проба-грешка им хванах цаката.   bouquet

Ще снимам четките и ще ги кача днес малко по-късно  Heart Eyes  

п.с. ако харесате някой комплект, но е солен като цена (например eco tools), не ги купувайте, а потърсете в ebay(или интернет като цяло) и преценете дали няма да ви е по на сметка да си ги купите от там. Много често се "побългаряват" цените на такива комплекти и се пускат на 3 пъти по-висока цена, просто защото в България все още няма голям избор на четки.

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 11:49 от valeia

# 186
  • в 1001-та нощ
наскоро коментирахме, че eco tools имат доста ментета е интернет  Shocked ooooh! , честно казано се изненадах, защото все съм с идеята, е се имитират по-скъпи продукти  Confused

в iherb поне са истински  Peace

# 187
Най-накрая ви насмогнах  Crazy Много гримове, дискусии и нови попълнения има от последните страници  Grinning

Алена, страшно много ми харесва втората ти тема  Hug Аз направих грим със същите цветове за предизвикателството  Laughing

Гледам последните постове коментирате очертаването на окото. Аз за вчерашния грим си изрових един забутан черен молив на Есенс I Heart Rock. Стана страхотно очертаване и във водната линия направи супер цвят  Peace Не знам защо съм решила да го прибера  Rolling Eyes

За да нямате празни дупки между молива и миглите, като сложите молива доразмажете го със скосена четка или някоя която ви е удобна.. Ако ви се иска да е по-опушенко - клечка за уши.  Mr. Green

И аз така правя - ползвам скосена четка за очна линия, така и линията се получава не толкова отсечена  Grinning

# 188
  • Willebroek, Belgium
*Ally* имаш невероятно красиви очи  Crazy Много ми хареса и очертанието на  очите. Heart Eyes

Sellene цветовете, които си използвала са страхотни. Точно такива комбинации харесвам и аз  Flutter

a.l.e.n.a с всеки следващ грим, се справяш все по добре и много ми харесваш. Hug

Мен ме болят очите от вчерашните гримове  Mr. Green Скоро не ми се е налагало да правя два наведнъж  Laughing
Ние след малко излизаме на разходка, за да използваме хубавото време, че то тук се случва много рядко  Laughing

Кога ще пускате снимките от предизвикателство. Да се нагледам малко на красоти  Heart Eyes Hug

# 189
  • Перник
Ето го мойто гримч за днес,обаче много се измиха цветовете  Sad ... вярно,че само два цвята има,ама то само един се вижда на снимките...и да отбележа,че тук съм със спиралата на ГР(жълтата)

П.П лелеее ужасно качество,уж да ги орежа и да ги смаля да не са като чаршафи....  Rolling Eyes

# 190
Кога ще пускате снимките от предизвикателство. Да се нагледам малко на красоти  Heart Eyes Hug

Утре ще гледаме снимки  Sunglasses

malvinka88, не знам кое как е излезнало от сенките, но не мога да ти се нагледам на миглите  Flutter Разкошни!

# 191

malvinka88, не знам кое как е излезнало от сенките, но не мога да ти се нагледам на миглите  Flutter Разкошни!

И аз на тях се възхищавах  Shocked Мога само да мечтая за такива мигли  ooooh! Laughing

# 192
  • Willebroek, Belgium
malvinka88 страхотни мигли  Crazy Heart Eyes И грима ми харесва много Simple Smile

Аз съм пробвала всякакви спирали и никоя не ми прави хубави и извити мигли Rolling Eyes Имам и извивачката на Мак, но пак не стават.

# 193
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В края на миналата тема си харесах ето това:

и днес се опитах да го направя:
Скрит текст:

За пръв път съм наистина доволна, мисля, че се приближих до желания резултат (нескромно от моя страна, знам Laughing). Златното обаче се загуби на снимките, дали от светлината, дали от светкавицата, не знам...
Установих също така, че подобен тип грим наистина видимо смалява окото. Винаги съм считала очите си за доволно големи, но сега, гледайки гримираното в сравнение с негримираното, ми се струва направо мишо Whistling.

# 194
  • Перник
Еееей,момичета,засрамихте ме значи с тези мигли вече  Blush обаче са ми толкова светли без спирала,че все едно ги няма отдалеч !

Общи условия

Активация на акаунт