Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 287
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Между другото, забелязахте ли, че на тази снимка, миглите на Ефи са разлепени? На лявото око  Mr. Green

Нейното дясно имаш предивид, нали? Това е по-скоро рисунка, а не отлепена мигла.  Peace

# 391
Да, не са разлепени. Това са от тези хартиените мигли

Тази част с косъмчетата "седи" просто във въздуха Simple Smile

# 392
Момичета, страхотни сте!  newsm20
Разглеждам ги вече трети път и с всяко гледане ми харесват все повече!  Heart Eyes

Peace Страхотна е!
Реших да си взема един от двата комплекта четки на Саманта Чапман. Кой ще ме посъветвате да избера? Този или този.
Търся  четки за ФДТ, за контуриране, за нанасяне на  коректор.

Понеже никой не ти е отговорил, си позволявам с 2 ръце да ти препоръчам втория комлект, този с 4те златни четки. Все пак не случайно точно в него е най-добрата и най-използвана четка на Саманта - Buffing brush (използва се за фон дьо тен основно).

Благодаря!  Hug

# 393
Жаки, последни предположения:

Зебра или Ben 10  Laughing

# 394
Moмичета, осмелявате ли се да носите такова червило?

Страшно ми хареса в този грим на Джули Heart Eyes Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=5jHTZ5TGeFk&feature=plcp
На по-тъмни кожи седи уникално txtloves

# 395
  • София
Даааааааа  Blush

# 396
Ако имах хубави устни - без проблем  Peace Но с моите, най-смелото ми е червено червило /днес съм с такова между другото  Wink/

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 12:57 от veselina_s_p

# 397
  • в пералнята
Ох, толкова обичам такива червила, но пък аз имам обратния проблем. С моите плътни устни и такова червило, все едно половината ми лице е уста. Като клоун ставам.  Tired

# 398
  • София
Нямам достатъчно бели зъби за червено, неоново, оранжево и подобните червила.

# 399
Точно тези червила създават илюзията, че имаш Simple Smile Особено ако имат синкав подтон!

# 400
  • София

Момичета знаете ли дали в Лили продават някакви изкуствени мигли?
Утре ще ходя малко на шопинг за гримове, но не ми се дават пари за MAC. Taм ще се наложат други харчове.
Ще си правя утре един малко различен експеримент със сенките ми. Ще ги превърна в боя за коса. Стискайте палци да стане Praynig

ааааа newsm23 и да кажа, че аз се гримирам със затворени очи. Не знам защо така, сега проверих защото не бях сигурна Grinning

Малко късно се включвам, че ме нямаше - Жаки - ето такива бели сенки търся Heart Eyes Имаш ли представа дали пише кои са там, откъдето е снимката newsm78

# 401
  • София
Точно тези червила създават илюзията, че имаш Simple Smile Особено ако имат синкав подтон!

пробвала съм всякакави вече... трябва да лилавеят, оранж - абсурд.

# 402
RумиK, искаш бели перлени, така ли? Това ми се струва, че е Rihanna Thinking
Но такива сенки има на много марки.
Примерно Инглот Pearl 453
Скрит текст:
Но конкретно за тази снимка са ползвани и някакви пигменти или брокатчета
http://hellobeautiful.com/2034325/how-to-apply-fake-eyelashes/
(да, оказа се Риана. Но статията е само за миглите)

# 403
Страхотни гримове, момичета:) От амазонските гримове всички много ми харесват, а в  цветовите комбинации на Сладко изкушение и Stardust направо съм влюбена Simple Smile Моят грим направо бледнее, но се радвам, че и аз участвах този път. Благодарности и на Мис Нели Simple Smile 

# 404
  • sofia
Мисля, че героят на Жаки е Немо  - малката сипатична рибка, още като видях грима и се сетих за него. Познах ли?

Много ми хареса амазонията на Лапидоптерия - страхотни очи, и Адри също - красота.Не мога просто да изброя всички...

Поздравления за всички момичета, никое предизвикателство не може да ви се опре.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт