Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 333
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Добре де, такива ярки цветове само с пигмент ли могат да се получат?  newsm78

Май и аз ще се пробвам с вазелина. ~Elg~, някакъв от DM. Peace
Не, почти всичките ми сенки на Инглот го докарват до толкова наситен цвят. Важно е също да не се разнасят, а "напластяват". И разбира се да има база.

# 616
  • в 1001-та нощ
мацката, която коментирахме преди малко показа нещо ново за мен, сложи повечко база - телесен цвят  Peace и нанесе по-грубо лилав молив, после ги размеси и стана бледо-лилава база  Blush

# 617
Това с вазелина и мен ме заинтригува  Crazy
Сега пак да питам нещо, чудех се в коя тема и реших тук: от сенките на UD Naked изхабих за нула време светло сивото (цветът най в дясно). Срещали ли сте подобно/такова сиво на друга марка сенки? Защото от цялата палитра само него съм изхабила, другите цветове са ми пълни, а някои дори и не съм ги ползвала. И искам да си набавя само такова сиво.
Скрит текст:

# 618
  • в 1001-та нощ
например да вземеш само цвета - пак на UD - Gunmetal

Скрит текст:

# 619
Това с вазелина и мен ме заинтригува  Crazy
Сега пак да питам нещо, чудех се в коя тема и реших тук: от сенките на UD Naked изхабих за нула време светло сивото (цветът най в дясно). Срещали ли сте подобно/такова сиво на друга марка сенки? Защото от цялата палитра само него съм изхабила, другите цветове са ми пълни, а някои дори и не съм ги ползвала. И искам да си набавя само такова сиво.
Скрит текст:
Knight Divine на MAC е абсолютно същият цвят Peace
eто ги един до друг (1 е маc, 2 e UD)
Скрит текст:

# 620
  • София
моето подобие за ежедневен грим
п.с очната линия не беше назъбена но явно от зума и кропа изглежда така  Sad
Скрит текст:

# 621
 newsm51 благодаря ви за бързото включване! Аз не знаех, че тези цветове на UD ги има единички, мислех, че си е само палитрата. Ще потърся тях от къде да си поръчам и ако не намеря, ще взема на Мак.
lepidopteria, много ми харесва!

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 23:09 от Seti Beti

# 622
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

страхотно, Лепи    bouquet

# 623
Скрит текст:

Много хубаво.  Simple Smile Отгоре има ли сенки или само база и евентуално какви са?

# 624
  • София
благодаря Ви момичета  Hug
Check Please няма сенки (забравих да сложа  Mr. Green ) само минералната база на ЕЛФ

# 625
Все се надявах да са някакви много хубави нюд сенки.  Mr. Green

# 626
lepidopteria много нежно,страхотно е:)

# 627
Скрит текст:

Скрит текст:

тези двечките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз харесах точно тези две  Grinning Явно вкусовете ни съвпадат  Wink Единствено като гледам колко наситени са ярките сенки и си мисля как няма да стане с моите налични  Tired

Не, почти всичките ми сенки на Инглот го докарват до толкова наситен цвят. Важно е също да не се разнасят, а "напластяват". И разбира се да има база.

Жаки, наистина ли?  Shocked Ох, бях решила да не купувам сенки, обаче много ме изкушавате с тези на Инглот.  Blush Вече сериозно започвам да обмислям дали да си взема. Ще ви разпитам с Адри на срещата по подробно  Mr. Green

# 628
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лепидоптерия, винаги подбираш най-точните цветови комбинации за уникалните си очи Heart Eyes

# 629
  • София
joy_r, tamar благодаря Ви момичета
след малко ще си сложа черна и отгоре златна очна линия ( любимата ми комбинация)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт