Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 326
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета, кой е силиконовия молив на Импала?
Може ли да пуснете снимка.
Аз си купих преди две седмици, водоустойчив. Така изглежда

# 631
  • София
МАцата силиконовияt има отгоре гъбичка
ето го и днешния ми ежедневен ( леле как окъснях за уърк )
Скрит текст:

# 632
  • Перник
lepidopteria,много ми харесва  Heart Eyes

# 633
  • София
Ааааааааааа, Лепи! Нищо, че си закъсняла за работа. Ще ти простят с този разкош на очите!!!

Ужасно много ми харесва, кажи коя е златната очна линия като стигнеш на работа  Praynig

# 634
  • в 1001-та нощ
на Голдън роуз - металните - сподели го в похожденията

златната (скоро ще се зарина с козметика  Rolling Eyes )

и на мен много ми хареса, аз имам лилавата  newsm78 обаче няма да стане така добре, може днес да взема и златната  и зелената  Mr. Green

# 635
Лепи, много ми харесват и двете  Grinning
И аз се чудя от сума време да пробвам комбинацията златистаи черна очна линия. Исках и тези очни линии на ГР да пробвам. Та май е крайно време.
А и адски ми хареса новия аватар на Check Please, и мисля да го пробвам скоро  Mr. Green

Аз днес съм в една щура комбинация от лилаво и зелено  Crazy И използвах изцяло китайската ми палитра. Станаха много хубави цветове за мое учудване /още я ползвам с недоверие и само за back-up/ Някои от по-светлите тонове не са особено пигментирани използвани самостоятелно. Но се получава супер в комбинация с по-тъмен цвят за получаване на нов нюанс  Flutter Ще видим само какви снимки ще станат  Mr. Green

# 636
  • в 1001-та нощ
чакам с нетърпение да ги покажеш   bouquet

# 637
  • В центъра на Вселената...
Лепи, получило се е страхотно. После кажи, дали очната линия на ГР е издържлива, защото от другата им серия опитах бяло-сребристата и след 1 час просто на места изчезна от клепача ми.

Не знам докъде се стигна с предлагането на идеи за предизвикателството, но аз се включвам с още една - РУСАЛКА
Скрит текст:
Скрит текст:

# 638
  • на кого му пука
Тъй като Адри вече прави русалка в предизвикателството за любим герой едва ли е удачно толкова скоро да има такава тема.

# 639
  • в 1001-та нощ
Силве, при мен лилавата не мръдна цял ден, гримирам се около 6:30 и до 18:30 ... и беше бетон, но ще пробвам пак за по-прясна инф-я  Peace

# 640
  • София
момичета благодаря ВИ  Hug
Мацата а.л.е.н.а ти  е отговорила за очната линия
SilvaZone ще видим дали ще оцелее 2 ходенета до Лозенец(по Черни връх) пеш  Mr. Green
първият грим много ми харесва

# 641
  • В центъра на Вселената...
Тъй като Адри вече прави русалка в предизвикателството за любим герой едва ли е удачно толкова скоро да има такава тема.

Тук аз виждам огромна разлика между анимационен герой и интерпретация на мистичното същество русалка. Затова и сложих снимките...

# 642
  • София
И аз благодаря за информацията. Довечера отивам да си търся силиконовия молив на Импала, но кафяв, че с черни се заринах, и очната линия на ГР.
Лепи, кажи само дали ще ти удържи цял ден.

Аз за пореден път установявам, че най-хубава и трайна очна линия в кафяво постигам със сенките на Лореал. На моя мазен клепач, с базата на Арт Деко, наистина могат да ми изкарат и 24 часа сигурно.
Ама и един кафяв молив, когато бързам сутрин и нямам време ми трябва определено.

# 643
Нещо съвсем се омотахме с тези теми  Rolling Eyes Вече дойде време за новата анкета, а аз лично нямам идея как трябва да изглежда последно...За МисНели не знам...Нали разбирате, че няма как да направим анкета от 10-20 опции и нагоре, за да включим всичко...И според мен, няма какво да се пускат анкети през ден с най-различни въпроси. Идеята на предизвикателството дойде спонтанно и трябва да е за забавление, а не да се задълбава в глупави правила...Мисля, че всичко трябва да си остане както е било до момента. Както вече се каза няколко пъти, който има желание, винаги може да направи и покаже нещо различно, темите никога няма да свършат...

# 644
  • в 1001-та нощ
за мен няма особено значение как ще бъде, защото не участвам на всяка цена и дали ще участвам или не за мен лично - няма особено значение - ако мога - ще се включа, ако ли не - друг път  Peace не искам да се напрягам от неща, които трябва да ме разтоварват  Peace

така, че ... каквото решите, горе-долу по такива причини и не давам идеи за теми  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт