Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 367
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
И на мен това обграждане на по-светлите сенки с кафяво нещо не ми допада.

Ама то няма грам кафяво  Mr. Green Цветовете са св.лилаво и сребристо сиво на подвижния клепач, и тъмно лилаво и мишо сиво на горния  Crazy Имам и съвсем малко матово прасковено точно под веждата.
И на мен ми харесва рязката граница между цветовете, не там ми е проблема. Нещо му липсва в нанесения тъмно лилав цвят  Thinking Там ми е дилемата, другият път ще пробвам по друг начин да го нанеса.

Алена, ако питаш за св.лилавото и друг път съм го показвала. Това са едни мънички сенки от ДМ - S-he. Единични са и са съвсем малки квадратчета. На една от сниките с материали за предизвикателството, имам снимано едно перлено бяло от същите единички. Много са хубави всичките цветове  Peace

# 541
  • Перник
Момичета....а този вазелин "в корена " ли се маже или "по дължините"?  Laughing

# 542
  • в 1001-та нощ
...
И на мен ми харесва рязката граница между цветовете, не там ми е проблема. Нещо му липсва в нанесения тъмно лилав цвят  Thinking Там ми е дилемата, другият път ще пробвам по друг начин да го нанеса.
...

сега се загледах отново .... виждам, че имаш бяло в двата края на окото - можеш да опиташ във вътрешния да е бяло, а вънпния да затъмниш леко с тона в гънката, който е тъмен

аз напоследък слагам бяло на 1/3 от клепача - от към носа, целия клепач правя с втория цвят и с по-тъмен (както виждам и ти) влизам в сгъвката на клепача и движа четката по сгъвката, като леко разнасям към костта и по клепача - като затихване

в този момент - правя, като запетайка към външния ъгъл и там леко потъмнява и ..... изтеглям леко и към веждата

може би не го обясних много добре, но ... мисля, че ме разбираш  Peace

по този начин - в края на окото - вместо да изсветлява и после тъмно - плавно ще затихва в тъмно и ще се изтегля към веждата  Peace

# 543
Момичета....а този вазелин "в корена " ли се маже или "по дължините"?  Laughing
По самите мигли. Докато спиш малка част ще попие и в корените Peace

Вече мога да се похваля, че всичките косъмчета на миглите ми се изравниха с тези от дългото снопче! (◠‿◠)

# 544
  • София
Жаки а от колко време ги мажеш

# 545
Ами, малко повече от седмица. Да кажеме 10 дни
Днес спиралата 4D направо показа цялата си сила, такива мигли станаха Shocked....аз още не мога да повярвам.

# 546
  • София
аз си мислех ,че си се мазала 1-2 месеца  Mr. Green  определено ме зарадва

# 547
...
И на мен ми харесва рязката граница между цветовете, не там ми е проблема. Нещо му липсва в нанесения тъмно лилав цвят  Thinking Там ми е дилемата, другият път ще пробвам по друг начин да го нанеса.
...

сега се загледах отново .... виждам, че имаш бяло в двата края на окото...

Няма бяло  Wink Както казах от двете страни на лилавото е сребристо сиво. Идеята беше друга, не да затъмнявам в края, както стандартно правя  Wink

И аз се мажа с вазелина от няколко дни, но не мога да видя отчетлива разлика  Rolling Eyes Аз и не възлагам особени надежди, де. Все пак миглите ми си имат някакъв потенциал и мисля, че е към края си  Crazy

# 548
Възможно е, ако миглите ти в момента са си дълги и хубави да няма какво повече да порасте.
Аз преди години имах хубави мигли. После нещо се развалиха, накъсват ли се и аз не знам newsm78
Бяха станали толкова късички и тънки, че каквато и спирала да сложех все тая. На пипане едвам ги "хващах". А сега са почти като преди. Обаче се чудя колко ли време трябва да го мажа тоя вазелин. Ако престана пак ли ще станат малки? То предполагам е като косата. Преди 3 години ми се късаше и беше до раменете ми. Сега ми е до кръста.
Но определено е готино човек да има хубави мигли. Веднага грима седи по-добре. Вчера даже не си сложих молив- нещо, което никога не се случва при мене.

# 549
Скрит текст:

една идейка:)

# 550

Сетих се за още една тема за предизвикателството: Карнавал във Венеция- грим вдъхновен от венецианските маски Peace

# 551
  • София
Момичета, отново да припомня за срещата!
В събота, 28.07., от 19.00ч във Fancy Terrace & Garden на ул."Цар Освободител"№10
Тъй като заведението е доста посещавано, ми се иска да не чакам до петък, а да направя резервацията в четвъртък следобед. Моля, който ще идва, да ми потвърди до тогава на ЛС, за да го броя и за да му дам мой телефон за връзка   bouquet

# 552
Възможно е, ако миглите ти в момента са си дълги и хубави да няма какво повече да порасте.

Въобще не са такива  Mr. Green Но и не очаквам да станат.

Сетих се за още една тема за предизвикателството: Карнавал във Венеция- грим вдъхновен от венецианските маски Peace

Ох, както в момента съм се потопила в атмосферата на Ренесансова Венеция покрай една книга, съвсем ще ми дойде на място  Crazy

# 553
  • София
Eто за тези цветове казвах, че ги има в MAC. Мисля, че са лимитирани за една година
Скрит текст:
From left to right: Cinderfella, Blue Flame, Young Punk, Smutty Green, Gilt by Association
Аз си купих черното и лилавото (Cinderfella и Young Punk) още през 2010 г., но не от България. Значи 2 год. по-късно вече ги има и при нас  Laughing Laughing

# 554
  • в пералнята
Карнавалът във Венеция е много добра идея. Ако все още приемате предложения можем да включим и Pop Art или грим в стил Picasso например. Според мен ще се получат доста интересни творения.

Общи условия

Активация на акаунт