Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 291
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
Мнооооого си далече Hug Немо е коралов с бяло и черно и е сладък. А този герой хич не е сладък и добричък

Обаче животните са нещо неописуемо красиво....каквито и сенки да измислят, ако ще и най-добрият гримьор да ги имитира никога няма да се достигне красотата им! Природата е нещо уникално!
Аз честно казано само гледам в папагала, а не в окото ми Grinning

# 406
  • София
Оххх, страхотни  Shocked Невероятно добри гримове има в това предизвикателство! Момичета, май вместо школа за гримьори, са достатъчни 1-2 месеца престой в темата и Кирил Чалъков ще ни диша прахта  Laughing

Жаки, такова червило си взех наскоро и само чакам да се изпържа на морето за да започна да го нося. На бялата ми муцуна не седи добре  Sad
Кажи кой е героят!

# 407
  • Варна
Жаки, нещо индианско има ли?

# 408
Kачкам снимката кой е! Някой ден може да го подобря, трябва ми повече лилаво, а такива сенки почти нямам.
ta-daaaaa
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 14:38 от Жаки°

# 409
Е, няма как да го позная - нямам идея кое е това нещо  Laughing Сега, като гледам грима до снимката - получил се е много добре  Grinning

# 410
Бийтълджус! Не си ли гледала анимационните филми или игралният поне?
Култов филм, един от любимите ми Heart Eyes

# 411
Moмичета, осмелявате ли се да носите такова червило?

Аз постоянно се осмелявам. През лятото ползвам повече оранжеви и коралови с повече блясък, но също и такива

Скрит текст:

а през зимата по-тъмни и по-вишневи. Като съм с такова червило обаче гримът на очите е много пестелив от към цветове.  Simple Smile

# 412
Бийтълджус! Не си ли гледала анимационните филми или игралният поне?
Култов филм, един от любимите ми Heart Eyes

Май не съм  newsm78 Но аз никога не мога да кажа за филм дали съм го гледала или не на 100%  Mr. Green Най-редовно, като гледам "нов" филм, се оказва, че съм го гледала с някой преди година-две  Laughing Благодатна работа - всеки път, като гледам филм, все едно ми е за първи път  Laughing
Анимационните филмчета дават ли ги по телевизията - CN примерно?

# 413
Надали ги дават, те са много стари. Аз съм ги гледала началото на 90-те.
Филма е от 1988-а. Гледай го, много е готин Peace

Много хубав грим с неутрални цветове. Вчера го открих. Момичето използва и някои продукти от Heavenly Creature
http://www.youtube.com/watch?v=Fw8aa57wKz0

# 414
Жаки,страхотен е грима особено сравнен с героя!
Обожавам Емили Отъм,за този грим също поздравления - май беше на Valeia  Heart Eyes

Всички сте прекрасниии нямам търпение за следващото предизвикателство!

# 415
  • София
Е, няма как да го позная - нямам идея кое е това нещо  Laughing Сега, като гледам грима до снимката - получил се е много добре  Grinning
O, не се притеснявай! Не си само ти! Mr. Green
А и не е, като да не съм изгледала доста анимационни покрай двамата. Crazy

Така или иначе идеята е реализирана!
Аз харесах Амазониите на почти всички, но ме впечатли един "героичен" грим, който беше като малки телевизорчета на клепачите изрисуван. Аниме нещо си. Японска анимация, предполагам. Peace

# 416
Аз ще взема да се окажа най-възрастна тука  Mr. Green Blush  Не мога да повярвам, че не го познавате!
Следващият път дано избереме нещо по-семпличко Grinning Голям зор видяха очите ми с този Джус
Но и гел линията на Есенс се доказа за пореден път. То бива дълготрайност Crossing Arms
Адри да каже как е правила червените вежди!!! Сенки ли са или пигмент от червило? А сигурно ще се окаже молив за устни Thinking

# 417
Аз много си мислех да правя Шапкаря, но имам само един чифт цветни лещи, а то с еднакви очи се губи ефектът.  Mr. Green

Бийтълджус го помня, но не се сетих.  Peace

# 418
  • София
Червените вежди са със сенки на Инглот  Laughing На живо бяха даже още по-ярки. AMC 50 са сенките. Сложих обилно количество със скосена четка. Нищо повече. Моите естествени вежди са рехави и е много лесно да ги докарам във всякакъв цвят  Peace

# 419
Май не съм  newsm78 Но аз никога не мога да кажа за филм дали съм го гледала или не на 100%  Mr. Green Най-редовно, като гледам "нов" филм, се оказва, че съм го гледала с някой преди година-две  Laughing Благодатна работа - всеки път, като гледам филм, все едно ми е за първи път  Laughing
Мислех, че съм само аз newsm44 Мъж ми вечно се бъзика с мен, че нямам никаква памет, що се отнася до филми.. Трябва да е нещо колосално, та да запомня, че съм го гледала ooooh!

Бийтълджус и аз нямаше да го разпозная в грима на Жаки.. Мислех в посока животни всякакви, даже до динозаври стигнах Blush

Общи условия

Активация на акаунт