Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 279
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, прекрасни снимки!

За сетен път се убеждавам колко сме различни, аз за разлика от повечето от вас се впечатлих по-скоро от грима ви на тема герой.

Жаки° , твоят "герой" ми напомня на една рибка от анимационно филмче, в момента обаче не мога да се сетя, кое е филмчето.

Vanya_I, преди време ми беше направила силно впечатление с наистина мъдро изказване в една тема, вече не си спомням нито темата, нито изказването ти, обаче тогава много ми се прииска да видя кой стои зад думите.

# 376
Анимационен е, но го има и в човешки вариант Grinning
То добре, че всеки е качил снимка кое какво е. И аз нищо нямаше да позная Blush Особено сега като не виждам добре

# 377
  • София
Le Soleil*, да не бъркаш? аз във форума основно се лигавя...

# 378
  • София
едно много симпатично гримче , което чака някои да го изпробва и да го пусне тук  gydi
Скрит текст:

# 379
Пробвам се с Maleficent, този път. Няма да мирна, докато не се познае тоя герой!  Laughing

# 380
Aaaa тази с готините вежди и мигли вече се опитвах да я имитирам! Не стана нищо Blush

*Ally*, не е жена! Wink

# 381
едно много симпатично гримче , което чака някои да го изпробва и да го пусне тук  gydi
Скрит текст:

Тези очи май ги има нашарени по всякакъв начин  Laughing В предишната тема май беше, Жаки пусна снимка на същите очи но само с жълто, кафяво и зелено  Flutter Много хубаво.

# 382
Да ви разкрия ли вече кой е? Няма да се сетите ако не ги видите снимките една до друга Flutter

# 383
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, страхотни гримове сте показали!
От седмица-две воайорствам от балкона, надявам се нямате против да се включа  Flutter

От предизвикателствата най-много ми харесаха Ариел на Адри (много съм пристрастна, признавам - Ариел е много любим образ), Асасинът на Веси, Емили Отъм, честно казано от толкова снимки се обърках и забравих половината  Mr. Green

Амазонските изобщо не ги запомних, честно казано, но и там имаше страхотни предложения. Много ми хареса Елфичка  Simple Smile

Между другото, забелязахте ли, че на тази снимка, миглите на Ефи са разлепени? На лявото око  Mr. Green

# 384
Ехааааа  smile3501  Уникални неща сте показали и по двете теми. Толкова сте добри всички и откъм изпълнение и откъм страхотни идеи  newsm51

По темата за любим герой:

Valea, SilviaZone, много готини и изпипани цялостни визии. Много майсторски направени  Heart Eyes

Адри, веднага те познах още преди да видя вдъхновението. А изпълнението ти е спиращо дъха  Heart Eyes  Мнооого си добра! С какво успя да направиш веждата червена?  newsm78 Аз трябваше да направя моята бяла за героя, но не успях  Sad Опитах с молив и малко бели сенки, но нещо не се получи.

Shide, много идейно и свежарско! Страшно ми хареса  Mr. Green

Жаки, и аз гласувам за котката на Алиса  Grinning

Starduct, SilviaZone, Check Please, много ви благодаря. Радвам се, че ви допада моя герой  reverance  Не съм очаквала толкова положителни отзиви  Blush

За който се интересува - Ефи Тринкет е герой от Hunger Games (Игрите на Глада). Гледала съм филма и адски много ми хареса. А, тя веднага прави впечатление с уникалния си грим. Има и още много други като нея, гримирани в този стил, но не участват пряко. Визията, която аз съм направила е първата, с която се появява във филма, като тя е с мигли, които аз съм нарисувала на ръка. А, като разбрах после, че актрисата е Елизабет Банкс и бях  Shocked
Скрит текст:

По темата за амазония:

Сладко изкушение, много ми харесват цветовете и съчетанието. Завиждам ти, че си успяла да го постигнеш с твоята палитра.  Wink С моята се вижда резултата  Tired

lepidopteria, Жаки, уникални цветове!!! Толкова наситени и готини. Гримовете ви са страхотни!   Hands Clap  Направо толкова ме сърби на отида до Инглот и да си взема цветовете  smile3538  Ама, не знам как ще ми се отрази на бюджета newsm56

Shide, много идейно и различно като идея гримче и от теб  Grinning

elfi4ka, много нежно се е получило. Такава красота! Очната линия е уникална.  Heart Eyes Жалко, че не мога да правя такава.

veselina, твоето също е много идейно, особено шарките. Браво браво!  Hands Clap

Адри, страшно добра отново! Много добре се връзват със снимките!  tongue2

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 12:17 от Banana_Moon

# 385
Между другото, забелязахте ли, че на тази снимка, миглите на Ефи са разлепени? На лявото око  Mr. Green

Хаха, верно ли? Аз точно от това око гледах като рисувах моите  hahaha

Жаки, никой ли не позна досега?  Shocked

lepidopteria, страхотен грим си показала на снимката! Мисля, че си достатъчно добра да го направиш.  Grinning Аз определено няма да докарам цветовете. Особено жълтото. Май Адри и Жаки ще се справят с него  Rolling Eyes

# 386
Никой не е познал, аз за това питах дали да пусна снимката с разкритието Flutter

Леле....а това, че е Елизабет Банкс изобщо нямаше да се сетя. Страшно са я направили
С този грим е неразпознаваема

# 387
  • Lost in a fairytale ...
Жаки, много силно ми напомня на някого, но убий ме, не мога да се сетя. Но определено ми се върти нещо в главата  Laughing

# 388
Круела Девил?

# 389
Никой не е познал, аз за това питах дали да пусна снимката с разкритието Flutter

Пускаай, че вече нямам търпение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт