Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 331
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
Жаки, наистина ли?  Shocked Ох, бях решила да не купувам сенки, обаче много ме изкушавате с тези на Инглот. 
Наистина Grinning

Лепи, стрaхотна е златната очна линия. Ако ти издържи ходенето пеша по Черни връх я купувам и аз Flutter (знам какво е да го опънеш тоз баир в жегите)

Цитат
не искам да се напрягам от неща, които трябва да ме разтоварват

# 646
не искам да се напрягам от неща, които трябва да ме разтоварват  Peace

така, че ... каквото решите, горе-долу по такива причини и не давам идеи за теми  Mr. Green

Абсолютно.  Peace Аз доброволно си оттеглям предложението за тема.  Mr. Green За мене е по-интересно ако се опитам да направя нещо на тема, която ми е чужда като идея. Нищо че ме е срам да ги пращам на Мис Нели.  Laughing

# 647
Off topic -
Аз това лято, покрай тази тема се заринах от козметика. Някои хора трябва да получават премии от търговците, заради приноса към финансовия им резултат.  Mr. Green Сериозно, миналите лета само се оглеждах за сандалки и бански, тази година тотално съм ги пренебрегнала, затова пък редовно оставям пари за козметика като за един хубав бански например.  Embarassed Сега видях и че точно до нас са отворили Лили. Да не отворят само Инглот или МАК, че тогава ще стане една ...  Crazy

# 648
  • София
във Варна ако не се лъжа има Инглот  gydi

# 649
във Варна ако не се лъжа има Инглот  gydi

Има, но ми е далече и не мога ей така да мина покрай него случааайно.  Laughing

# 650
  • В центъра на Вселената...
не искам да се напрягам от неща, които трябва да ме разтоварват  Peace

така, че ... каквото решите, горе-долу по такива причини и не давам идеи за теми  Mr. Green

Абсолютно.  Peace Аз доброволно си оттеглям предложението за тема.  Mr. Green За мене е по-интересно ако се опитам да направя нещо на тема, която ми е чужда като идея. Нищо че ме е срам да ги пращам на Мис Нели.  Laughing

И аз така. И аз като теб оттеглям предложенията си  Peace Тъй като Мис Нели отделя от личното си време да се занимава с нас  Mr. Green, направо да прави една анкета и да я пуска  Peace

# 651
  • в 1001-та нощ
аз съм замислила грим "Мулен руж" (мисля беше твоя идея) и без предизвикателство - ще ги я направя  Heart Eyes Laughing

# 652
  • София
аз съм замислила грим "Мулен руж" (мисля беше твоя идея) и без предизвикателство - ще ги я направя  Heart Eyes Laughing
newsm10 ако не ме домързи и аз ще го направя съботата или неделята ( в което се съмнявам  smile3530

oххххххх
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 12:12 от lepidopteria

# 653
  • в 1001-та нощ
Лепи, Лепиииии....., току що взех всички метални очни линии на ГП и голямо оцветяване ще пада  Joy hahaha + една нова неонка на Перфект, която виждам за 1 път - голям си подстрекател  Heart Eyes Heart Eyes Sunglasses

# 654
newsm10 ако не ме домързи и аз ще го направя съботата или неделята ( в което се съмнявам  smile3530

oххххххх
Скрит текст:
Mного хубаво, но с веждите малко е прекалила

# 655
  • София
Алена, каква им е цената на очните линии на ГР?

Иииииии, нямам търпение след работа да хукна да се сдобия и аз.

Само искам да ви кажа, че преди да започна да следя темата имах една козметична чантичка, в която сесъбираха всичките ми неща, ползвах си ги ежедневно и си я носех в дамската чанта.

Сега съм напълнила още една, значително по-голяма, от този тип, но вече ми е леко малка
Скрит текст:
Тази втората не си я нося с мен, а в малкия несесер всяка сутрин продуктите се сменят според това с какво съм, за да съм подсигурена, ако имам нужда от корекция през деня.

А пък от темата за Балеа, Алверде и т.н., тоалетката ми се зарина с боди лосиони и всевъзможни кремчета.

# 656
  • в 1001-та нощ
5,95 или нещо то сорта - близо до 6 лв в Лили  Peace мацнатото с тестерите още ми стои на пръста  Blush

# 657
  • София
 Blush Blush Blush а така няма само аз да се заривам с козметика  Mr. Green вече се чудя кое къде да слагам , пък за лаковете да не говорим  Stop
кое е това неонче

# 658
  • София
И мен ме сърбят ръцете да ходя да си купя някоя от тия очни линии .. верно сте големи подстрекателки Simple Smile)

Алена още чакам да видя ония грим със зелената очна линия  Wink

# 659
SilvaZone на първата снимка(момичето със лилавото червило и черносиния грим) много ми хареса хайлайтъра на носа,знаеш ли с какво мога да постигна този ефект,може би една идея по-светъл newsm78.Предполагам с MAC’s Cream Color Base in Pearl или нещо по-златисто newsm78Много обичам хайлайтъри,но все нещо "не им достига" в моите Joy

Общи условия

Активация на акаунт