Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 269
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
Аз добре, че помня картинки...иначе нямаше да се сетя коя е Ally Simple Smile
Обаче като някой смени аватара настава хаос в мозъка ми Smile

Скрит текст:
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 226
Това ще е пост за мрънкане:
1.не мога да си снимам хубаво амазонския грим - цветовете изглеждат бледи,а не са,определено!
да кажем че аз съм си виновна  Mr. Green
2.не мога да дойда на срещата  Sad  знам,че го казах вече,ама пак я споменахте и да си помрънкам още малко

# 227
Наистина нямам нерви да ги чакам да израстват с месеци. Дори да започне да изниква нещо не мога да ходя така по улицата. А и те ще са ужасно тъмни. На моята коса това ще седи абсурдно!

За срещата и Веси каза, че е на линия. Значи сме поне 5 за сега. Алена ти няма ли да дойдеш?

Ivana, пробва ли да снимаш на тъмно със светкавица? и ако имаш и beach mode

# 228
  • в 1001-та нощ
Жаки, имам огромно желание, но ще преценя на момента как ще наместа всичко (затова не заявявам нищо предвариелно); имам да се съобразя с куп лични и семейни истории, както и с един планиран полет с парапланер  Rolling Eyes

# 229
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, аз тогава да се засрамя, извинявам се Laughing Hug

Много ми харесва как се гримира Джей Ло, изглежда много свежа и в същото време много екзотична Heart Eyes

# 230
Ауу, аз тогава да се засрамя, извинявам се Laughing Hug

Много ми харесва как се гримира Джей Ло, изглежда много свежа и в същото време много екзотична Heart Eyes

Peace Страхотна е!
Много исках да се включа към предизвикателството, но имам проблеми с фотоапарата! Sad

Напоследък като гледам филм, не следя много, много действието, а гледам, как са гримирани актрисите!  Mr. Green

Реших да си взема един от двата комплекта четки на Саманта Чапман. Кой ще ме посъветвате да избера? Този или този.
Търся  четки за ФДТ, за контуриране, за нанасяне на  коректор.

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 15:29 от Kölsches Mädel

# 231
 Flutter На тебе ти е простено Hug
Много е хубавo гримирана Джей Ло, още преди години в клиповете имаше страхотни визии. Спомням си, че от нея видях да се слага бял молив във водната линия на окото. Години наред слагах и аз.
Обаче не се сещам в кой клип е било Thinking
Tя и Гуен Стефани са едни от малкото жени при които не мога да повярвам, че са на над 40 Shocked Изглеждат уникално

# 232
Пробвах и на тъмно и на светло,и на различно светло ;д
добре,че има Фотошоп та малко направих цветовете по-близо до реалните да са Simple Smile
още се боря де  Mr. Green

# 233
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, Гуен е прекрасна също Heart Eyes. Аз пък за Мишел Пфайфър не мога да повярвам, че е над 50 Heart Eyes, уникална красавица, а гримът и е винаги минимален.

# 234
Алена,като,че зелената фея ми харесва повече от вампирския грим.Много свеж,а и ти отива  bouquet

# 235
Стана ми мило, че съм си намерила място в темата, и сте ме запомнили като Pure Adoration!  Embarassed Прекрасни сте, момичета!

Току що направих геройския грим, сега следва амазонката. Тези две седмици се тръшках и мрънкях, гримирах и трих. Направих и няколко не успешни опита.

Първи вариант - Незадоволителната Амазонка - златен, син и зелен грим/слънцето,водата и гората/. Зеленото въобще не личи. Очната линия ми харесва:
Скрит текст:

Втори вариант - Оранжевия ми Амазонски леопард.
Скрит текст:

Трети вариант - Леопардът се превърна във Фред Флинстоун.  Laughing
Скрит текст:

Четвърти вариант - Ледена Кралица: Само дето аз изглеждам оранжева и пълна с бръчки. Оправдание - правих го през нощта.  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 236
Ето четките от Джъмбо (една е на Катрис, но много ми харесва за нанасяне на гел очна линия и затова сложих и нея)  Simple Smile Essence също имат скосена четка, но не ми е фаворит за нанасяне на гел линия. Ползвам я за сенки в ъглите на клепачите и понякога за да си оформя веждите  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 237
Добре, че и аз имам "млади" гени Mr. Green С майка ми като сме заедно на шопинг и като каже, че съм и дъщеря и на колко години съм, всичките гледат ей така

A Gwen ми е любимка. Такава хубава кожа има, 100% съм сигурна, че не се пече и не си показва навън носа без сънблокер. Сигурно и за това изглежда толкова запазена и млада

Много и е хубав грима, по едно време и тя си рисуваше веждите. Пак и седеше чудесно

# 238
Гуен винаги е била прекрасна. Определено и тънките вежди страшно и отиват.

# 239
Като чуя Гуен и веднага в съзнанието ми изниква очна линия и червено червило, запазена марка са й.

Общи условия

Активация на акаунт