Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 348
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
последното най-ми харесва  Heart Eyes трябва да намеря такива коралови сенки

а при унсс няма начин за записване онлайн,даже май за никой университет няма ;д чакаш си и така

# 601
  • в 1001-та нощ
Великолепно е Жаки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm18 newsm18 newsm18

между другото - аз започнах по същия начин да оформям с тъмно свода от костта към носа, много красиво става

при теб всичко е просто самото съвършенство, нищо не ми е в повече или по-малко  Peace

на мен първият повече ми харесва, но и втория ми харесва  Peace

# 602
Ivana, Tакъв онлайн рай има само в нбу

Много ми харесва грима на това момиче. Такива уникални неща има в блога си.
Гледах с отворена уста Flutter Обаче всичко е на латвийски Sad

# 603
Жаки, пусни адреса на блога да го разгледаме и ние  Grinning

# 604
Жаки, пусни адреса на блога да го разгледаме и ние  Grinning
eто го http://kristianathe.blogspot.com/
Страшен талант newsm74
Чак сега видях, че пише и на английски

# 605
  • в 1001-та нощ
Жаки  Blush аз помислих, че това си ти и са твои творения  Embarassed вкл и след вторите снимки, чак, като прочетох, че не си - малко се намусих  Sad но ще разгледам, разбира се

много повече ми харесва от тъмнокожите гримьори от преди  Grinning (да не звучи расистки  Peace )

# 606
Жаки  Blush аз помислих, че това си ти и са твои творения  Embarassed вкл и след вторите снимки, чак, като прочетох, че не си - малко се намусих  Sad но ще разгледам, разбира се

много повече ми харесва от тъмнокожите гримьори от преди  Grinning (да не звучи расистки  Peace )
Сериозно ли си помисли, че съм аз? Много съм далече от такива прекрасни творения Hug Но дай Боже един ден и аз да се науча Praynig
Ти нали си ме виждала на снимка как изглеждам Simple Smile

# 607
  • в 1001-та нощ
виждала съм и двете снимки, които показа  Embarassed (за което благодаря) и на двете ми се стори много различна - на по-скорошната - наистина в най-добрия смисъл - си като аватара - като усмихнат поглед, светло излъчване, поне лицето ми се стори по-кръгло ... косата е такава  Peace

на по-старата (с розовеещата коса - на мен много ми хареса) - ми се стори с по-удължено лице - точно, като мацката от тези снимки

убедена съм, че можеш много и показваш малко  Peace и честно казано - виждайки двете групи снимки и за миг не съм се колебала, че си ти (докато не прочетох за блога с удивление)  Peace

# 608
Tой аватара не е случаен  newsm62

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 609
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

Скрит текст:

тези двечките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

днес и аз се навазелинчих дискретно  Joy hahaha видях, че имам мигли и където не съм предполагала  Rolling Eyes мислех, че в основата на окото нямам, а се оказа, че имам (по-късички  Peace)

# 610
Tой аватара не е случаен  newsm62

...

Ау, втория грим е убийствен  Flutter  Heart Eyes Ще го пробвам със сигурност. Само да се замъкна най-накрая до Инглот да си купя искрящо зелено  Crazy Да вземат да го отварят най-накрая магазина в Сердика, че мнооого трудно стигам до другия.

# 611
Toва зелено е едно много готино лимитирано на MAC Bio Green. Видях, че го имат в енцо. Бялото ако не се лъжа беше Джъмбо пенсил-а.

# 612
ама с какъв везелин се мажете

# 613
  • Варна
Добре де, такива ярки цветове само с пигмент ли могат да се получат?  newsm78

Май и аз ще се пробвам с вазелина. ~Elg~, някакъв от DM. Peace

# 614
  • в 1001-та нощ
ама с какъв везелин се мажете

моят е на милва - 100% чист, дерматичен  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670266.msg22562514#msg22562514

Общи условия

Активация на акаунт