Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 298
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, как ще идвате гримирани на срещата? По- така или обикновено? Защото ако нещо реша а се развихря, а всички са с по- ежедневен грим, ще се чувствам като паун. Whistling

ПС- тази очна линия просто отивам да я купувам след работа.

# 661
tamar, може да се направи с много продукти. Дори и със сенки, но аз като правя хайлайт на носа гледам цвета да не е много бляскав. Получава се малко ефект като мазен нос Simple Smile
Обичам да слагам на носа от сенките на Инглот DS 467

Аз няма да съм с цветен грим на срещата Peace Но това не значи, че ще съм малко гримирана Grinning

# 662
  • в 1001-та нощ
Blush Blush Blush а така няма само аз да се заривам с козметика  Mr. Green вече се чудя кое къде да слагам , пък за лаковете да не говорим  Stop
кое е това неонче

даже снимах и линийките  Heart Eyes

до сега съм виждала все един по-оранжево-червен - а аз имам такава чайна, другите ги имам  Blush

И мен ме сърбят ръцете да ходя да си купя някоя от тия очни линии .. верно сте големи подстрекателки Simple Smile)

Алена още чакам да видя ония грим със зелената очна линия  Wink

..... аз хич не съм се отказала - дори правих един вечерен опит - но снимка не стана, трябва да действам денем ....  примерно уикенда (наближава) и ще направя вариации и с другите очни линии, вкл. лилавата - тя е светло-люляково лилава  Heart Eyes

# 663
  • В центъра на Вселената...
SilvaZone на първата снимка(момичето със лилавото червило и черносиния грим) много ми хареса хайлайтъра на носа,знаеш ли с какво мога да постигна този ефект,може би една идея по-светъл newsm78.Предполагам с MAC’s Cream Color Base in Pearl или нещо по-златисто newsm78Много обичам хайлайтъри,но все нещо "не им достига" в моите Joy

Tamar, имай предвид, че на тази снимка фотошопа доста си е поиграл Simple Smile
Иначе, като гледам има много контуриране - около носа също. Пробвай първо да си слагаш по-светъл коректор по дължината на носа, по-светла пудра, за да запечаташ и след това хайлатъра. (но не забравяй хубаво да прелееш цветовете).

# 664
  • София
a.l.e.n.a
Скрит текст:
страхотен е, аз имам само 1 от неоновите пърфекти , но пък затова имам 2 неона на орли и сега чакам джапанката

# 665
Момичета, как ще идвате гримирани на срещата? По- така или обикновено? Защото ако нещо реша а се развихря, а всички са с по- ежедневен грим, ще се чувствам като паун. Whistling

ПС- тази очна линия просто отивам да я купувам след работа.

Аз ще съм много гримирана, като за уикендите ми, но съвсем семпло, като за работната седмица  Mr. Green Ще си изгримирам лицето, но на очите не мисля да слагам повече от молив и спирала. Но това не значи, че ще откажа да видя хубав грим по другите лица  Hug

Задава се следващата бг-мамма вълна - очните линии на ГР  Mr. Green И моята колекция от декоративна козметика дооооста се увеличи покрай вас, момичета  Mr. Green

# 666
  • в 1001-та нощ
аз ако успея да се включа ще направя грим тип зелената е или вампирския - като стил - цветовете ще са други .... и ще ползвам металните линии  Mr. Green

нямам претенции другите как ще са гримирани и не се съмнявам, че ще сме най-цветно-ентусиазирания екип  Mr. Green

# 667
Ами не е честно пък. Naughty И аз искам очни на ГР, престанете вече да ми ги навирате под носа, че ще накарам някоя да ми праща до Испания. Laughing Искам и на среща, ама няма да ме огрее. Ако се правят всеки месец, може би ще се включа септември, или октомври. На мен пък ми е интересна вечерна среща, ама с половинките, че и те да се наоплачат един на друг от рязко източване на финансите, докато ние размятаме очни линии на ГР.  Joy

# 668
Аз имам опит в контурирането,но като,че ми се иска някакъв съвършен продукт:)Иначе така правя,слагам си коректор на Клиник с четчицата 04,той не е много светъл и отгоре задължително слагам безцветна прахообразна пудра.Рядко си контурирам носа,защото не ми е широк,но понякога ми се иска да е по-завършено и за това питам.Моите хайлайтъри са във всевъзможни цветове и консистенции,но като,че ми се иска да е нещо хем лъскавко хем с метален завършек(и аз незнам какво искам)видях го и ми хареса на снимката.Аз съм много бяла и златистите хайлайтъри много си личат при мен,а много ми харесва като видя на друга жена ooooh!Благодаря ти,че ми отговори  bouquetЖаки на теб също  bouquet

# 669
  • В центъра на Вселената...
Аз имам опит в контурирането,но като,че ми се иска някакъв съвършен продукт:)Иначе така правя,слагам си коректор на Клиник с четчицата 04,той не е много светъл и отгоре задължително слагам безцветна прахообразна пудра.Рядко си контурирам носа,защото не ми е широк,но понякога ми се иска да е по-завършено и за това питам.Моите хайлайтъри са във всевъзможни цветове и консистенции,но като,че ми се иска да е нещо хем лъскавко хем с метален завършек(и аз незнам какво искам)видях го и ми хареса на снимката.Аз съм много бяла и златистите хайлайтъри много си личат при мен,а много ми харесва като видя на друга жена ooooh!Благодаря ти,че ми отговори  bouquetЖаки на теб също  bouquet

Да, но тази по-светла линия по дължината на носа, няма как да я постигнеш, ако поне малко и леко не си контурираш носа...търсим контраста светло-тъмно. Но все пак това е моето скромно мнение  Flutter

# 670
  • София
Гримирайте се.. да ви се наслаждавам на живо   bouquet
аз принципно си ходя семпло гримирана, най-много с опушен грим, така че и в събота няма да правя изключение Simple Smile)))

# 671
Точно така е както го е казала Силвето Peace
Ако не искаш да контурираш носа примерно с пудра, то тогава трябва да сложиш продукт, който е по-светъл от самият фдт. Става с бял молив, коректор....каквото се сетиш. Важното е да е по-светло от останалият цвят. Линията трябва да е тънка и добре разнесена. Така се създава оптическа илюзия, че носът е по-дълъг и тесен.

# 672
аз контурирам с пудра на клиник-по-естествен цвят е,но носа ми е достатъчно тънък,за да го изтънявам още.Наясно съм с техниките,за мен съм открила правилния начин,но имам мания да купувам козметика и се вдъхнових от снимката на Силвето.Жаки тази сенка на инглот има блестящи частички,поне така ми се видя newsm78Благодаря ви отново.

# 673
Имат да, но почти не се виждат, основата е матова. На моят нос поне седят супер тези сенки!
Аз не обичам да му слагам блестящи хайлайтъри или скинфиниши.

A снимката е пълен фотошоп, отделно жената е мулатка и при тях всичко изпълва с хайлайтери 3-но Grinning

# 674
Нищо че ме е срам да ги пращам на Мис Нели.  Laughing

е, е, айде сега, не ядем хора тук  Laughing

Очаквам да се разпишете със снимки от срещата за тези от нас, които не могат да се включат.

Тамар, Dodge and Burn се казва хайлайта от снимката, не е продукт, а техника за карвинг във Фотошоп  Wink

Общи условия

Активация на акаунт