Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 291
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
До колкото разбрах аз, любимия герой не е задължително да бъде от филм  newsm78

Не разбира се, аз предположих, че Емили е от филм, защото визията много ми пасва с Едуард Ножиците  Crazy Реших, че е нещо подобно. Не съм гледала филма и с другата интересна гериня - Ефи Тринкет. Ще го пусна да го изгледам уикенда.
Покрай това предизвикателство освен хубав грим, човек научава и нови неща  Grinning

# 361
  • София
Момичета направо ме оставихте без думи... Страхотни гримове, страхотно изпълнение, цветове.. абе всичко ... адмирации към всички участници ... с нетърпение ще очаквам следващото предизвикателство..

Адри не ти се отваря албума и при мен ... иска парола Sad

# 362
Ох, олекна ми  Mr. Green Не ми се искаше на първото ми участие в предизвикателство и да съм нарушила правилата  Shocked Heart Eyes  bouquet

# 363
  • София
Ефи е от Игрите на глада. Много, много, много любима книжка.
Ако ми разреши Praynig  авторката на идеята ще я открадна, но не лилавия вариант де.

Валея, няма строги правила. Всичко е кеф.

# 364
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мноого красиви гримове, всички Heart Eyes

# 365
  • В центъра на Вселената...
Уаууу....направо не знам какво да напиша Crazy Като голяма фенка на цветното, направо ми напълнихте очите  Flutter
Лепи - не спирам да мисля за очите ти  Mr. Green направо ме хипнотизира...Кой номер е тъмносиньото на ИНГЛОТ?
Жаки - не мога да се сетя кой герой си, извинявай  Thinking Напомня ми нещо, ама....Какъв цвят са ти очите, на всяка снимка ми се виждат различни  Mr. Green
Banan_moon - супер си близо да оригинала...браво!!!

# 366
Ефи е от Игрите на глада. Много, много, много любима книжка.

И книга ли има, в гугъл ми излиза филм. Ще преслушам първо филма и ако ми хареса, ще потърся и книгата  Grinning

# 367
Жаки°, случайно попаднах на това и се сетих за теб  Simple Smile
Точно такава ми трябва! При keinerlei Metall ми светнаха очите! Ще я потърся дали я има тук, ако не ще си я купя от Германия. Много благодаря Hug

Момичета, страхотни снимки
На мене обаче още не са ми се оправили напълно очите и изобщо не мога да позная кой какъв герой е правил. Ще ги разглеждам още няколко пъти!

Веси, Игрите на Глада са страхотни книги, а и филма беше готин!!!

# 368
Banana Moon ме разби направо.

# 369
  • гр.Добрич
Любимия герой явно се оказа трудна тема. Очаквах интересни неща, но общо взето нищо не ми допадна, освен Зън-Зън(Силва страшно си добра. Иска ми се да се виждаха по-отблизо твоите снимки.)

Амазонията обаче е станала много добре при всички. Толкова сте шаренки, супер.
veselina_s_p, по принцип не ми допада твоят начин на гримиране, но с Амазонията си се справила страхотно. Hug

# 370
СТРАХОТНИ! Не съм се съмнявала, де.. Браво момичета, комплименти! Всички сте прекрасни Simple Smile))

Жаки, аз гласувам за котката от Алиса. Wink

# 371
WOOOW!!! Момичета, направо ме удивихте с тези гримове! Чак ме е яд, че и аз не се включих... Ако успея да си оправя "нормалния" фотоапарат (който също е ужасно мизерен), а не да снимам с телефона - и аз съм вътре за следващото предизвикателство, вдъхновихте ме  Hug

Ivana*, тея неонови нокти са умопотресаващо яки!

# 372
СТРАХОТНИ! Не съм се съмнявала, де.. Браво момичета, комплименти! Всички сте прекрасни Simple Smile))

Жаки, аз гласувам за котката от Алиса. Wink
Naughty

Гледах ги пак още 2 пъти. Наистина Амазонските неща са по-добри. Силвето разбира се е направила страхотна Тинкърбел!
Ариел на Адри също много ми хареса. Особено на снимките където веждите са червени!
При Амазонските снимки фаворит ми е Елфичка и пак Силвето!

# 373
  • София
Момичета страхотни сте Simple Smile Всичките ми харесахте
Силве довечера като се прибера ще пиша за номера на сенките Wink

# 374
Жаки, жокер? Анимационен герой е, нали?

Всичките гримове ми харесаха на мен. А виждам, че има и нови попълнения в предизвикателството, което е прекрасно!

Общи условия

Активация на акаунт