Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 376
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Аз ще взема да се окажа най-възрастна тука  Mr. Green Blush  Не мога да повярвам, че не го познавате!

Ти пък, то не е до възраст. Аз покрай децата също съм изгледала доста анимации, но аз им пускам по-детски все още и най-вече се вълнуваме от принцеси в момента  Crazy

Леле, голям спам ударихме с тези герои  smile3505

И за да не е съвсем спам целия пост, дойде ми идея за нова тема за предизвикателство - Български фолклор и традиции. Да обърнем малко внимание на нашия фолклор, не да се вдъхновяваме само от чужди земи и творения. Идеята ми е да ползваме за извор българските народни приказки - самодивите, змейовете, нереидите и останалите мистични същества от народните приказки. Българските носии, черги, писани чинии. Билките, горските цветя - има такива, които растат само по нашата земя. Нещо такова  Grinning

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 15:14 от veselina_s_p

# 421
  • Canada
Страхотно сте се справили и с двтв предизвикателства, дами  bouquet И определено ме карате да излизам от стиловата и цветовата ми зона на комфорт Heart Eyes

# 422
Ако е време за идея за новото предизвикателство, аз предлагам да е нещо свързано с настоящия сезон. Грим за тен, грим за плаж, нещо такова.  Peace

# 423
Аз имам две предложения за новото предизвикателство:
80-те години, диско грим
Кукленски грим

Дано да ви се сторят интересни. Grinning

# 424
  • София
RумиK, искаш бели перлени, така ли? Това ми се струва, че е Rihanna Thinking
Но такива сенки има на много марки.
Примерно Инглот Pearl 453
Скрит текст:
Но конкретно за тази снимка са ползвани и някакви пигменти или брокатчета
http://hellobeautiful.com/2034325/how-to-apply-fake-eyelashes/
(да, оказа се Риана. Но статията е само за миглите)

Белите на Инглот ги имам - търся пигмент. Аз не се изразих правилно в питанито  Embarassed

# 425
  • София
В Българския фолклор грим няма никакъв, освен Гелините в Рибново и ромските булки от Сливенския пазар, не мисля, че е удачна тема.

Аз предлагам Цветя - рози, карамфили, люляк, нарцис, орхидея, ей такива разни нещица. като гледам природния грим ни се отдава, а и е лято.

Видях идеята за 80-те - навита съм, както и за примерно мерилин монро грим (въпреки, че няма как да ни се получи излъчването и) нещо такова или друга известна личност.

# 426
В Българския фолклор грим няма никакъв, освен Гелините в Рибново и ромските булки от Сливенския пазар, не мисля, че е удачна тема.

Аз предлагам Цветя - рози, карамфили, люляк, нарцис, орхидея, ей такива разни нещица. като гледам природния грим ни се отдава, а и е лято.

Много конкретно гледаш на темата. Не е нужно да се имитира готов грим. Въпроса е да черпиш вдъхновение и идея от нещо. Твоята тема примерно, спокойно може да е част от моята  Wink Но да е насочена към цветя, които са специфични за България.

Аз дори вече имам обща идея как би ми изглеждал грима, като ползвам да вдъхновение самодивите, горските цветя и билките  Wink

# 427
И аз мисля, че няма как да измисля грим по български фолклор... newsm78

# 428
Аз само предлагам. Нали за това има анкета после  Wink

# 429
  • София
ето една интересна идея за очна линия ... може и да е показвана, но е готина Simple Smile..

# 430
  • В центъра на Вселената...
RумиK, искаш бели перлени, така ли? Това ми се струва, че е Rihanna Thinking
Но такива сенки има на много марки.
Примерно Инглот Pearl 453
Скрит текст:
Но конкретно за тази снимка са ползвани и някакви пигменти или брокатчета
http://hellobeautiful.com/2034325/how-to-apply-fake-eyelashes/
(да, оказа се Риана. Но статията е само за миглите)

Белите на Инглот ги имам - търся пигмент. Аз не се изразих правилно в питанито  Embarassed

Имам пигмент като на снимката от Karaja. За съжаление не знам, дали ще успееш да го намериш още по магазините. Имам нещо подобно (прахообразни сенки)от Голдън Роуз, но беше с някакъв оттенък. Погледни все пак при тях.

# 431
  • София
Ако го разширим много - да, обаче не виждам как може да пренесем характерните розети от килимите, геометрични форми от шевиците, капките от троянската керамика върху грим и да си личи, че е бг фолклор, а не са индиански бойни знаци например. Защото има племена, които доста се мажат по лицата (и телата) във всякакви причудливи форми, цветове, символи, имат татуировки и така...

# 432
  • в 1001-та нощ
Момичета, за по-лесна организация за новите предложения за предизвикателства, предлагам всеки, който предлага ново, да дописва в списък, например:

1. Български фолклор и традиции - veselina_s_p
2. нещо свързано с настоящия сезон - грим за тен, грим за плаж - Check Please
3. 80-те години, диско грим - Stardust*
4. Кукленски грим - Stardust*
5. Цветя - рози, карамфили, люляк, нарцис, орхидея, ей такива разни нещица - Vanya_I
6. .....

и ако някой има да добави - копва списъка с добавено отдолу своето предложение  Peace

Разбира се Check Please - може да си преформулира идеята  Peace

Rarotonga  Peaceмного ми хареса  Heart Eyes

# 433
Това със списъка е добра идея, така и на МисНели ще й е по-лесно. Само не знам, ако се съберат повече от 5 теми какво ще правим  newsm78

# 434
  • В центъра на Вселената...
Момичета, за по-лесна организация за новите предложения за предизвикателства, предлагам всеки, който предлага ново, да дописва в списък, например:

1. Български фолклор и традиции - veselina_s_p
2. нещо свързано с настоящия сезон - грим за тен, грим за плаж - Check Please
3. 80-те години, диско грим - Stardust*
4. Кукленски грим - Stardust*
5. Цветя - рози, карамфили, люляк, нарцис, орхидея, ей такива разни нещица - Vanya_I
6. .....

6. Вечерен грим ( за парти, бал и т.н.)
7. Мулен Руж

Общи условия

Активация на акаунт