Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 354
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Веси, много ти отива лилаво, но нещо това тъмното в сгъвката на клепача ми се струва, че те прави по- уморена.  Thinking
Иначе ми напомня на грима от 60-тe, като на Туиги:

Скрит текст:

Аз харесвам такъв грим, но май  не отива на всички- може дори да го включим в идеите за предизвикателството, как мислите? Grinning

# 556
  • в 1001-та нощ
Мисля, че е редно да се включат всички идеи, нищо, че стават много, а после като гласуваме - ще стаен ясно какво сме избрали.

Аз се чудя - дали да изберем да действаме по първите три теми, който която желае .... мисля, че така на повече хора - поне една от топ 3 темите ще допадне  Rolling Eyes

Също така мисля, че е хубаво да имаме възможност да гласуваме за повече от една тема  Peace ако са общо десет - един може да гласува за три, друг за пет, трети за две .... в крайна сметка най-желаните ще "изпъкнат"  Peace

# 557
Eто за тези цветове казвах, че ги има в MAC. Мисля, че са лимитирани за една година
Скрит текст:
From left to right: Cinderfella, Blue Flame, Young Punk, Smutty Green, Gilt by Association
Аз си купих черното и лилавото (Cinderfella и Young Punk) още през 2010 г., но не от България. Значи 2 год. по-късно вече ги има и при нас  Laughing Laughing
Някои от тях ги е имало и преди. Иначе ги водят за 2012 http://www.temptalia.com/mac-mineralize-eyeshadows-for-2012-revi … w-photos-swatches

И аз съм ЗА да се гласува за поне 3 теми Peace

# 558
  • Варна
Теми от предишната анкета:

Рок звезда   
Историческа ера - 80те.   
Калър блок   
Половинката/детето ми ме гримира

1. Български фолклор и традиции - veselina_s_p
2. нещо свързано с настоящия сезон - грим за тен, грим за плаж - Check Please
3. 80-те години, диско грим - Stardust*
4. Кукленски грим - Stardust*
5. Цветя - рози, карамфили, люляк, нарцис, орхидея, ей такива разни нещица - Vanya_I
6. Вечерен грим ( за парти, бал и т.н.) - SilvaZone
7. Мулен Руж - SilvaZone
8. Хипи грим - Жаки
9. Слънчева система - Жаки
10. Карнавалът във Венеция - Жаки
11. Грим "Лейди Гага" - mari6a
Wink

# 559
Мисля, че е редно да се включат всички идеи, нищо, че стават много, а после като гласуваме - ще стаен ясно какво сме избрали.

Също така мисля, че е хубаво да имаме възможност да гласуваме за повече от една тема  Peace ако са общо десет - един може да гласува за три, друг за пет, трети за две .... в крайна сметка най-желаните ще "изпъкнат"  Peace

Аз съм съгласна. Единствено си мисля, че ако изберем повече теми е редно да увеличим времето за изпълнение. 2 грима за 2 седмици става, но 3 идва малко в повече, за който иска да участва по всички теми. Може би трябва времето за изпълнение на 1 грим да се приеме 1 седмица и според гласуването и избраните теми като брой да се определи крайния срок.  Peace

veselina, хареса ми цялостната визия от последните ти снимки. Съчетанието на цветовете на грима, червилото. Може би щеше да е добре за има снимка в анфас поне на очите  Rolling Eyes Аз като идея бих предложила тъмния цвят, който нанасяш над клапача, да не е еднакво наситен по цялата дължина, а към вътрешността на окото да изсветлява. Така пак ще го има ефекта на контраста (който е готин  Mr. Green), но няма да седи толкова отсечено.  Wink

Ivana, страхотна идея за грим. Мисля да го пробвам  Wink Най-накрая да видя на снимки как седят кръстосани мигли  Grinning

# 560
Карнавалът във Вениция е супер идея.  Hug Аз освен че съм безвъзвратно влюбена в този град, преди 3 години имах щастието да бъда там по време на карнавала.  Simple Smile Макар че хората повече наблягат на дрехите и маските, може да се измисли и съответния грим.

Скрит текст:

# 561
Аз вчера много се гримирах, трих, пак гримирах и сега кожата около очите ми пари и щипе.  Blush
Реших да пробвам някакви ярки сини цветове, но не ми отива и това е. Не знам дали е от цвета на очите или от погледа, но не е добре.

Скрит текст:

Накрая направих това и стана много свежо. Идеята е от една снимка публикувана в тази тема.  Peace Мисля си обаче, че отдолу или във водната линия трябваше да сложа някакъв по-тъмен цвят.  newsm78
Скрит текст:

# 562
  • София
Мацки, на мен също ми е много забавно като има повече теми за предизвикателството, но замислете се, че това ще ни е едва третото... а на десетото? Ще сме изчерпали всички теми и наистина ще стигнем до момента "Син грим", "Розов грим"...  Thinking

# 563
Може да гласуваме за първите пет от този списък тази седмица, после за следващото предизвикателство- за следващите пет, и така. И нали тези, които не са избрани, пак остават в анкетата?

# 564
Няма как да се изчерпат темите. Нали неизбраните пак се въртят в анкетата Simple Smile
А и не вярвам да ни свършат идеите. Аз в момента мога да кажа поне още 10 Grinning

# 565
Аз като един все пак страничен наблюдател, мога да кажа, че по-интересно е, когато се работи по една тема, а не по две, три или повече. Не е толкова разпиляно, по-концентрирано е.

И за да не е спам, да кажа, че по идея от тук опитах да почиствам изкуствените мигли с вода - ами не се получа. Всъщност миглите се почистват, но след две измивания загубиха тотално формата си. А когато ги почиствам без вода, като просто свалям с пръсти лепилото, запазват напълно формата си и могат да се използват наистина многократно. Специално за тези на Ардел говоря.

# 566

Накрая направих това и стана много свежо. Идеята е от една снимка публикувана в тази тема.  Peace Мисля си обаче, че отдолу или във водната линия трябваше да сложа някакъв по-тъмен цвят.  newsm78
Скрит текст:

Даааа, много яко ти се е получило това, може ли списък с нещата, които си ползвала? А за отдолу не е нужен по-тъмен цвят - оригиналното беше светло златисто Simple Smile

А за предизвикателството - мисля, че 2 теми са ок, защото все една ще се хареса, а ако е само една, може не на всички да им допадне. От списъка по-горе определено ми грабнаха окото хипи грима и грима от малчуган/половинка  Peace

# 567
Тони, добре че ме подсети Flutter Това с водата и аз го пробвах за 1-ви път преди няколко дни с миглите на Инглот и взе, че стана много по-лесно. Лепилото падна веднага, сресах миглите, залепих ги на една кутийка за мигли на MAC за да се запази формата и като изсъхнаха бяха като чисто новички.

# 568
  • София
и аз съм за 1 грим - за 7 дена ,че доста чакане пада  Blush
довечера ще пусна снимки на днешното ми ежедневно гримче , разбира се ако са станали снимките  Mr. Green
Check Please 1 гримче много ми харесва

ох , прави ми се цигански грим  Mr. Green тоест много брокатен  Laughing

много ми се иска да дойда на срещата, но мисията е почти невъзможна (ако все пак успея ще пиша )

# 569
  • Перник
Аз също съм за 1 грим  Peace
Ето го моят днешен грим

Общи условия

Активация на акаунт