Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 413
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • София
ох Жаки лилавото,зеленото и синьото са  Heart Eyes

# 511
Уникални са, аз като ги тествах в магазина щях да припадна Heart Eyes Зеленото и синьото са копие на She Who Dares, което имам
Скрит текст:
но пак ме гложди да взема зеленото и златното!

Даже ще взема да спретна един грим с тези цветове тези дни да видите как седят! Много отдавна не съм ги носила.

# 512
Жаки, как е цялото име на тези бляскавите неща на МАС? Направо ми падна ченето като ги видях!  Crazy

# 513
Аз макар и със закъснение да покажа моето виждане за амазонски грим.  Mr. Green
Скрит текст:

Очната линия се накъдри порядъчно, предполагам защото я слагах на опънат в страни клепач, но това прекъснатото във вътрешния ъгъл го няма в действителност или поне аз не го видях в огледалото.  Blush Щеше да е супер ако имах бяла очна линия, но не ми се бягаше сутринта рано до мола.
Между другото да попитам дали на нашия пазар има друга бяла очна линия освен на Инглот? Имам предвид бяло, като бяло, без блясъци, перли и прочие.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 11:00 от Анонимен

# 514
Жаки, как е цялото име на тези бляскавите неща на МАС? Направо ми падна ченето като ги видях!  Crazy

MAC Mineralize Eyeshadows for 2012. Под снимката съм написала имената им
Te имат черна основа и седят доста тъмничко, но пък как блестят.....не може да се опише каква красота е Heart Eyes

# 515
  • София
имам много лош опит с минералните сенки на мак , но тези със слюдата , имам 2 броя които са ацки красиви в опаковката ,едно че  на окото естествено не седят така (то това е нормално) , но ацки много ми се събират в сгъвките независимо от базата  Rolling Eyes

# 516
За зеленото поне гарантирам, че изглежда точно като в кутийката. При лилавите обаче става нещо като тъмен пушек. Изобщо не е красиво.
Ако имам време ще покажа грим и с двата варианта Peace

# 517

Eто за тези цветове казвах, че ги има в MAC. Мисля, че са лимитирани за една година
Скрит текст:
From left to right: Cinderfella, Blue Flame, Young Punk, Smutty Green, Gilt by Association

Страхотно красиви са  Cry

# 518
Момичета, вижте какво измайсторих снощи и то без клипове и уроци. За мен си е живо постижение, при положение, че се гримирам много, ама много рядко. Ще се радвам и на забележки, за да отстранявам грешките. Извинявам се за качеството, но са правени с телефона и на изкуствена светлина. Както и за кървясалото око. Embarassed

# 519
tanch Много ми харесва  Crazy и си много хубава  Heart Eyes

# 520
Ей,красиви жени са българките и това си е.Танч много си красива,гримът също ми харесва много  bouquet

# 521
  • София
Адри е в страницата на Инглот във ФБ с гримче Wink

# 522
  • София
танч, много си хубава и мисля, че можеш съвсем спокойно да си шляпаш без грим!

# 523
Благодаря ви, момичета, много сте мили! Embarassed Аз по принцип ходя без грим, но като ви отворя темата и пощръклявам да се мажа и то все посред нощите. А и имам много свободно време, та реших да се науча да се гримирам като хората в редките случаи, в които го правя. Мисля да пробвам днес контурирането, което някой пусна на предната страница ( един мъж се гримираше ). Но не знам с какво мога да контурирам, нямам набор от различни тонове фон дьо тени. Имам си един цвят фон дьо тен и един цвят пудра. Някакви идеи? Дали ще стане с матови сенки?

# 524
По точка 2 - темата Синьо Лято не  е ли точно това?В предната тема беше решено да се инкорпорира в амазонската...

Ами не точно. Грим за тен ми беше по-скоро идеята и смятам, че е предизвикателство. Както и да е.  

п.п. Аз също не подкрепям публикуване на снимки, които вече сме виждали.

Как звучи Бронзова Богиня?

Жаки, въпроса е в това дали да се участва само  със снимки и грим направени след обявяване на предизвикателството, или сте съгласни да е позволено и със стари, правени преди това.

Общи условия

Активация на акаунт