Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 297
  • 766
  •   1
Отговори
# 675

Тамар, Dodge and Burn се казва хайлайта от снимката, не е продукт, а техника за карвинг във Фотошоп  Wink

Мда, като гледам как са й хайлайтнати пръстите на ръцете...  Mr. Green

# 676

е, е, айде сега, не ядем хора тук  Laughing

Очаквам да се разпишете със снимки от срещата за тези от нас, които не могат да се включат.

И аз ще чакам снимки - оказа се, че морето идва пак ненадейно за мен, и уикенда съм на къмпинг Simple Smile Весело изкарване и много усмихнати мадами да има на снимките  Heart Eyes

# 677

Тамар, Dodge and Burn се казва хайлайта от снимката, не е продукт, а техника за карвинг във Фотошоп  Wink

Мда, като гледам как са й хайлайтнати пръстите на ръцете...  Mr. Green

Трябва да взема да го поразуча този Фотошоп. Да се издокарвам, като холивудска звезда поне на снимка  Mr. Green В момента освен да Кропна и сменя размера на снимката, друго не мога  Crazy

# 678
Не знам дали тук трябва да питам,но някой знае ли дали вече има в България Maybelline dream bouncy blush
Скрит текст:
Скрит текст:
Последно ги търсих Май месец,но ги нямаше Sad

# 679
Не знам дали тук трябва да питам,но някой знае ли дали вече има в България Maybelline dream bouncy blush

Аз лично НЕ го препоръчвам. Да, текстурата е интересна, и дотам се изчерпват позитивите, пигментацията е слаба, трайността не е особено добра. Жалко е, защото замени изключително добра линия кремообразни ружове.

# 680
  • в 1001-та нощ
кога се планира анкетата за предизвикателствата  Mr. Green

ако изберем до утре - ще ползваме уикенда за работа  Heart Eyes

# 681
Формата на който се спряхме в началото е 3 дни анкета, 2 седмици предизвикателсвто, 4 дни обсъждане. Понеделник беше поста, така че анкетата е в Петък, и в Понеделник обявявам новата тема. Винаги има 2 пълни уикенда аз работа, в каквито и конфигурации да се падне. Първото предизвикателство мисля изгубих един ден някъде в часова разлика, но отсега нанатък ще си е така, Понеделник е ден за пост, Петък за Анкета, през седмица.

# 682
  • в 1001-та нощ
добре  Peace

# 683

Аз лично НЕ го препоръчвам. Да, текстурата е интересна, и дотам се изчерпват позитивите, пигментацията е слаба, трайността не е особено добра. Жалко е, защото замени изключително добра линия кремообразни ружове.

Мерси  Simple Smile

# 684
  • София
тук съм с отчета  Mr. Green
очната линия не е мръднала

# 685
тук съм с отчета  Mr. Green
очната линия не е мръднала
Супер Flutter А седи ли все още гладка, защото имам една на Гош, която след няколко часа се напуква Confused цвета е много готин, но от това напукване клепача изглежда като набръчкан

# 686
  • София
На мен не ми се ходеше по моловете, да търся в Лили-тата очната линия на ГР.
Разчитах, че ще я намеря из квартала. Но уви! И кафяв силиконов молив на Импала не си намерих. Имаше черен, а аз скоро си купих водоустойчивия, та го пропуснах.

Ама си купих поличка и лак  Joy

# 687
  • София
не забелязвам пукнатини Wink

# 688
Ето го моя шантав грим днес:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Не можах да хвана добре истинския цвят на зеленото - стана страхотно електриково и много искрящо  Flutter Смесих тревисто зелено с лимонено зелено и стана суупер  Grinning Тази китайска палитра май ще се окаже, че не е толкова лоша  Crazy Всичките цветове са от там. Зеленото на долния клепач също много ми харесва, интересен нюанс.

# 689
  • София
Момичета, имаме вече резервация за срещата в събота, 28.07.2012.
Резервацията е на името на Адриана, за 19.00ч във Fancy на "Цар Освободител" №10
Запазила съм 2 места в повече, така че, ако случайно се окаже в последния момент, че някоя има възможност да дойде, ще има къде да я наместим  Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 22:04 от NovemberRain

Общи условия

Активация на акаунт