Новите ни козметични похождения 28

• 58 776
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Този скраб как му е името- магнезиев скраб? Да знам как да питам за него в магазина.  Mr. Green

От мен:
Термална вода Авен
Лакове China Glaze:
Ruby Pumps
Glittering Garland
Lorelei's Tiara
Hey Sailor

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 136
  • в 1001-та нощ
На мен (явно само на мен) магнезиевия скраб ми е много силен и агресивен, или може би много се изненадах  Shocked

От днес съм в отбора на "вазелинките" (за сега само с покупка) - Milva  - медицински вазелин - дерматичен и 100% чист

# 137
  • в 1001-та нощ

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 21:16 от kopche

# 138
Лакове China Glaze:
Ruby Pumps

Скрит текст:

Това ми скри шапката и ми потекоха лигите. Heart Eyes Откъде ги поръчвате и каква им е цената?

# 139
От ибей или трансдизайн. Цената е между 5 и 8 долара. Има ги и в български онлайн магазини, но тук са 17 лв парчето.  Wink

# 140
На мен (явно само на мен) магнезиевия скраб ми е много силен и агресивен, или може би много се изненадах  Shocked

От днес съм в отбора на "вазелинките" (за сега само с покупка) - Milva  - медицински вазелин - дерматичен и 100% чист

Скрит текст:
  и аз да не остана по -назад   Mr. Green

# 141
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Nicole by OPI - разкошен за мен цвят.
http://www.beautyjunkiesunite.com/WP/wp-content/uploads/2012/03/ … ight-swatches.jpg

ЖАКИ,намерих архивирана тема(2008ма) за Лумене,където изказваш големи суперлативи за марката,особено за крема за чувствителна кожа,и казваш,че ти става мн любима марка.Все още ли използваш продуктите и особено ме интересува въпросния крем?
Бях приятно изненадана да видя,че Лумене се продават и в Щатите.

# 142
  • Перник
Цоп и аз в отбора на "вазелинките"  Mr. Green и още едни сенки на LoveJustU в цвят прасковка  Simple Smile

# 143
5 мини нещица на Benefit Simple Smile  Heart Eyes

Скрит текст:

# 144
  • София
Hellinger завиждам и то никак благородно

# 145
страхотна миризма Heart Eyes

В моя дм имаше само това и кремчето за крака Sad

Coquelicot, не използвам в момента кремове на Лумене, но този за чувствителна кожа наистина е страхотен. За жалост малко му смениха формулата, но пак е много добър.
Eто това е много добро кремче:

# 146
# 147
-Soft and Gentle
- Impassioned  Mr. Green
+ руж

# 148
  • в 1001-та нощ

# 149
Днес в салона тествах Tangle Teezer-a Simple Smile Ами не е зле, сресах се доста добре, не скубе наистина...имало някакви йони по него. Очаквах да е малко по-луксозно изработен Thinking Обикновена пластмаса е.....а от снимките ми се стори гумен.
Определено НЕ разплита много упорити възелчета, но за дълги и много дълги коси е добър продукт. Сигурно ще си го купя, моята коса вече гони 65 см. и всякакви помощници са добре дошли Grinning

Общи условия

Активация на акаунт